#Tabea Nebudou to kalhotky ta nit?:-D
Taky bych řekla![]()
barbucha Felix vypada, ze k tomu nema daleko.
Torrah uffff, taky ale mohlo to bejt i horsi. Tyhle hrnky se prodavaly i s portrety stalina, hitlera, ovcacka nebo s. ondracka![]()
Strašlivý mor , tahle posedlost plastikami. Tv moderátoři vědeckých pořadů z Francie.
A takoví to byli krásní kluci. ![]()
Zemřeli ted oba, oba na covid.
Dadoo Panebože, to jsem neměla vidět... hrozná proměna, uf.
Dadoo mám z nich husí kůži, brr.
Dadoo ježiš, nedělá mi dobře na ně koukat. To je strašný.
Muhehe

Dadoo Přestože jsem tady i jinde viděla spoustu mnohem extrémnějších proměn, tak tato je pro mě snad nejděsivější!
Sweet Potato
ona je přitom tak hezká! Přirozeně hezká, do Moniky má fakt daleko,což je pochvala.
Sweet Potato
Skvělá stránka!
INCOM1 Tak Monča je manda i s miliardama v zádech. Paní Fialová je přirozeně hezká a hlavně - je na ní vidět inteligence a to prachama prostě nenahradíš.
Pani Fialova je sympatacka, libi se mi, ze byt se urcite barvi, tak ma vlasy fakt pekne prirozeny. Vlastne jediny, co se mi na ni na ty novorocni sesloati moc nelibilo, byly na muj vlus moc kratke saty a typ bot, kterej se mi nelibi nikdy na nikom. Ale ty boty jsou muj osobni problem, ne jeji.![]()
Paní Fialová opravdu vypadala poněkud lesanovite a demode.
Vhodnější by byl nějaký účes, lepší šaty. A ty boty byly fakt dost děsivé. To i ta Zemanová, kupodivu, vypadala tentokrát lépe.
Na Fialové je vidět, že móda není stredobodem jejího vesmiru.
Přesto.. Stačilo by málo a mohla by být decentní i šik.
Fialu prý obléká ona a on vypadá výborně. Ona je vedle něj trošku moc nenápadná a všední.
Její střízlivost je mi ale tisíckrát milejší, než ruská Máša Moniky.
![]()
Paní Fialová vypadá normálně (ovšem ne v těch strašlivejch křuskách). Je na ní vidět, že se jí pravděpodobně vešlo do hlavy i něco jinýho než botox a fendi.
Ale souhlasím s Dadoo, že bych na oficiální oběd spíš zvolila nějakej účes než vlasy padající do polívky.
razorblade Dadoo barbucha U paní Fialové je potenciál, věřím, že to vychytá. Ale tentokrát to bylo fakt slabší, boty, vlasy, šaty i kabelka.
Vychytá, pokud bude chtít. Ale má pěknou postavu, to je velká výhoda.
999 co se tyka bot, tak si myslim, ze voli boty podle toho, aby nebyla vyssi nez manzel, proto jehel se u ni asi nedockame. Ale snad najde v botniku i neco jinyho nez maryjane typ :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.