razorblade Jehly mít nemusí, ale tohle byly teda dost sockoidní :-).
VIP zjevy
Torrah Já jsem dokonce četla ten rozhovor, tedy jeho první část. A celou dobu jsem se styděla. Za sebe, že to čtu, za ně, jak hluboko klesli a za toho pisálka, co to s nimi upletl.
Souhlasím, že paní Fialová má potenciál - ani teď to není žádná hrůza, ale je co zlepšovat. Vlasy přistřihnout a dodat objem, investovat do doplňků (botky byl fakt demode, asi neřešila, aby nebyla vyšší než manžel, ale prostě jí tyhle zatím připadaly uplatnitelné), má hezké rysy, celkem udržovanou postavu .... Prostě tam není ani náznak toho kolotočářského vkusu bývalé pí premiérové.
Trochu mi typově připomíná bývalou manželku expremiéra Nečase. Tak jenom doufám, že se v blízkosti prvního ministra brzy nevyskytne nějaká Janinka se zálibou ve značkových kabelkách a touhou po moci
.
Garfie Ježíš já si chci přecist nějakej premium článek snad na idnes nebo extra? O těch rozchodech Tátana Brzobohatý a Bagárová Muradov. Taky se za to stydím a ještě je to zamčený, takže své tužby nemohu naplnit!
Fakirka Děkuju nechám si to na večerní pohodu!
Karja nečekej ale žádná skandální odhalení ![]()
Fakirka Jj to nejlepší bylo zdarma! Dobrý vědět pro příště. Děkuji moc!
Pani Fialova potencial ma, vlasy ostrihat blunt na jednu delku, je capata jak Jezinka Vilma. Bryle ma dobry, makeup predelat a bude to ok. Boty z hradu naprosto strasny.
0zero7 Jj mně přijde že má prostě ten účes z mládí, kdy tyhlety dlouhé volně rostle ,,rousy,, prostě sluší mladým holkám ale těm starším už fakt ne, pak je z toho ta jezinka.
Karja presne tak, hele klidne to jen strihnout do dlouheho mikada, vsechno jednu delku at to ma trochu svih a staci. Je sympaticka.
Jeste se mi rano mihlo na Insta, ze Charlotta ze SATC se nekde rozcilovala, ze ji kritizujou za upravy v obliceji a snad i tvrdi ze skoro nic nema, lol, no jo, si tam toho nemela pumpnout tak moc, vypada desne
0zero7 To jo, ta nemůže ani pořádně mluvit, první díl byl celkem utrpení se na ni dívat, teď už jsem si trochu zvykla...
Ja byt Židovka (muze se to vubec napsat a rikat?), tak se spis nastvu na to upozorneni na podobu. Ja jsem tak mimo, že me to nikdy ani náhodou nenapadlo.https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/spisovatelku-rowlingovou-a-herecku-watsonovou-osocili-z-antisemitismu-40383003
Candance Dřív a ani teď po přečtení článku mi skřeti nevyvolávají žádnou asociaci s Židy. Vůbec to nechápu.
Rowlingova je vubec nejak nepopularni posledni dobou, schytala to i za komentar k "lidem, kteri menstruuji". Jestli ma nekdo pocit, ze v Harrym skreti z banky jsou karikatury Zidu, tak ma asi sam trochu problem, jak Zidy vidi. Spoustu lidi by to myslim nenapadlo ani omylem.
Kokoska Mně teda "lidi, kteří menstruují" přijde míň politicky korektní než "ženy". Spousta žen přece z různých důvodů nemenstruuje, ale těch se to novooznačení asi dotknout nemůže, že jo.
A jdu si přečíst, jak Rowlingová v knížce popsala skřety ![]()
coralline Kokoska Hlavně by si měli uvědomit, že Rowlingová staví na anglosaských pohádkových bytostech. Když jen namátkou porovnám skřety z Pána Prstenů, Zeměplochy a Pottera - je to stejný archetyp (a to v Potterovi jsou v podstatě vykresleni ještě v nejlepším světle).
Je to strašně smutný. Budeme se pohoršovat nad Elfy (jsou krásní), jednorožci (jsou bílí), budeme zachraňovat Ježibabu?
Tak jsem zkoukla 2min. Hagrida s Harrym v bance a ti úředníci v bance mi přijdou jako skřítci, trošku ušatí a vošklivý, ale nic než skřítka nevidím. Tady asi někdo trpí komplexem méněcennosti, který a to je dokázáno vzniká v dětství, takže Jon Stewart neměl moc hezké dětství. Asi málo pohádek. ![]()
Candance Tohle když jsem četla, tak mě napadlo fakt jediné "svět se v prdel obrací". Jinak v souvislosti s tvou otázkou (může se to napsat a říkat) mě napadl jen ten známý fakt "středně velkého "ž", o tom by mohla vzniknout zajímavější debata, než pohoršování nad skřety! :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.