VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline 999
19819 příspěvků moje polička 04. ledna 2022 15:06

razorblade Jehly mít nemusí, ale tohle byly teda dost sockoidní :-).

Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 04. ledna 2022 15:09

Torrah Já jsem dokonce četla ten rozhovor, tedy jeho první část. A celou dobu jsem se styděla. Za sebe, že to čtu, za ně, jak hluboko klesli a za toho pisálka, co to s nimi upletl. 

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 04. ledna 2022 17:12

Souhlasím, že paní Fialová má potenciál - ani teď to není žádná hrůza, ale je co zlepšovat. Vlasy přistřihnout a dodat objem, investovat do doplňků (botky byl fakt demode, asi neřešila, aby nebyla vyšší než manžel, ale prostě jí tyhle zatím připadaly uplatnitelné), má hezké rysy, celkem udržovanou postavu .... Prostě tam není ani náznak toho kolotočářského vkusu bývalé pí premiérové.

Trochu mi typově připomíná bývalou manželku expremiéra Nečase. Tak jenom doufám, že se v blízkosti prvního ministra brzy nevyskytne nějaká Janinka se zálibou ve značkových kabelkách a touhou po moci.

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 04. ledna 2022 17:58

Garfie Ježíš já si chci přecist nějakej premium článek snad na idnes nebo extra? O těch rozchodech Tátana Brzobohatý a Bagárová Muradov. Taky se za to stydím a ještě je to zamčený, takže své tužby nemohu naplnit! 

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 04. ledna 2022 19:05
Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 04. ledna 2022 19:32

Fakirka Děkuju nechám si to na večerní pohodu! 

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 04. ledna 2022 19:33

Karja nečekej ale žádná skandální odhalení

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 04. ledna 2022 19:55

Fakirka Jj to nejlepší bylo zdarma! Dobrý vědět pro příště. Děkuji moc! 

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 04. ledna 2022 20:20

Pani Fialova potencial ma, vlasy ostrihat blunt na jednu delku, je capata jak Jezinka Vilma. Bryle ma dobry, makeup predelat a bude to ok. Boty z hradu naprosto strasny. 

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 04. ledna 2022 20:33

0zero7 Jj mně přijde že má prostě ten účes z mládí, kdy tyhlety dlouhé volně rostle ,,rousy,, prostě sluší mladým holkám ale těm starším už fakt ne, pak je z toho ta jezinka. 

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 04. ledna 2022 20:43

Karja presne tak, hele klidne to jen strihnout do dlouheho mikada, vsechno jednu delku at to ma trochu svih a staci. Je sympaticka. 

Jeste se mi rano mihlo na Insta, ze Charlotta ze SATC se nekde rozcilovala, ze ji kritizujou za upravy v obliceji a snad i tvrdi ze skoro nic nema, lol, no jo, si tam toho nemela pumpnout tak moc, vypada desne 

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 05. ledna 2022 11:39

0zero7 To jo, ta nemůže ani pořádně mluvit, první díl byl celkem utrpení se na ni dívat, teď už jsem si trochu zvykla...

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 05. ledna 2022 13:07

0zero7 

Ony jsou ty holky děsný všechny. Například tohleto je už vysloveně na vodvyknutí a Miranda stopro nějaký ty výplně má taky.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 05. ledna 2022 13:19

Ja byt Židovka (muze se to vubec napsat a rikat?), tak se spis nastvu na to upozorneni na podobu. Ja jsem tak mimo, že me to nikdy ani náhodou nenapadlo.https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/spisovatelku-rowlingovou-a-herecku-watsonovou-osocili-z-antisemitismu-40383003

Offline notna
9447 příspěvků moje polička 05. ledna 2022 15:19

Candance Dřív a ani teď po přečtení článku mi skřeti nevyvolávají žádnou asociaci s Židy. Vůbec to nechápu.

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 05. ledna 2022 16:05

Rowlingova je vubec nejak nepopularni posledni dobou, schytala to i za komentar k "lidem, kteri menstruuji". Jestli ma nekdo pocit, ze v Harrym skreti z banky jsou karikatury Zidu, tak ma asi sam trochu problem, jak Zidy vidi. Spoustu lidi by to myslim nenapadlo ani omylem.

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 05. ledna 2022 16:16

Kokoska Mně teda "lidi, kteří menstruují" přijde míň politicky korektní než "ženy". Spousta žen přece z různých důvodů nemenstruuje, ale těch se to novooznačení asi dotknout nemůže, že jo.

A jdu si přečíst, jak Rowlingová v knížce popsala skřety

Offline andulka01
12842 příspěvků moje polička 05. ledna 2022 16:23

coralline Kokoska Hlavně by si měli uvědomit, že Rowlingová staví na anglosaských pohádkových bytostech. Když jen namátkou porovnám skřety z Pána Prstenů, Zeměplochy a Pottera - je to stejný archetyp (a to v Potterovi jsou v podstatě vykresleni ještě v nejlepším světle). 
Je to strašně smutný. Budeme se pohoršovat nad Elfy (jsou krásní), jednorožci (jsou bílí), budeme zachraňovat Ježibabu?

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 05. ledna 2022 18:03

Tak jsem zkoukla 2min. Hagrida s Harrym v bance a ti úředníci v bance mi přijdou jako skřítci, trošku ušatí a vošklivý, ale nic než skřítka nevidím. Tady asi někdo trpí komplexem méněcennosti, který a to je dokázáno vzniká v dětství, takže Jon Stewart neměl moc hezké dětství. Asi málo pohádek.

Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 05. ledna 2022 18:10

Candance Tohle když jsem četla, tak mě napadlo fakt jediné "svět se v prdel obrací". Jinak v souvislosti s tvou otázkou (může se to napsat a říkat) mě napadl jen ten známý fakt "středně velkého "ž", o tom by mohla vzniknout zajímavější debata, než pohoršování nad skřety! :-)