VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline martek01
1439 příspěvků moje polička 27. ledna 2022 09:06

řeknu vám moje guilty pleasure...... ale nesmějte se mi

občas kouknu na TV Barrandova na VIP svět. Soukup je výbornej! Jak komentuje Gottovou a Vojnara a Vondráčkovou. Včera se vyjádřil ke kauze Vémola. Sám sobě říká drbna a myslím, že by do tohodle tématu krásně zapadl. Jako diskutující

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. ledna 2022 09:07

brrr Garfie jestli by nejste nějaké staré zapšklé. Lucie je prostě pořád cítí na dvacet

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. ledna 2022 09:07

Offline brrr
12265 příspěvků moje polička 27. ledna 2022 09:09

Garfie To víš, že jsem se u té recenze smála taky. Mimochodem, je to svěží závan, jinak má Fronta recenze takové nemastné neslané.

Offline Sweet Potato
39953 příspěvků moje polička 27. ledna 2022 09:22

continuity Nebo to naopak ví. A dělá všechno, aby se jí vyhla. Asi by mohla leda někde doplňovat regály, a komu by se chtělo, když je "slavný"? Hlady asi neumírá. Zase se našel někdo, kdo ji pozval, spolupracuje s ní, hostí ji tu (že je to tuplovanej parazit ona samozřejmě nevidí) Píše se o ní! Líp špatně než vůbec. Prostě tentokrát to už určitě vyjde!

Offline barbucha blogger
35486 příspěvků moje polička 27. ledna 2022 09:24
Reakce na Kora:

​Já ti nevím no, mohla by zkusit pracovat,  treba? Jako to delaj jiný lidi,  aby měli co do huby.

​Tak samozřejmě. Ale myslím že jí je, jakožto dceři věhlasné hvězdy, poněkud zatěžko zasednout do kasy v sámošce... Na druhou stranu, spousta lidí skončila teď za covidu podobně a nepominou se z toho, ani nemůžou, páč složenky se kupodivu samy nezaplatěj.

Jestli se rychle nevzpamatuje, skončí jako Bartošová. A ta aspoň uměla zpívat, kdežto Domča neumí zhola nic... leda tak předvádět opuštěnýho sirotka. Padesátiletýho

Offline barbucha blogger
35486 příspěvků moje polička 27. ledna 2022 09:28
Reakce na brrr:

Když už se oslím můstkem dostáváme od Dominiky G. přes Vojnara po Lucku V., tak tady je fakt vtipná recenze na Lucčino nové album (až je mi ji líto).

​Boží recenze

Tenhleten obstarožní věčnej diblik mi leze na nervy už skoro jako její nesmrtelná teta.

Offline Garfie
28261 příspěvků moje polička 27. ledna 2022 09:41

martek01 Tak ho pozvi, svěží závan!

Evaeva  Ano, ano, staré zapšklé....to jsme my!!  Nejhorší je, že můj dobrý kamarád (z nejlepších) s ní dělal rozhovor a dá se říct, že se do ní prakticky zamiloval, básnil o ní v kuse asi měsíc, takže něco na té holce je. (i když bylo ještě než měla děti)

Offline Mohučanka
7337 příspěvků moje polička 27. ledna 2022 10:03

martek01 manžel na to tuhle taky natrefil, smál se jak protrženej, i když ty lidi, o kterých se mluvilo, většinou vůbec nezná. Soukup je v drbech rozhodně milionkrát lepší než když se snažil o politické komentáře nebo rozhovory.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 27. ledna 2022 10:08

martek01 Neznám, ale mrknu. A to je ten oslizenej Soukup? 

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 27. ledna 2022 10:16

barbucha Jak se v recenzi píše o tom, že nevíme, jak vypadají fanoušci Lucie Vondráčkové, tak já jednoho skalního znám. Byla jím stará školnice z mého prvního zaměstnání. Chodila na koncerty, sbírala fotky, plakáty a kalendáře. Jako vážně.

Offline Garfie
28261 příspěvků moje polička 27. ledna 2022 10:20

Luna nene, takže existují!

Offline stes
9039 příspěvků moje polička 27. ledna 2022 10:22

Jindřich G. nemá LV rád, nemá. Tolik jedu..přitom stupidní texty nejsou jen její parketa. Podotýkám, že nejsem její fanynka, písničky naštěstí neznám, ale jestli je to tak blbý, má cenu o tom poměrně rozsáhle psát? 

Offline Malvin
1643 příspěvků moje polička 27. ledna 2022 10:22

Luna ja jich znám několik. můj bratranec ji miluje od mala. Pohledný čtyřicátník. Moje prateta má na zdi plakát Gotta a ji. Priznam se, že mně se od ní líbila v dětství Píseň Malá mořská víla. Její dospělou tvorbu neznám, kromě odrhovačky Vítr z rádia. 

Offline martek01
1439 příspěvků moje polička 27. ledna 2022 10:24
Reakce na Mohučanka:

martek01 manžel na to tuhle taky natrefil, smál se jak protrženej, i když ty lidi, o kterých se mluvilo, většinou vůbec nezná. Soukup je v drbech rozhodně milionkrát lepší než když se snažil o politické komentáře nebo rozhovory.

​je skvělej! tohle mu fakt sedí. Tuhle sem narazila na jeho pořad o vaření a to byla trága, že se i děti tlemily

Offline Malvin
1643 příspěvků moje polička 27. ledna 2022 10:41

stes přečetla jsem si recenzi a přijde mi, že autor si potřebuje nahonit kliky za přečtení, tak vybral dostatečně známou osobu. Tuhle recenzi mohl věnovat libovolné mainstreamoce zpěvačce a změnil by-li rod ve větách i zpěvákovi. 

Offline Pinot Noir
29641 příspěvků moje polička 27. ledna 2022 10:50

Malvin hele, já myslím, že ne. Většina podobných zpěvaček má v písničkách aspoň tu pokus o vtip, tu modernější zvuk, tu netradiční spolupráci... LV nic, všechno je na jedno brdo, vždyť ty písničky nelze nijak odlišit jednu od druhé, desky jednu od druhé, texty, zvuk, furt všechno varianta téhož. Jediná k zapamatování je ten hroznej Vítrrrrr, a to proto, že je to předělávka. Podle mě je LV je opravdu úkaz - vrchol nudy ve zvuku, textu, vzhledu, způsobu propagace. A že pořád valí další desky mi taky hlava nebere.

Offline barbucha blogger
35486 příspěvků moje polička 27. ledna 2022 11:01
Reakce na Pinot Noir:

Podle mě je LV je opravdu úkaz - vrchol nudy ve zvuku, textu, vzhledu, způsobu propagace. A že pořád valí další desky mi taky hlava nebere.

Ona je prostě taková snaživá... ale holt na víc než na tupý odrhovačky asi nemá. Stejně tak je mizerná herečka. Ambice by byly, velký... ale jenom ty nestačej.

Luna 

Tak určitě nějaký fanoušky má, kdyby neprodala ani jedno cédéčko, tak to dávno nedělá, na to má ještě rozumu dost. 

Offline Malvin
1643 příspěvků moje polička 27. ledna 2022 11:09

Pinot Noir Naši pop music znám jen z rádia a všechno mi to přijde strašné, Bílá, Ztracený,  Kryštof, Kabat, Chinaski...  Jediný, jehož jsem slyšela z rádia a pak hledala jeho písně na Spotify, byl David Stypka.

Offline Sweet Potato
39953 příspěvků moje polička 27. ledna 2022 11:11

stes Mně taky přijde, že aby Gotz psal recenzi na tohle, je asi jako kdyby krasobruslař hodnotil hokejový zápas. Ale holt on taky musí vydělávat.