My, co si pamatujeme, jak se takový džíny nasáknou sněhovosolnou břečkou až po kolena a pak studěj a jsou hnusný, už nikdy tenhle střih nosit nebudeme!!! Skinny džíny for the win, že jo Karja ![]()
VIP zjevy
Aranel Ale vůbec, já už si nový nekupuju, ale ty starý musím donosit. Ovšem včera jsem si zkoušela jedny mom fit a sambo mi je zamítl, že prej už jsou vyšly z módy, takže já jsem zas o sezónu pozadu. Ovšem ty slimky mi stejně vycházejí ke všem těm mejm bundam typu parka prostě nejlepší no!
Karja Sambové to totiž pečlivě sledujou ![]()
Ach jo, vůbec jsem krásnou Bridget nepoznala... ![]()

luciole taky jsem na to koukala jak vrána. Ale ona měla myslím nějakou nehodu a špatný obratel a tak, možná není úplně fyzicky OK.
Aha, to jsem nevěděla, ale stejně... ![]()
luciole a mně ta Bridget ničím neuráží. Tělo má zahalené, nikde se nic nerysuje. Vlasy vypadaji jako obyčejné vlasy v culiku, nebarvit se je in. Pravda, tu kabelku mohla nést jinak, ale chtěla mít volné ruce. Vypadá líp než párek nastávajících rodičů výše.
Nejlíp oblečená dvojice v hudebním byznysu!
Jsem teda úplně mimo, ale vůbec jsem netušila, kdo to je. Oblečení celkem normální, teda samozřejmě až na ty kalhoty, ty jsou příšerný!
luciole já chápu, že může mít nějaké zdravotní problémy a proto ta postava, taky to může být náhodná momentka, kdy si prostě jen někam odběhla. Nebo prostě rezignovala na to jak vypadá a to je strašná škoda...
Nene!
To je strašnej úpadek, vypadá jak ty socky z Walmartu! (přitom nepochybuju, že při tantiémách po dědovi a otci rozhodně nestrádá)
Mně se zdá extra strašný to oblečení nastávajícího otce... tyhle bundy si pamatuju, přesně takový se nosily v osmdesátkách, a ty lesklý kalhoty jsou taky hrůza děs. Úplně vidim osmdesátkovýho kolotočáře ![]()
No, přesně...
Tady vypadá spokojeně. Ona šla do důchodu žije mimo světlo reflektorů. Vyfocena je zcela v civilu. Co si kdo nosí v soukromí, je jeho věc. Až takhle půjde na ples, filmovou premiéru či pozovat veřejnosti, tak ji pomluvim
.
moje oblíbená ![]()
To ale nebyl zjev... naopak byla velice krásná, i podle současnejch měřítek - i dneska by platila za krasavici.
Upozorňuju předem, že vstup jen na vlastní nebezpečí!
(mnoho zelených smajlíků!)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje