barbucha Čekala js nějakou hrůzu a má jen neoholený podpaží.
VIP zjevy
Tak mně se to zdá hrozný dost, ten pohled na to...
barbucha Jsi to v mládí taky tak nosila, tak se nevofrňuj![]()
barbucha Mně to přijde v pohodě, klidně ať si to i foti do magazínu, ale ty kecy o svobodě....přitom taková kravina:-D
Karja Jo takhle kdyby šla nahá, to je svoboda, nebo bez plavek do vody, ale s chlupem? Musím se zeptat muže, zda po oholení cítí nesvobodu.
barbucha Taky se mi to nelíbí, ale na zvracení mi to nepřijde. Čímž to neupírám tobě. Ale zvyklej si, šíří se to ![]()
Mě by zajímalo, jaké jsou ty dvě příležitosti za rok, kdy do ruky vezme žiletku![]()
Evaeva krapniky..?
Dredy..??![]()
Pardooon... ![]()
Karja chápu i ty kecy o svobodě. Kolik bych si užila koupání a ušetřila paření se v dlouhých kalhotách, kdybych se vyprdla na módu. Když člověk nemůže používat žiletku, není to jednoduchý.
To teda nenosila. U nás se tetiny holily odjakživa, já dokonce myslela že mojí matce vůbec nerostou chlupy na nohou, než jsem přišla na to že si je pravidelně holí. Plus podpaží samozřejmě. Takže jak mi vyrost první chlup, zabavila jsem žiletku a už to jelo. Včetně seříznutý kůže na holeni zezačátku ![]()
notna Jo tak tahle varianta, že se holit nejde mě nenapadla. Nemyslím u té holky, ale obecně. To je pak opruz
barbucha Tak to se omlouvám, byla jsi pokroková
Jedna moje spolužačka kvůli chlupatým nohám nechodila v létě na koupaliště, protože "se říkalo", že když se to jednou oholí, pak toho naroste víc a silnější![]()
Matka měla kamarádku, skoro jak moje teta byla... a měla tak strašně chlupatý nohy, že i v parným létě nosila černý punčocháče ![]()
Karja Žiletka mi dělala strašný bolaky, nešlo s tím dělat vůbec nic. Mohla jsem jen trhat a to jaksi už musela být nějaká délka. Takže mně je to sympatický, když má někdo koule se za ty chlupy nestydět.
barbucha Mně to přijde v pohodě, klidně ať si to i foti do magazínu, ale ty kecy o svobodě....přitom taková kravina:-D
Svoboda je relativní pojem, třeba neteř bojovala s opačným přístupem, matka jí ( v 16) nedovolila holit nohy, ale tam je to bohužel skoro diagnóza.
Přitom argument byl zase svoboda, jakože mladá příliš podléhá hodnocení svých vrstevníků, a má se od názorů druhých osvobodit ( nátlak matky nemá se svobodou zřejmě co dělat
)
Takže za mě , ať si každá holka i tetina dělá, co chce, ať to dělá, protože jí to přijde lepší, nebo proto, že být konformní je pro ni přijatelnější.
Isca Já to beru tak, že je to dospělá holka, může si dělat co chce. Tohle mi přijde jako ,,nemám co ukázat, tak si nechám nárůst chlupy,,.
Malvin Já s tebou teda nesouhlasím. Ona nevypadá líp, než ti nastávající rodiče. Jsou oblečený sice trhle, ale osobitě, jsou to muzikanti, jinej gang. Mně se líbí a vypadají moc šťastně. Pokud je Fonda nemocná, tak mlčím. Pokud ne, tak je ten sešup strašný a smutný.
barbucha Proč jsi sem nehodila jinou fotku z toho článku? :-). Třeba tady mi přijdou stylový.
999 tak i Fonda treba je jiný gang. Hlavně je vyfocena v soukromí, o pozornost veřejnosti nestojí. Tento bulvár nemám ráda.
Malvin já si zase myslím, že pokud ženská o sebe aspoň trochu dbá, tak ji takhle nikdo nevyfoti. Protože i v nestezene chvíli vypadá třeba děsně, ale ne takhle zanedbaně a rezignovaně.
Pokud je psychicky nemocná, dalo by se to pochopit.
Ale nemůžu si pomoct, z ní čiší rezignace a nezájem o sebe samu.
A jestli není nemocná, třeba na to jen kašle a je jí to fuk. Právo na to, samozřejmě má.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje