Kora Mumii taky nevidím, jenže nevidím ani Dášu.
já ještě pořád jo. Jasně že prosla nejakou úpravou, jak ona tak fotka, ale za mě jeste cajk.
Kora Mumii taky nevidím, jenže nevidím ani Dášu.
já ještě pořád jo. Jasně že prosla nejakou úpravou, jak ona tak fotka, ale za mě jeste cajk.
Nedovedu si úplně představit, že by to někdo mohl brát jako symbolické gesto smíření - spíš jako elementární neznalost /resp. spíš nekompetentnost a neorientovanost lidí okolo ní, nemyslím, že by Victoria musela vědět vše/, kterou je pak jednoduché a vděčné /je otázka, jestli i oprávněné/ hlasitě kritizovat.
Ty hadry jsou tedy hodně blbej preslap, no. Ale ja jsem vzdycky konsternovana z úlisu pana manzela..za tolik let mu to sakra nikdo nerozmluvil![]()
Malvin Nevim jestli zrovna gesto smireni....ale ta znacka uz je nekde jinde, jsou tam uplne jini lide. Kdyz se to tak vezme, tak svedska kralovska rodina za valky mela taky pekny skraloupek (ta neutralita neco stala), ale potomci za nic nemuzou. Ale odobne bych si byt ji asi taky vybrala znacku pecliveji, Chanel taky radsi ne ![]()
Jos A Volkswagen, léky od Bayer a Fanta s Coca-Colou taky ne. Jo a po silnici v pravo už vůbec ne. ![]()
Nikdy jsem nebyla fanynkou Dáši Havlové. Ale musím říct, že na svůj věk vypadá skvěle. Foto od kadeřníka je určitě přes filtr a upravený - stejně jako fotka Marie Rottrové se stejným kadeřníkem. Nicméně Dáša vypadá dobře i naživo. A např.na svým instagramu má i video z konce roku a je tam nenalíčená, nějak zvlášť neučesaná s oparem na puse a i tak na 68 let vypadá moc dobře.
Jos A Volkswagen, léky od Bayer a Fanta s Coca-Colou taky ne. Jo a po silnici v pravo už vůbec ne.
A co teprve domácnost z Ikey.
Ty hadry jsou tedy hodně blbej preslap, no. Ale ja jsem vzdycky konsternovana z úlisu pana manzela..za tolik let mu to sakra nikdo nerozmluvil
Tam si ulízává vlasy každej z vyšší společnosti. I ten, kdo do ní chce jen patřit. Pročež na ekvivalentu stockholmský Pařížský a jinejch "in" zónách normální vlasy na chlapovi nezahlídneš.
Nevim co to maj za móresy, mě to fascinuje od začátku... v jinejch skandi zemích to nedělaj!
Takovej Carl Philip musí mít spotřebu pomády jak menší okresní město

a pak vypadá že se měsíc nemyl

a už to dělaj i tomu malýmu neviňátku ![]()

barbucha Tak spojení jména Hugo Boss se vzpomínkovým dnem na holocaust není zrovna nejšťastnější volba, ale okázalá kritika už je trochu honem na čarodějnice. Snad probůh neměl nikdo z královské rodiny na sobě něco od Bati nebo tam někde třeba z dálky nezazněl Wagner!
Kan Jj. Moc znacek nezbyva
. Ale tenhle hon na se porada na nekoho kazdy rok, nebo aspon mam ten pocit. Mozna jit naha by bylo lepsi..
Za tim, ze by si nemohla vzit zn. Hugo Boss na takovou udalost je nejaky dalsi rozmer, pribeh, ktery treba neznam (o podpore nacismu za valky vim a o siti uniforem take)? Protoze jinak nechapu, proc by si nemohla vzit tuto znacku, kdyz je temer 77 let od valky? Dnes je ta znacka snad je uplne jinde (ale muze tam byt neco o cem nevim).
Lamicka vid, taky mi to neni jasny.
Já o ničem jiným taky nevím, ale zjevně tvůj názor nesdílej všichni ![]()
Taky bych si asi nepozvala na Palachův den nějakou slovutnou ruskou operní zpěvačku, byť narozenou dávno poté, aby tam zapěla dejme tomu Ave Maria...
barbuchakdyz jsem tam parkrat byla, tak jsem si ani nevsimla, ale je fakt, ze mezi HS jsem nezabrousila a jinak zas tuhle zemi nijak extra nesleduju. Kazdopadne je to zajímavý, kazdej kraj, jinej mrav..ale pro mě i tak velmi neslusivy, zvlášť u ne prilis pohlednyho manzela. Carl tedy čest výjimce.
Hele a jak k tomu přijde takovej Tuřín, kterej byl servírovanej v koncentrátu denně, přestaneme ho pěstovat a jíst? A víte jak je zdravej?
stes Jasně takže anglická královna by si neměla pořizovat koloniální nábytek.
barbucha ale tohle prirovnani uplne nesedi
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.