Kan nemyslim si, ze je to stejny. Tak jako Ty, ze ano.
VIP zjevy
stes Myslím, že ne.
Malvin Ja zrovna souhlasim. Akorat bych cekala, ze se zvedne vlna nevole a sama bych se tomu chtela vyhnout byt princeznou. Protoze se to rozmazne. Ale jako pozorovatele me V. vubec nepohorsila. Proc resit nejaky kostym. Myslim, ze Nemecko obecne se k minulosti postavilo celem a co vic se ocekava nevim. Takovi Turci by se mohli ucit
.
Jos Tak, ta značka samotná mě nepohoršuje. Ale prostě je potřeba (zatím) trochu předpokládat reakce okolí. Před časem jsme tu řešili velké a malé ž u židovského národa/víry a byla jsem upozorněna, že 80 let je nic a nesmím to brát na lehkou váhu. Tak pak nemůžeme prostě předpokládat, že Hugo Boss a 80 let od války je pohoda, nic se neděje.
Shrnuto: PR oddělení v případě tohoto kostýmku selhalo, no.
Malvin tem sporum se da vyhnout ze na danou akci vybere obleceni jine znacky
Já teda nejsem příznivcem hyperkorektnosti a extatického pohoršování se nad vším možným, ale teda souvislost firmy, která šila uniformy pro veškerou tu svoloč během WWII a kostýmku (=něco jako uniforma, nemluvíme tu třeba o parfému) na někom z královské rodiny během pietní akce související s holokaustuem, mi fakt šťastná nepřijde. Neni to prostě souvislost přes deset mezičlánků, je to celkem jasný. Nemyslím, že by se teď měli všichni sami veřejně bičovat, ale že to někdo nedomyslel, to zas teda jo.
Lav ta ona šíla, ale hlavně díky tomu přežila a ještě vyrostla. Včetně nucené nasazených. Není div, že to zrovna v kombinaci s holokaustem leckoho nadzvedne.
https://www.muzivcesku.cz/hugo-boss-soucast-prumyslu-treti-rise-2/
barbucha to vystrčený holý těhotenský bříško je fakt the best. Njn.
Celý je to luxusní. Mladý gentleman vypadá že se oblíká u našich kontejnerů.
Docela by mě zajímala dvojice, která je oblečená nejhůř ![]()
barbucha a já furt řeším, jak to břicho maskovat. Zbytečně. Asi to celý okopíruju včetně těch gatí, však je vejš stejně nenatáhnu, a zítra to prubnu v práci.
Nezapomeň rovněž na decentní šperk!
Jennyfor hlavně si kup o půl metru delší ty kalhoty, ať si po nich můžeš elegantně šlapat.
Asi překvapím, ale on se mi fakt líbí! Ona jen někdy, ten pupik fakt ne. Vycházím teda z předpokladu, že on je něco jako zpěvák? A ti museli ohozem vždycky upoutat, být progresivní, kontroverzní. Něco takového vymyslet je vlastně čím dál těžší. Ten titulní outfit se mi líbí nejmíň, ale jinak mne to baví.
Holý vystrčený těhotenský břicho v zimě, to asi úplně nechápu. Ale budiž no, asi kvůli fotce. Ty džíny na zemi, uááá, blééé. Ovšem ten svetr s véčkem a kapucí bych asi moc potřebovala.
Chtěla bych Rihannin růžový kabát. A outfit muže na zde uvedené fotce se mi líbí celý.
Mit zapnutej kabat a kratsi dziny tak super,on je v pohode.:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje