Sweet Potato Má kadeřníka kolouška, no.
VIP zjevy
Sweet Potato Dáša Makropulos
?
Hanka H Fotošopulos.
tv on vypada jak ten herec z Mumie...a ona jako mumie:D
Hanka H Fotošopulos.
![]()
A nema Jen takovy nasazovaci pricesek, ktery Dela ofinu?
Nejsem zrovna Dáši fanynka, fotoshop tam jistě bude, ale účes se mi líbí a sluší ji to. Mumii fakt nevidím.
Mně prijde jak kdyz ma paruku.
Má to tak někdo kliku, že v sedmdesáti vypadá, přirozeně a bez jakýchkoliv zásahů, na dvacet ![]()
A moje oblíbená Viktorka se zúčastnila vzpomínkovýho dne na holokaust. Potud samozřejmě v pořádku... i jí to docela slušelo... škoda jen, že k této významné příležitosti zvolila sice decentní kostýmek - leč ausgerechnet od Hugo Boss. Pročež místo frenetických tleskánků, jak bývá zvykem, sklidila po internetech značně nerudné reakce ![]()
Kora Mumii taky nevidím, jenže nevidím ani Dášu.
barbucha no tak to je blbej přešlap, to rozhodně.
Nejsem zrovna Dáši fanynka, fotoshop tam jistě bude, ale účes se mi líbí a sluší ji to. Mumii fakt nevidím.
Přesně. Že vypadá v reálu jinak, to vím. Ale tady, bez ohledu na to, jak je fotka upravená, je mumie dost silné kafe.
Nechápu. Lidí má k ruce mraky, a nikdo jí neřekne... ![]()
Nu a co se těch věčně mladejch krasavic týče...

barbucha Chápu historicky kontext a nelíbí se mi soucasny vzrůstající antisemitismus, ale je 80 let po válce, co takhle to brát jako gesto smíření a jít dál.
To sako se mi moc libi.
barbucha nekde jsem videla k temto a dalsim fotografiim hashtag #caputovazalieexpre
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje