VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 04. února 2022 07:03

999 Tady jim to fakt sluší. Na té předchozí, jak jsem někde zahlédla, dávala Rihanna vědět, že je těhotná, proto to bříško pod bundou. Ne tedy, že by se někdy příliš zahalovala. Ale mně přijde moc krásná.

Offline 999
19625 příspěvků moje polička 04. února 2022 07:37

Mirka Mně taky :-).

Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 04. února 2022 10:37
Reakce na 999:

barbucha Proč jsi sem nehodila jinou fotku z toho článku? 

​Protože jsme ve zjevech

Offline Karja
44231 příspěvků moje polička 04. února 2022 10:51

Dadoo Já si myslím, že na sebe dbam, ale podobnou fotku hroznou by taky někdo mohl cvaknout razdva. Prostě někdo je neupravenej takovej hnusnej no a paní je ještě při těle, a to je pak hned. No ale nevím jak to paní ma, jestli je rezignovana nebo jede pro probděle noci na pohotovosti pro děti na nádraží;-)

Offline Janulik03
20013 příspěvků moje polička 04. února 2022 18:47

Ja nejako tie ceeeelebrity nevnimam, ani tu moc, ale dnes na mna vyskocil clanok o dominike gottovej. Ze ma skusky ako sekurity, cize moze pracovat ako ochranka v obchode, ale aj ambiciou je prevazat cennosti ako dozor alebo robit osobneho strazcu. Tak to chcem vidiet potom.

Online continuity
42347 příspěvků moje polička 04. února 2022 22:43

Janulik03 to mi spíš připadá, že se chce udělat zajímavá. 

Ochranka v obchode no budiž, oni to dělají důchodci ( což je šílený a dlouhou debatu, proč to tak je). Ale převoz cennosti a osobní ochrana?

Offline Janulik03
20013 příspěvků moje polička 04. února 2022 22:49

continuity no ved to

Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 05. února 2022 09:46
Reakce na continuity:

Ochranka v obchode no budiž, oni to dělají důchodci ( což je šílený a dlouhou debatu, proč to tak je). 

​Tak oni asi nedostávaj moc velký peníze, k důchodu to asi stačí. Nejlepší "ochranku" má, jako již tradičně, DM Nově jsem v tom našem detekovala asi padesátiletýho týpka, kterej velmi uvěřitelně předstírá, že nakupuje... nechápu. Jednak to musí bejt strašnej vopruz, a ani k uživení to není bych řekla.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 05. února 2022 10:26

barbucha v našem dm žádná ochranka není

Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 05. února 2022 10:43

Evaeva 

Tak ona to není vysloveně ochranka, vždycky tam mají někoho v civilu, kdo jako nakupuje... a pronásleduje tě do skrytých (před kamerou asi) míst... nejlepší je že je to vždycky chlap, a velice zaujatě si prohlíží třeba laky na nehty. Někdy, když se na mě pověsí, zavedu ho rovnou k regálu s vložkama

Mně to teda leze na nervy, tohle předpokládání že každej tam jde krást, nemyslím si že bych vypadala jako zloděj, aby za mnou musel lízt všude

Online Evaeva
příspěvků moje polička 05. února 2022 10:46

barbucha u nás jsou fakt jen prodavačky. A nebo nás nestíhá, protože když si malý vezme ten dětský vozík, je to spíš rallye než nákup

Offline Kora
příspěvků moje polička 05. února 2022 10:54

Evaeva u nás v DM taky nikdo. Nebo je tak maskovanej, že jsem si ho nikdy nevsimla.  Zato v Rosmannovi stepuje taková šílená baba, tuhle mě sledovala bystrým okem dost dlouho.  Nevím, asi jsem typ na zloděje

Online Tabea
7885 příspěvků moje polička 05. února 2022 11:02

V ČR mě dvakrát na malomeste pronásledoval hlídač v rosmannu, aby mi sdělil svůj (kritický) názor na nošení dětí v nosičce. ("Chudák malej je tam úplně skrčenej.")

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 05. února 2022 12:16

Kora O jakém Rossmannovi se zmiňuješ? Vzpomínám si na ten na rohu náměstí- tam býval takový pomenší chlápek, který koukal dost podezíravě. Ale už jsem tam dlouho nebyla. 

Offline Sweet Potato
39951 příspěvků moje polička 05. února 2022 12:21

Evaeva 

Taky ksem to ještě neviděla. Leda by byl maskovanej za balík plen.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 05. února 2022 13:03

Sweet Potato My teda na Chodove v DM sekuritaka mame, vypada trochu jako starej/vyzilej punker.

Offline Sweet Potato
39951 příspěvků moje polička 05. února 2022 13:42

Jestli ono to není tak, že tenobchod má tu ostrahu mít kvůli pojišťovně/smlouvě? Ale už je jedno, koho.

Online continuity
42347 příspěvků moje polička 05. února 2022 14:44

Sweet Potato především je to tak, že na provozování strážné služby potřebuješ speciální licenci. Takže to dnes každý nakupuje externe.

Zároveň se u toho tlačí na cenu, takže i nočné strážné někde na staveništi, dělají dedečci v důchodu, protože nic jiného ekonomicky nevychází. 

Offline Kora
příspěvků moje polička 05. února 2022 15:26

Hanka H vidíš,  na toho si taky vzpomínám,  ten podle mě viděl potencionalniho zloděje úplně v každým. Myslím Rosmanna v Plaze,  tam narazím vždycky na tu samou ženskou.

Offline 33lejaby
696 příspěvků moje polička 06. února 2022 23:01

V DM ostrahu taky vídám.

Ale doteď vzpomínám na ostrahu v Tescu.  Postarší chlapík s náušnicí v uchu měl na nohou rozpadající se boty, především ale o hromadu čísel větší. Nebyl schopen zvednout nohu, protože by mu ta bota spadla . Takže se v těch velkých botách pohyboval šoupáním po podlaze, jak na exkurzi v nějakém zámku. Jsem si docela i přála aby se tam vyskytl zloděj, protože mne zajímalo jak by v jeho podání vypadal běh