Zabloudila jsem na IG Terezy Kerndlové.

Zabloudila jsem na IG Terezy Kerndlové.

Lamicka to si nemyslim,ze patri do vip zjevu.
Zarinya a kam? Je to strasny.
Lamicka mne sa to tiez zda fajn a nic hrozne na tom nevidim. Jedine sa mi teda fakt nepacia tenisky k plavkam, to mi strasne pripomina nejaky playboy z 90 tych rokov, ale inak no problem
Zarinya Vždyť se sem dávají fotky VIPek běžně. Bez fotky to tady asi nemá smysl.
Zarinya Taky se mi Tereza líbí.
ZarinyaAle to není její soukromý IG, to je její veřejný účet pro prezentaci.
Zarinya a kam? Je to strasny.
Je.
Ty vystrčený prdele ![]()
Já myslela, že se živí zpěvem ![]()
Lamicka souhlasím. Jednotlivě by to šlo, ale když vše ty fotky dají takhle na hromadu![]()
Zarinya je to jeji verejny IG, ktery pouziva k sebereprezentaci, pres ktery ziskava reklamy a vydelava ji zcela jiste slusne penize. Ona tam ten zadek a prsa nedava pro nic za nic. Kdybych to vzala z casopisu, kam to ona posle, tak by to bylo v poradku? Fakt nevim co resis.
Je to do zjevu, plus byl teď na expresu článek jak se její manžel a manažer v jednom (no to je práce fotit věčně svoji vlastní ženu vykozenou:-D) ohrazuje proti pomluvám svoji ženy, ale spíše se ohrazoval vůči tomu, že jim někdo pomlouvá ten jejich barák ve Spanelsku. No celý to bylo hrozně úsměvný,jakože kdo má potřebu psát ,,můj barák ale nestal 10 ani 15 milionů a má bezvadnou polohu, jen nás ocernujete:-D,,. No třeba to někde vyšťarnete celý.
Těžko říct, čím se Tereza Kerndlová živí, jestli fakt zpěvem, u ní mi to připadá ještě nereálnější než u Lucie Vondráčkové, ale třeba publikum má. Rozhodně ta její prezentace se snaží jít s trendy, ale stejně mi to přijde jako Lela Ceterová pro trochu chytřejší nebo z druhé strany jako JLo pro chudé.
Karja jo, to jsem taky zachytila: Ten barák nestojí u dálnice, to je čtyřproudá silnice![]()
Zarinya je to jeji verejny IG, ktery pouziva k sebereprezentaci, pres ktery ziskava reklamy a vydelava ji zcela jiste slusne penize. Ona tam ten zadek a prsa nedava pro nic za nic. Kdybych to vzala z casopisu, kam to ona posle, tak by to bylo v poradku? Fakt nevim co resis.
ano kdybys to dala z casopisu tak problem nevidim.
A smim tu napsat svuj nazor ci se musim nejdriv pozeptat co muzu ci nemuzu resit?
Je to na urovni bulvaru,ale to at si celebrity resi samy.![]()
Je.
Zpěv už dávno nestačí. Ani jiné dovednosti. Buď se co nejvíc odhalit (tam už moc není kam pokračovat) nebo co nejoriginálněji nahastrošit. To druhé mne baví, pro to první holt nejsem cílovka.
Takových profilů hvězd a hvězdiček je plno. Na pódiu často nejsou zahalenější. (Zajímavé to začíná být, až když si začnou stěžovat, že je na ně pohlíženo jen jako na objekty.)
Zarinya tvoje reakce byla, ze to je mlada holka v plavkach a sirim to z jejiho IG. IG je dnes bulvar, neni v tom rozdil. I ten bulvar to casto bere z IG, celebrity se tam prodavaji. Byla tu nedavno andula a jeji prsa, nad tim ses treba nepozastavila. Kerndlova driv zpivala, sice me to nebralo, ale plnit obsah IG jen zadkem a prsama, to mi prijde smutne. Tohle vystavovani nese vic (zcela urcite, kdyz vim, kolik si brala pred rokem andula za 1 promo prispevek).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.