VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline whiskas
20795 příspěvků moje polička 09. února 2022 14:31

Lamicka A navíc, když je něco volně přístupné, tak lze počítat s tím, že se to může šířit. Navíc pochybuju, že když se někdo takto prezentuje, že by dotyčná osoba měla problém s tím, kde zrovna "visí".

Alespoň dobře vypadá. Kolikrát jsou k vidí skutečně výživné fotky a ještě k nim hrdý komentář .

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 09. února 2022 14:38

Lamicka tak ja nemam tolik casu abych tu mohla reagovat na vsechno.

Tobe to prijde ok mne ne.Kde je problem? Jedeme dal.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 09. února 2022 15:32

Lamicka Mně celkem vadí, když se vláčí kyberprostorem z něčího (být veřejného) profilu něco nesouvisející s obsahem. Tj. není úplně košer rozebírat u holky, co se věnuje Montessori aktivitám třeba její vlasy nebo velkou prdel. Prostě irelevantní. Ale Kerndlová se prezentací svyho těla živí, takže za mě je to v pořádku a určitě s tím počítá (nebo by měla).

Já jsem taky přípravena na to, ze mi kdokoli muže říct, ze mám hnusny kytky, nebo že ta moje chatrč je zralá tak na podpálení  Ale kdyby někdo hodnotil třeba jak mám doma uklizeno, tak by se mi to asi úplně nelíbilo. Ačkoli i s tím se snažím počítat

Offline JankaM
3056 příspěvků moje polička 09. února 2022 16:52

A jak to vlastně funguje, nevíte někdo? Např.  Dara má ve smlouvě se značkou xy, že 2x týdně udělá fotku, video či co s daným předmětem a bude u toho odhalená/zahalená?

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 09. února 2022 17:45

JankaM Až na tu míru zahaleni (to asi nikdo neřeší, pokud to nejsou zrovna plavky) v zásadě ano. Každá reklama musí být označena a dneska už se na to celkem dbá. 

Ja s tím problem nemam, sama dělám reklamu par produktům, ale vybírám si věci, kterým věřím, znám je nebo mám vyzkoušené. Pruser je když pak třeba Lenor uvolní x milionu na propagaci a zada to amatérsky marketingový firmě ... to pak dopadá tak, ze Instagram zaplavej nesouvisejici fotky celebritek s avivazi a kapslema na prádlo

Offline JankaM
3056 příspěvků moje polička 09. února 2022 17:57

MP Meri děkuju! Označení jsou ty slova s @na začátku v textu? 

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 09. února 2022 18:01

Lamicka Tak za me fotky takovy ten prumer v kategorii egomaniacek. Kdesi to tu padlo, ona je pro me podobny bizar jako Lucka Vondrackova nebo ve starsi generaci treba Heidi Janku, totalne nechapu, kdo to muze vazne poslouchat...?

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 09. února 2022 18:02

JankaM Pomoci @ se odkazuje přímo na stránky značky, to muže být i čiste jenom uživatelská recenze nebo neplacená podpora. Reklama by měla být označena i jinak, na instagramu se tomu říká spolupráce, asi aby to nezpůsobilo tak lacině. Takže buďto tam bude primo vysvětlující text, nebo "sponzorováno", nebo někde pod textem #spoluprace, #ad, #advertisement apod.

Online Garfie
28261 příspěvků moje polička 09. února 2022 18:10

Já se teda na Kerndlovou podívala a hrozně mě rozesmála tato fotka v kombinaci s komentářem (v Expresu) "Tereza Kerndlová je velkou milovnicí umění". Fakt by mě zajímalo, kdo ty popisky vymýšlí. 

Offline Tak Betty
6043 příspěvků moje polička 09. února 2022 18:27

Garfie tady působí strašně, strašně lacině.

Online Garfie
28261 příspěvků moje polička 09. února 2022 18:32

Tak Betty Máš prvavdu, vrátila jsem se k těm fotkám od Lamicka a jsou ještě zlaté, prostě holka na pláži, tady je takový podivný záměr. 

Online Tulipe
2474 příspěvků moje polička 09. února 2022 18:40

Kerndlová, tak jsem se zasmála nad kauzou jejich domu ve Španělsku  Ta IG prezentace je děs, její hudba je pro mě totálně mimo a dost mě překvapilo, že jí je teprve 35! 

Offline Karja
44231 příspěvků moje polička 09. února 2022 21:52

Tulipe A co z té kauzy plyne? Mně vždycky přišel ten její manžel takovej zvláštní. Vyučen rezník, výrazně starší, co si ji našel snad v 17, už měl rodinu, začal ji dělat manažera. Pak ticho po pěšině, nevín čim se běžně živí, jestli jen tím jejím manazerovanim (no možná dělá do nemovitostí:-D:-D) a pak po osmnácti letech poprvé promluva na Instagramu, že ten barák neni u dálnice ale ctyrproude dálnice! 

Edit: jo už jsem si dohledala ty Instagramy. No jo. 

Offline Sweet Potato
39947 příspěvků moje polička 10. února 2022 08:28

Karja Tak ksem taky koukla na IG. Koncentrované je to mazec.

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 10. února 2022 08:37

Karja my jsme meli Kerndlovou na nejake promo akci, to byl tak rok 2009? Bylo to hrozne zvlastni. On si ji tam vodil, neustale ji dirigoval, co ma delat, jak se tvarit, prisel mi strasne nesympaticky. 

Offline Mha
příspěvků moje polička 10. února 2022 20:45

Fotka opravdu vylepšených VIP.

Chvíli jsem rozmyslela, jestli do Co vás dnes rozesmálo nebo do OMFG. 

Offline Sweet Potato
39947 příspěvků moje polička 10. února 2022 20:54

Mha Čtu teď Umění, kterému nikdo nerozumí. Tohle možná bude v druhém dílu.

Offline slniecko admin
19467 příspěvků moje polička 10. února 2022 22:59

No.....tak trochu OT....keď sa tu preberá ten IG a že sa z neho fotky šíria...

....ja len....ako sa to robí?

Viem, že to znie úchylne, ale pýtam sa z dosť nevinného dôvodu.

Mám na vlastnom IG fotky, ktoré neviem nájsť v pôvodnom stave, a zazálohovať si ich (a potom zmazať z IG, aj keď sú viditeľné len pre mňa a manžela, aspoň by teda mali....a nie nič pikantné, proste jedna dovolenka mi tam takto uviazla...) No a neviem prísť na to, ako ich stiahnuť. Ani do počítača, ani do mobilu.

Offline slniecko admin
19467 příspěvků moje polička 10. února 2022 23:00
Reakce na Mha:

Fotka opravdu vylepšených VIP.

Chvíli jsem rozmyslela, jestli do Co vás dnes rozesmálo nebo do OMFG. 

Tento filter potrebujem:), väčšinou keď ma niekto fotí, tak v tej sekunde žmurknem:)))

Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 11. února 2022 09:48

Garfie 

Může mi někdo sdělit, co je na vyboulený namaštěný prdeli pěknýho? Co je to za módu poslední dobou, že všichni vytrčujou zadnice jak makaci?!