stes jako pusa je tvarove stejna jen me mate ten nos.![]()
VIP zjevy
Zarinya Jo. Ale rozhodně ne lepší. ![]()
Jestli si Darinka nedá pozor, bude za chvíli vypadat jak Ivana Trump.
...hmmm, tak to je hodně blbá fotka... Člověk jak je zvyklý, že ty naše "VIP" vidí pořád vykrásněné...
Z téhle starší Vémolojc usmiřovačky pod Krausovým vedením a za Krampolova dohledu kupodivu ze všech účastněných vyšel nejlíp Karlos.
barbucha Ale se super tělem :-).
Miru spíš to bude prostě normální fotka. Ne právě ta vykrásněná na IG apod.
barbucha Tuhle mluvila v tv a vypadala strasne, vubec se ji nehybal oblicej a takovou nezdravou plet mela. Na IG vypada vzdycky tak o 15 let mladsi.
...asi jo noo. Člověk je zvyklej, že jsou ty hvězdy furt krásný, a pak když není hlídané světlo a úhel kamery či foťáku, je to docela překvapení...
barbucha vypada jak babisova :)
ona a krainova jsou pro me fakt zjevy.
Lilly_Ku na Krainovou jsem zrovna dnes mrkla na ig. Je taky jakasi prifukla a hlavne musi byt zahul vymyslet ty komentare k fotkam, ktery jsou jedna jak druha.
Hergot ale jak to děla, ze nemá žádný vrásky na čele? Já tam mám úplný dálnice
Asi botox?
MP Meri hodne botoxu. ono to pak prave dela i tadytu "nezdravou" plet, proste takovy hrby
Genetika, výplň a laser. Cokoli z toho nebo kombinace.
Další oděvní kreace Rihanny.

Zarinya nos má vykonturovaný
Verite,ze je to ona?
Tý jó, no a kam narvala tu druhou bradu? Vole přece makeupem nezakytuješ.
MP Meri dyť boty nehybný čela bez vrásek jsou hnusný. To mám radši svou harmoniku.
Lilly_Ku s druhou pulkou jsem s tebou naprosto zajedno, ale kolikrat ja tady uz za to dostala čočku. K. mela aspon hezkej zaklad,ale R. v mejch ocich nikdy
continuity Sweet Potato Zarinya hele! kaliopky! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje