VIP zjevy
Garfie
Může mi někdo sdělit, co je na vyboulený namaštěný prdeli pěknýho? Co je to za módu poslední dobou, že všichni vytrčujou zadnice jak makaci?!
tak ty zrejme nebudes cilova skupina.:-)
slniecko Podle mě to nejde - jedině udělat PrintScreen.
Fotku nedám, jen text, zapojte fantazii...
Mitch Buchannon z legendárního seriálu Pobřežní hlídka by projevil při pohledu na to, jak na sobě Jiří Paroubek tvrdě maká, velké uznání. Aby také ne, když jsou s nadsázkou téměř k nerozeznání. Bývalému premiérovi České republiky chybí jen jedno, a to červený plovák v ruce.
Mha Tak to potřebuju fotku,nebo aspoň odkaz. Naposledy, když jsem zahlídla Paroubka na fotce, držel v ruce koktejl a OTP měl srolovaný nad plavkama.
Mha Ochranný!
Ani odkaz nedáš?
Paroubek na Kubě

Mha A co je na něm špatně? Krom toho, že je to Paroubek. Bude mu sedmdesát, můj táta je starší, ale postavou tak stejně.
Tak Betty To vůbec není zlé.
Jen mi tyhle sebeprezentace v plavkách u lidí, co se neživí tělem, obzvlášť u starších a pokročilých, přijdou zbytečné a nedůstojné.
Taky myslím, že dobrý. Můj muž je na tom hůř.
Sweet Potato Nakonec jaké má tělo, není podstatné. On má přece sexy úplně jinou část
Sexy mozek se koukám připravuje na prezidentský klání zodpovědně!
Špatné je na tom ta prezentace a sebe chvála.
Článek Starší pán, který sportuje, vemte si z něj příklad, nevzdavejte to a hybejte se i ve vyšším věku, budete vypadat a cítit se líp, to beru a dala bych ho do druhých zjevů.
Někomu přijdou směšné vytrčene zadky, někomu přehnané ego.
Mrakoplas Tak to mě teda nenapadlo!
barbucha makakem jsi me zabila!![]()
Ja si pamatuju Kerndlovou jeste jako devcatko, obcas vymetala v Brne nejake akce jakozto kulturni vlozka, takova moravska Lucka Vondrackova. A ty instace, kde se holky vali u bazenu uz nezvladam rozlisovat.
Jinak tohle je presny:

Zarinya ja docela jo. Tuna sminek, otresny make up celkově, prohnane x filtrama...to zmeni kazdou
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“