Kan Ono je to podle mě spíš naopak, druhá brada se dá přitáhnutím brady a vyfocením v určitém úhlu vyrobit, i když ji při normálním držení hlavy nemáš- takže ta fotka za škareda je za škareda, ne za normálna, tj. grimasa + focení tak, aby z toho vyšla co nejhůř, a byl větší kontrast s tou nalíčenou fotkou.
VIP zjevy
Lamicka že? My o vlku....
Kan Nenalicena fotka je z podhledu, nalicene naopak z nadhledu.
Pinot Noir Když já mam to vrascity čelo snad od 20 a trochu ho nenávidím, no :/
Tak Bettyme přijde vystrkovani tehotenskych pupku hnusný za všech okolností, ale ji teda musí být navíc docela kosa ne.
MP Meri prosím tě, jsi nejhezčí kočka na mým Instagramu, ser na vrásky. Aspoň nevypadáš gumově.
Ale chápu, (skoro) každý máme aspoň malý komplexíček. ![]()
barbucha vypada jak babisova :)
ona a krainova jsou pro me fakt zjevy.
Jo, a všechny jsou stejný. Blond sláma, přifouknutý pysky a tuny botoxu. Najdi pět rozdílů ![]()
A tohle je teda taky něco.
Dneska už se všechno prohlašuje za normální a nikdo nesmí ani povytáhnout obočí... očekávám s jistotou, že za chvíli bude zcela přijatelné sr.t na veřejnosti (však je to přirozená tělesná funkce, no ni?!) a běda tomu, kdo by se snad pohoršoval.
barbucha
... uááá! ![]()
barbucha za mě cajk. Je vidět, že jeho zaměstnavateli záleží na tom co umí a ne na tom jak vypadá. Srovnání se sraním na ulici je mimo, ten týpek nedělá nic co by někomu ubližovalo nebo někoho obtěžovalo.
barbucha mě teda spíš děsí ten jeho životopis, praxe v jaderné energetice minimální a to co se energetiky týká, tak hlavně z pohledu ekologie a jaderného odpadu.
Chápu to jako podobnou funkci, jako má Drábová a ten rozdíl je propastný. (Danu Drabovou amikum nepůjčim, aby bylo jasno).
Úplně nejstrašnější je táto citace:
Nyní má dohled nad všemi americkými elektrárnami. „V této funkci, budu dělat to, o čem jsem vždycky snil. A sice usilovat o řešení národních problémů s jaderným odpadem,“ radoval se Brinton. „Ve dne pracuji, abych zachránil lesbickou, gay, bisexuální, transgender, queer a pochybující mládež (LGBTQ+) před sebevraždou, a v noci pracuji na záchraně světa před ekologickou katastrofou související s jaderným odpadem,“ dodal.
Zredukovat jadernou energetiku na problém odpadu je hodně krátkozraké. Navíc bych řekla, že svoji primární funkci ve WH by mohl vykonávat během dne.
continuity souhlas
continuity podepisuji. Zarazilo mě to samé.
Vizuální prezentace je mi úplně ukradena, je to jeho věc.
Navíc si drzé myslím, že v podobných případech jde z velké části o zaměrnou exhibici a zviditelňovani se. Když můžu, tak dvakrát!
Ale.. Mě to nijak nepoburuje, když se tak cítí dobře..
To výše uvedené mi přijde jako daleko kontroverznejsi.
continuity Z duše mi mluvíš... po nocích zřejmě velmi "kompetentně" bude šudlat řízení energetiky nejmocnější země na světě, záchranář, a ještě v životopisu uvedeno "pak vystřídal řadu zaměstnání" Prostě to zní strašně nedůvěryhodně.
A teda žila jsem v dojmu, že jakýs dress code prostě ještě platí. Je mi fuk, že nosí dámské oblečení, ale vypadat v práci jako kurva mi prostě přijde přes čáru v jakékoliv společnosti, natož v podstatě ve vládě.
Na takovou funkci má jen Mgr? Čtu dobře?
To jsou takzvané expresivní typy, měli jsme to kdysi na školení a dost mi to utkvělo. Je to docela zábavná kategorie lidí, nemusí to být na škodu věci ( jak mám zdůraznila lektorka, v každém představenstvu (BoD) větší korporace v ČR se najde minimálně jeden a podle fotky na první pohled poznáte, který to je).
Je to právě o té jejich sebeprezentaci - např. on v žádné vládě samozřejmě není, ale prezentuje to tak. Toto všechno by bylo fajn, kdyby to využil pro tu svoji funkci, ale tady mi spíš přijde, že funkci, kterou dostal a vliv s ní spojený využije primárně pro LGBTQ komunitu. A to je špatně, protože to doufám nebyl účel, s kterým tam byl prijatej. (Nebo ano, ale pak by bylo vhodnější to nazvat nějak jinak).
Kvalifikace mě zarazila taky, ale jsme ve zjevech
Nakonec bych řekla, že ten flek dostal hlavně kvůli politický korektnosti a žádoucí podpoře LBGT(abcdefgh... atd. plus, mínus, děleno a tak dále).
Přesně tak. Hele tetina takhle přijít do práce - na podobný pozici - by byla rychle a důrazně upozorněna na dress code! Ale tomuhle stvoření se nikdo neodváží říct ani slovo, anžto by nastal hned jek vo dyškrymynáciji!
Dadoo Já jsem holt stará škola
a za mě by na takové pozici měl mít odpovídající oděv. Viz post andulka01 . Asi by mi nevadilo, kdyby byl ministrem ehmm .... kultury v nějaké zemičce, ale tohle mi zavání záměrným odváděním pozornosti od něčeho jiného. Ať je jeho orientace jaká chce, to je jeho soukromí a ne věc veřejná. Něco, jako prezentace naší jedné s pávem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje