martek01 Mě to zní jako velmi ubohý vydírání, od obou. A pomsta za to, že nedostávaj prachy kdykoli si řeknou. Docela by mě zajímalo, kterýže to český novinář se k tomu propůjčil...
Akorát teda IG si taky mohla odpustit autobiografii.
VIP zjevy
Tohle je nejšpinavější stoka. Nojono Gott je pořád zlatý vejce.
Mně to nijak nepřekáží... Gott přece není nedotknutelnej světec, nebo jo? O různejch osobnostech už bylo napsáno všelicos a spousta z toho byly drby a bláboly... za donebevolající pomluvy se lze i soudit přece. A je proti tomu ještě lepší obrana - prostě to nečíst ![]()
Sweet Potatočímpak asi ty experty zaplatí? To mě prostě nepřesvědčí, že bych je měla litovat.
Jakože nejdřív natočí "píseň" pro nejmilejšího taťku, aby vzápětí vyhrožovala, že ukáže jeho nectnosti???
andulka01 Ale vždyť tu Gottovu autobiografii psal on sám, ještě za zivota ne, a ona to pak dodělala. Mám to teda z bulváru, plus je to v ichforme psaný. Nebo Ivana má nějakou svoji?
No uf teda! ![]()

![]()
barbucha Musí to mít hroznej odpor větru.
Karja Taky si myslím, dokonce bych řekla, že ji dopisoval on s vědomím velmi blízkého konce, ne Ivana, ta až pak zařizovala všechno spojené s vydáním, pamatuju, že Karel dával to poslední léto na fb nějaké fotky, kde byl vyfocen, jak píše
Možná tím píchá do soupeřek.
Karja cituji z článku: Finského muzikanta prý hodně rozčílilo, co vdova po legendárním zpěvákovi nedávno napsala v autobiografii, která nese název Má cesta za štěstím.
Jinak to nesleduji, jen z tohoto článku.
andulka01 Aha, tak tam bude asi nějakej špíček o nem a Dominice. No tak to si večer teda nalistuju a dám vedet!
barbucha Nic nového pod sluncem. Když se kdysi objevila Florance G.-J., s dlouhými nehty, vlasy a makeupem, to bylo divení. A jak jí to běhalo!

Sweet Potato Ta má ty nehty jak chilli papričky!
Jak se s takovejma nehtama dělá osobní hygiena? Do chlíva to není no, vidle by asi neudržela.
Kan Právě to nemůžeš dělat vůbec nic, než běhat! Je to motivace pro trénink ani sedět a šťourat v nose se s tím nedá!
Jednou ještě na Pekle byl někde detailní popis osobní hygieny s tím, myslím, že kdo si to tam nečetl to ani nepotřebuje vědět radši!
Tu jsem neznala, resp. její nehty. Hrozný.
Napadá mě to samý a jediná odpověď, že tý hygieně zákonitě moc nedaj. Ble.
taky dumám nad tou osobní hygienou, hlavně na WC to teda musí bejt asi nebezpečný... no ale bidet by to mohl vyřešit, ne? ![]()
Pro pobavení dávám rozhovor se synovcem Jágra. Prý jsou teď vztahy na bodu mrazu, ale je to na nejlepší cestě zpět. Tak určitě! Až si Jágr přečte o své spiritualisticke neplodnosti určitě to bude hned v cajku!
otevrena-zpoved-synovce-jaromira jagra
Nazvala bych to, zpověď nejdivnejsiho kluka ever:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje