Mha Myslím, že je. Máš zde svůj profil, diskutuješ, sdílíš fotky, komunikuješ.
VIP zjevy
No a mne je ten clovek uplne fuk ![]()
Jo a dnes u mna platila pani a mala na respiratore namalovane usta. Ale ze velke a ako som bola sustredena a potom dvihla na nu oci, tak som pidvedome odskocila a vyjukla . No trapas na tri doby.![]()
Mha jsem taky "sociálně zaostalá". A popravdě mám co dělat, abych to tak nějak dočítala tady. Vůbec nevím, jak bych časově zvládla sledovat/být aktivní ještě někde jinde.
rysamona Kora Kan
Blbý dotaz - je parfumanie sociální síť?
Taky se hlásím
a hned se poptám znalých ohledně Twitteru - občas nakouknu pro nějaké informace nebo pobavení, účet nemám. A v nedávné době - možná od začátku února, nevím přesně - se mi napřed začaly u všech profilů (třeba Min. zdrav. atd) objevovat pod cca 1 - 2 příspěvky autora jiné příspěvky, celkem nesouvisející, a u všech profilů stejné. A teď už po mě Twitter žádá, abych se přihlásila nebo registrovala. U soukromých profilů bych to i chápala, ale u těch "oficiálních"???? Poradíte prosím, v čem je problém / změna? Případně kde to zjistit? Díky.
PS Asi nejsem ve správném vlákně, pardon.
Anaj nejsou ty příspěvky navíc označené jako promo?
Anaj nejsou ty příspěvky navíc označené jako promo?
Právě že nejsou, jsou to příspěvky nějakých dalších uživatelů Twitteru. Zpětně si nejsem jista, zda tam nebylo něco jako "moho by zajímat"...ale snad ani nebylo. A teĎ už to ani nevidím, jen se mi skoro hned roztáhne na obrazovce ta výzva k přihlášení/registraci.
rysamona
Já taky nemám instagram, asi jsme dvě poslední z celé parfu, ale já stejně nevím, co bych tam dala.
Nejste, taky nemám instagram, ani Twitter ani ten jak se to... Pinterest, jestli ten ještě vůbec funguje? A dokonce ani youtuberky žádné nesleduju. No zatím žiju.
Mha Hlásím, že jsem si založila na Instagramu účet, ale nic tam nemám, a pravidelně zapomínám heslo i uživatelské jméno. Můžu být přidružený člen klubu, prosím?![]()
Isca jasně, berem všechny, co nesleduji youtubery.
Ehm. Jak se to dělá? To sledování? ![]()
Tabea Já kdysi na stáži v Itálii (pracoviště analytické chemie) jsem furt nechápala svoje kolegy, kteří říkali: I spoke to analysa..analysa told me...si řikám, jojo, taky si ráda s analýzou popovídám...a pak jsem potkala Annalisu ![]()
Lama_z_Lana
a bola pekna, ta analysa?
Mha neděs...
myslíš na Ministerstvu zdravotnictví? Tam bych to viděla spíš na dinosaury.
Latina zná jen tykání. Ale za Diokleciána vznikla vláda 4 panovníků, Tetrarchů, kteří byli vždy oslovováni společně. Vy (= vy čtyři) Což bylo nesprávně pochopeno a do moderních jazyků převzato jako oslovení vyjadřující úctu k jednotlivci.
Hezky pěkně! Co se tady člověk nedozví ![]()
Lama_z_Lana Hahahaha, no takovýhle storky jsou nejlepší:-D
Janulik03 Upřímně už si moc nepamatuju...jenom mi utkvělo, jak chodila do labu v kozačkách ![]()
Lama_z_Lana tak ale pamatas si to dodnes ![]()
A Janička Peterková nemá peníze na advokáty
No, nemá vysírat.
Ale že jí to zas sluší!

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje