A ty dinosaury tam dosadil kdo? ![]()
VIP zjevy
Tak proc chlap nemuze nosit sukni, podpatky nebo makeup?
Ale klidně může. Akorát přitom snad nemusí (oficiálně vystupující jako vládní úředník) vypadat jak šlapka. Jak jsem už řekla, v každým podobným zaměstnání - kromě bordelu - by takovou tetinu hnali se převlíct.
Vypadá jak ta umělohmotná detská panenka.
barbucha kdo to je a co provedla?
barbucha jo no, to s tebou soihlasim, ale takhle postrojeny i zmalovany zeny jsou k videni casto, jen se nad tim lidi tolik nezavdusnujou. Porad si teda myslim, ze jsou to fotky ne z prace, ale z nejakych jina akci ...
SunEclipse Kandidátka na prezidentku našich srdcí přece. ![]()
barbucha Že by to vzal Nielsen pro bono? ![]()
Prej vysira
dobry slovo, uz jsem ho fakt dlouho neslysela.
valifikace je samozrejme jiny argument, se vzhledem vubec nesouvisi.
No a naše novináře pověsit do průvanu za pohlavní orgány.
Deputy Assistant Secretary of Spent Fuel and Waste Disposition in the Office of Nuclear Energy for the Department of Energyse opravdu přeloží jako:
zástupcem ředitelky amerického Úřadu pro jadernou energii je Samuel Brinton
???
Nic to však nemění na tom, že by tu funkci nemuseli vykonávat v noci
Jinak jsem našla i celkem princetnou fotku. Teda presne dvě. Další až z roku 2013. I jim to celkem sluší, když zrovna neexhibuji.

Sweet Potato musela jsem si slečnu/paní vygooglit. Doufám, že ji zas brzo zapomenu, bezcenných informací si pamatuju i bez ní zbytečně moc. ![]()
Zato veškeré potřebné, jako třeba kam jsem dala kleště, se mi pořád ztrácejí ![]()
barbucha Janičku neznám. A chlap v lodičkách a s namalovanou pusou atd. ... No, jsem asi ze staré školy, takže za mě fakt dost děs, pokud takto chodí v pracovní době
. Nemají snad dress code?
A tohle na mě vykouklo. Svět se opravdu v p*del obrací
. Čím větší, tím lepší, prý.
continuity Díky za informace.
Tohle už neni tak hrozný, dokonce snad téměř elegantní
až na toho kohouta teda.
Ale stejně si myslim, že z toho oni ještě časem vyrostou...
MP Meri prosím tě, jsi nejhezčí kočka na mým Instagramu, ser na vrásky. Aspoň nevypadáš gumově.
Och ... Dobre, budu na tom komplexíčku pracovat. Zatím teda ne botoxem ![]()
barbucha cuká mi klávesnice a na ní kouzelné slůvko nasrat ..viz. Peterková
stes kde se takova klavesnice kupuje? Jedna by se mi hodila:D
tohle včera řešil Soukup na barrandově (já vím
) ale on to prostě řekně, jak to je. Že by Ivana měla povolat advokáty. Ten bezmozek v knize popisuje Gottovu orientaci, co kdy kde provedl. Hnus velebnosti. Jako co je kdo schopnej udělat pro peníze
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje