Proč nepřiznat ve 44 letech, že šediny jsou. Ale zrovna takhle...
VIP zjevy
Mně přijde že Menzelova už dřív nosila ty rozpuštěné vlasy tak jako divné. Tak jako moc z obliceje nacesane, že to vypadalo že to zrovna teď čerstve rozpustila z culíku. Tohle je to stejný jen navlneny.
domenica jestli chce mermomoci priznavat, tak bych asi ostříhala ty blond, takhle dvoubarevný je to teda dost hrozný.
Olga Menzelová mi přijde krásná a zajímavá, šediny teda nevidím a jestli ti tři různí tatínci, znamená i tři tchyně, nebo švagrový (někdy je to stejný), tak je i strašně statečná. A to já mám tchýňku zlatou. ![]()
MaeGandal
a přijelo velkou rychlostí...
Hanka H kdyby ty vlasy stáhla dozadu, tak to hned vypadá mnohem lépe. Takhle to vypadá, že dlouho čekala na metro. Šaty krásné teda.
3x![]()
Přijde mi, že tentokrát to Menzelová nevychytala v žádném směru. Vlasy průšvih největší - když šediny, tak péče - a o té tady nemůže být ani zmínka. Tvrdé líčení (obočí!), nad overalem také neplesám - vidím tam jasný dotyk maloměsta - potažený pásek, slza ve výstřihu, trochu pitvořivé rukávy ... Je to bezesporu krásná ženská (takovou tou nadčasovou krásou antické bohyně) a umí rozhodně lépe!
Ustřihnout ty odbarvený rousy, nechat barvu trochu stahnout a je to, ona je krásná a šediny jí nijak neublíží, ale tohle je jak plesnivý. Ty hadry a obočí - no bída tady.
Menzelova se mi dřív moc líbila, i kdyz sympatická mi nebyla nikdy
ale tady teda nic moc, make up jí do tváře vnesl nepříjemně tvrdý výraz, vypadá starší, 44 není žádný věk :) neucesane vlasy s tmavými odrosty a zároveň sedinami jí dodávají neupravený dojem.
Moc nechápu tyhle dámy, co lpějí na své "hřívě", jako Táňa Le Moigne, Tatana Fischerová
TulipeMně přišla vždycky statší, než byla. Ale krásná.
A hříva, - no budiž, (musí-li to být) , ale upravená, opečovávaná, husté dlouhé vlnité vlasy nejsou samy o sobě všechno.
Tulipe visco, dokazes si predstavit, jak takovyhle typ vlasu vypada kdyz je na kratko? Mne prijde, ze ta hriva je vicemene jedina moznost....nebo samozrejme nejaka delka aspon na ramena.
Hanka H ty jo neuhodil někde kousek od ní blesk? ![]()
![]()
I když já bych měla mlčet, moje vlasy se tvrdošíjně pokoušejí o podobný vzhled ![]()
711990 já bych právě byla pro délku na ramena nebo sepnout, pixie by z toho asi nebyl
stes to jo, s tim souhlasim
Hlavně ze strany to tak nějak nedělá dobrou službu
Vypadá jak z planety vopic ![]()
Ale vlasy vem čert. Mě spíš baví, jak se pravidelně objevuje v bulváru, vždycky u příležitosti nějaký vzpomínky na Menzela, i kdyby měla detailně popisovat jeho poslední použití bažanta.
Začíná mi připomínat bájnou Gustu Fučíkovou, která taky z jedný mrtvoly dokázala žít celej život.
barbucha jo Gusta byla průkopnice v tomhle směru.
barbucha tak v tomhle směru mi přišla ještě horší Eliška Kaplicky. Ta tu roli ubohé vdovy zobchodovala dokonale.
barbucha Hele ta fotka je skvělá, na jedné straně hříva a na druhé opelichanec. Jako já jí ty vlasy závidím, ta musí mít cop jak ruku a je mi jedno, že to vypadá jako by strčila prsty do zásuvky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje