VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline stes
8882 příspěvků moje polička 30. května 2022 18:08
Offline 711990
18274 příspěvků moje polička 30. května 2022 18:15

Pinot Noir presne, navic takovej byl i driv

Offline 999
19482 příspěvků moje polička 30. května 2022 19:01

Nějaká Buranská píše, že je úplně přirozená, jen si po covidu dala něco pod oči. Ze zvědavosti jsem se na ni koukla, jak vypadala dřív... Jo a je jí 30.

Offline 999
19482 příspěvků moje polička 30. května 2022 19:01

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 30. května 2022 19:12
Reakce na bram:

MP Meri Garfie já se ho taky zastávat nechci, ale mám pocit, že se u něj v té době nešťastně sešla kombinace popularity, nezkušenosti a nevybouřenosti mládí a většího ega. 

​V pětadvaceti, nota bene s právnickou fakultou? Jaký mládí, jaká nevybouřenost? Nezkušenost! Nemluvíme tu o šestnáctiletým frekventantovi podřadnýho učňáku!

Já teda doufám že ho natvrdo zavřou, že se kriminálu nevyhne i kdyby páchal seppuku obden, a že už ho v politice nikdy neuvidíme. Snad ty politický strany mají nějaký stanovy o bezúhonnosti... Popularitu ať si užije, až na něj budou ukazovat prstem ve frontě na rohlíky.

Offline continuity
41790 příspěvků moje polička 30. května 2022 19:20

999 taková nádherná holka to byla

Tohle je vysloveně škoda. 

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 30. května 2022 19:26

barbucha Pinot Noir já mám právě pocit, že ty excesy byly z raných dob studií, tedy že mu bylo nějak 19-20. A todleto sexuální predátorství bych nespojovala s výší inteligence, o mém bývalém zaměstnavateli, t.č. slovutném právníkovi (jejda, to je náhoda), bych mohla dlouze vyprávět.. 

No ale nesledovala jsem tu kauzu nějak podrobně, z toho, co jsem pochytila, jsem usoudila, že se provalily průsery z dob studií. Pak už měl nějaké děvče, se kterým bydlel a zdálo se mi, že už dostal rozum.

Offline continuity
41790 příspěvků moje polička 30. května 2022 19:31

Miru tak já si to představím a jdu dát dětem přednášku.

Když nešlo poslat za katr úchytka z predátorů, který vytahoval péro na dvanáctileté holčičky, což mi tak nějak přišlo mnohem horší, tak si myslím, že toto jen tak nevymytime.

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 30. května 2022 19:35

bram 

Tak jako mladej/začínající student asi těžko mohl využít nějakou popularitu, ne?

Ale píšou že se toho "měl" dopustit 2015-2020, takže ty poslední excesy už musel páchat jako vystudovanej, ještě ke všemu známá tvář v politice (a ve společnosti - přece si ho pěstovali jak hvězdu), čehož obojího využil a já to beru jako přitěžující okolnost.

Stížnosti na něj byly už na fakultě kdy byl ještě neznámej mladík, takže je vidět že se z toho nepoučil, naopak přitvrdil, v přesvědčení o beztrestnosti... prostě dobytek.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 30. května 2022 19:45

barbucha On prave nikdy nebyl neznámý mladík, radním za Teplice se stal v 18 letech v roce 2014. Už tehdy byl v regionu populární a pak ta jeho sláva rostla doslova raketově.

Offline 999
19482 příspěvků moje polička 30. května 2022 19:46

continuity Přesně, nádherná holka.

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 30. května 2022 19:49

999 pod oci? Spis od oboci k brade. Skoda.

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 30. května 2022 19:51

MP Meri 

No jo, tak ho znali v Teplicích... ale jinde po něm tehdy ještě pes neštěk To až v Praze... Ale je to jedno, prostě je to nadrženej dobytek a dost by mě zajímalo, kam by byl až schopnej zajít, kdyby ho nezarazili poměrně brzo. Jako nějaký bránění v odchodu je ještě skoro legrace proti dejme tomu přiškrcení, že jo. A zjevně by toho sám od sebe nenechal...

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 30. května 2022 19:55

999 Panečku to je změna.

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 30. května 2022 20:09

999 a takova to byla hezka holka

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 30. května 2022 20:17
Reakce na barbucha:

​V pětadvaceti, nota bene s právnickou fakultou? Jaký mládí, jaká nevybouřenost? Nezkušenost! Nemluvíme tu o šestnáctiletým frekventantovi podřadnýho učňáku!

Já teda doufám že ho natvrdo zavřou, že se kriminálu nevyhne i kdyby páchal seppuku obden, a že už ho v politice nikdy neuvidíme. Snad ty politický strany mají nějaký stanovy o bezúhonnosti... Popularitu ať si užije, až na něj budou ukazovat prstem ve frontě na rohlíky.

​Nemaji. Nevěřím. Jsou stejne tak nadřazený jako on. Zvlast mel-li ve sve posledni strane oporu v jednom senilnim pánovi, ktery, ac povazovan za etalon noblesy, kauzu ze zacatku komentoval ve smyslu...tak je to normalni,je to mladej kluk, tak se chce bavit

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 30. května 2022 20:20

stes 

To mě tehdy Kchárl dost nasral! 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 30. května 2022 20:36

barbucha Opět argumentuješ bez znalosti věci, jako obvykle. Tak ti jen opravuji vstupní premisu, ze to začal páchat jako neznámý mladík. Nezačal, protože neznámý mladík nebyl někdy od 17, kdy se stal fakticky lokální celebritou. V severních Čechách ho znal každej, kdo se aspoň trochu zajímal o verejnej život. Jestli by to páchal i jako no name osoba si netroufám soudit. Kazdopadne že tu slávu neustál a že to v tom případu hrálo velkou roli je evidentní, koneckonců není první ani poslední, komu moc stoupla do hlavy (nicméně ho to samozřejmě neomlouvá).

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 30. května 2022 20:43

barbucha a mě ????

Offline continuity
41790 příspěvků moje polička 30. května 2022 20:45

MP Meri já znám tolik no name děvkařů. Stačí, když je nějaký lépe postavený ve své bublince, sportovním oddíle, fakt není nutné být celebrita. 

Občas tím pádem nedokáží nahlédnout,že nějaka by mu dala i košem a pak to dál už vypadá jak bylo popsáno. Zamčené dveře a tak.