VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 29. května 2022 14:19

Luna To je mezi Tvými vrstevnicemi tak běžné s těmi bokovkami? Nejsem o moc starší a nikdy jsem se s tímto mezi kolegyněmi a kamarádkami nesetkávala. 

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 29. května 2022 14:45

Dalia Jo, je. Uplne bezne, jako ze ma doma nekdo kocku treba.

Offline Hanka H
2912 příspěvků moje polička 29. května 2022 14:54

Luna A máš teda aspoň tu kočku?

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 29. května 2022 15:05

Hanka H Luna Kočky jsou fajn.

Offline Pinot Noir
29390 příspěvků moje polička 29. května 2022 15:07

Ve všem, co napsala, souhlasím se slniecko a uvědomuju si, že moje konzumace vína je riziková. Něco na tom měnit ovšem nemám v plánu. A v českých filmech se teda pije hodně, až chlastá, řekla bych. Těch vyloženě opileckých scén jsou hromady. A v novější produkci už je láhev vína a skleničky, zvláště pokud film/seriál zobrazuje "bohatší" vrstvy, nezbytnou rekvizitou. 

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 29. května 2022 15:09

Hanka H zviratka rada kreslim, ale nerada se o ne staram. Takze mame doma zakaz zvirat.

Offline mirajo
2607 příspěvků moje polička 29. května 2022 15:11

Dalia Ragdollka je moje bokovka No.I! A v červenci si jedeme pro kartouzský kotě, zatím bydlí u Brna, těším se:)

Offline Hanka H
2912 příspěvků moje polička 29. května 2022 15:12

Dalia Taky hlasuji spíš pro kočky, než pro bokovku!A důkaz, že i kočky mohou být rizikovými pijáky!

Ale jinak musím dodat, že také nemám ve své bublině nikoho, kdo by veřejně probíral své bokovky. Výjimku částečně tvoří jedna bývalá kolegyně, trochu ducha mdlého, která měla manžela nejevícího o ni pražádný zájem, tudíž se poohlédla jinde. Nebyla zrovna vybíravá a byla svěřující se - sice vždy jednotlivcům, ale téměř všem. A tak se na toto téma občas za její nepřítomnosti stočila řeč.

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 29. května 2022 15:15

MP Meri je to idiot a srab k tomu. To co delal on povazoval za ok, ale ze ho to samy ceká v krimu, toho se boji jak cert kříže. No doufam,že si to driv nebo pozdeji uzije.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. května 2022 15:28

Luna jestli má v mé bublině někdo bokovku nevím, ale určitě se tím nikdo nechlubí. Vůbec nevím, co bych na takovou informaci řekla.

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 29. května 2022 15:40

Evaeva Já nevím, co jsem řekla, ale u všech, o kterých to vím, mě to hrozně překvapilo, protože to jsou všechno takové vesnické mařky. No, ale inspirovalo mě to k moc pěknýmu komiksu

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 29. května 2022 15:40

Hanka H Ten obraz se mi líbí. To je Tvůj? 

Nedělám si iluze a věřím, že asi hodně lidí bokovku má. Bez ohledu na pohlaví. Ale divné mi přijde, že by někdo někoho považoval za nenormálního proto, že bokovku nemá. No, setkala jsem pouze s předhazováním, že bych neměla zůstat sama. Ovšem myslím, že není problém dát jasně najevo svůj postoj. Pak je klid. Normální člověk ten postoj akceptuje. 

mirajo Kartouzská kočka se podobá modré britce? Nebo si to pletu s ruskou modrou? Jdu googlit.

Offline Hanka H
2912 příspěvků moje polička 29. května 2022 15:47

Dalia Jo, obraz mi patří - dárek před lety k půlkulatinám. Kartouzská je britské modré docela podobná, ale je subtilnější, méně naducaný obličej, ruská modrá je ještě štíhlejší a má špičatější čenich. Brala bych kteroukoliv.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 29. května 2022 16:01

Hanka H Už jsem ji vygooglila. Jsou krásné všechny.

Offline Fakirka
2223 příspěvků moje polička 29. května 2022 16:02

@mirajo kartouzáka mám a je to mazel největší 

Offline mirajo
2607 příspěvků moje polička 29. května 2022 16:07

Hanka H Dalia Všechny tři jsou podobné. Kartouzská holka to bude, ty jsou o dost subtilnější než kocouři. Už proběhla návštěva a pan otec má 8kg, kočičky byly drobné. Britku bych brala taky, o ruských modrých jsem četla, že nemaj úplně fajn povahu. Což tak být nemusí, ale od ragdollek je stupeň mazlivosti a klidu nastavenej hodně vysokoČasem dám foto do chlupatýho vlákna.

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 29. května 2022 16:09

Dalia Mně se líbí obyčejné kočky.  Měla jsem jich jako malá plný dům, každá měla jiný čumáček a naši nechápali, jak je od sebe můžu rozeznat...

Offline mirajo
2607 příspěvků moje polička 29. května 2022 16:11

Fakirka No jo, vlastně! 

Offline mirajo
2607 příspěvků moje polička 29. května 2022 16:15

Luna Mně se taky líbí obyčejný, mít barák, jdeme do útulku a vybereme tam. Jen do bytu jsme chtěli rasu, u který je předpoklad, že bude klidnější, že ze záclon neudělá provázky, nebudu muset vyhodit všechny kytky a tak. Může se to stát i s kartouzskou, to je jasný. 

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 29. května 2022 16:17

Luna Ty venkovské, obyčejné mám taky ráda. Takovou je můj Edík.