VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline 0zero7
11579 příspěvků moje polička 30. května 2022 22:12

Docitam, jak pisete o konzumaci alkoholu, tak je to desne otravny a debilni nekoho ponoukat k piti, nebo si z nej delat legraci ze nepije, me to ted uz prijde skoro typicky cesky, nechlastas, jak kdyby jsi nebyl. Stve me to nebetycne, a to si alkohol dam a rada.

Tady pije malo/nepije docela dost lidi, jeden z typku se kterejma ted randim nepiuje vubec a je to naprosto v pohode, ja si v baru klidne vino dam, zadnej problem. Proste nechapu ten racional pijem tak pijes taky. Tady teda jeste ted docela hodne rozsiril sortiment nealko drinku, od vina, piva pres aperol spritz po gin atd. Nektery kupuju pravidelne a jsou fajn. 

Offline 0zero7
11579 příspěvků moje polička 30. května 2022 22:13
Reakce na Luna:

Renusatko Kdepaak, to je oblíbené napříč vrstvami obyvatelstva. Já třeba nepiju tolik, jako lidé v okolí, ale ani tak málo, jako zdejší vzorňáci. Já se teda s oblibou vymlouvám na prodělané nemoce, to nikdo nic neřekne, že si nedám. 

Spíš se setkávám s tím, že vrstevnice nechápou, že nemám tu bokovku. V tom jsem fakt nejdivnější!

​ne ne ne, to je nejaka nova moda nebo co? Ja jsem uplne mimo! Asi se musim zeptat kamaradek v cesku jak to maj s bokovkama. I kdyz jak nad tim premyslim, vetsina je single po rozchovu/rozvodu pac ex si nasel bokovku, tak jak to je teda! :)

Offline viktorka_od splavu
48923 příspěvků moje polička 31. května 2022 09:01

0zero7 tak nekde se ty bokovky rekrutovat musi!:-))

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 31. května 2022 12:40
Reakce na MP Meri:

barbucha Opět argumentuješ bez znalosti věci, jako obvykle. Tak ti jen opravuji vstupní premisu, ze to začal páchat jako neznámý mladík. Nezačal, protože neznámý mladík nebyl někdy od 17, kdy se stal fakticky lokální celebritou. V severních Čechách ho znal každej, kdo se aspoň trochu zajímal o verejnej život.

​Tak ještě že tě tu máme, abys nám všechno správně vysvětlila.

Lokální celebrita někde v severních Čechách má věru daleko do celostátně známého politika (poslance od roku 2017, t.j. v 21 letech) z Prahy, navíc protégé vrcholných zástupců strany. Lokální celebrita je i Pepik z Horní Dolní, kterej dokáže vyžunknout pět piv za pět minut. Ale zbytek národa o něm neví

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 31. května 2022 12:43

barbucha No a? V pořádku, lokálních celebrit je spoustu, nikde netvrdím, že ne. Jen říkám, že ani v těch 18 letech nebyl neznámý mladík, jak si tvrdila. Prostě nebyl. 

Offline Lilly_Ku
4454 příspěvků moje polička 31. května 2022 12:48

barbucha meri ma ale pravdu, ze byl znamej uz jako teplickej radni. pamatuju si na nej i ja, a to jsem uz bydlela v zahranici.

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 31. května 2022 12:56

Lilly_Ku 

Já si z Teplic pamatuju jen Kuberu (ovšem už jako předsedu Senátu, jen mám podezření že z T. pocházel) a jiný okresní zastupitele, odkudkoliv, vůbec neznám. Jo, ještě Jermanovou A řekla bych, že většina národa je na tom ještě hůř. To jen k tý popularitě, která, jak se domnívám, už z principu vyžaduje, aby dotyčnýho - aby se mu dala přiřknout - znal kdekdo, z kterýhokoliv koutu země. Zmínka v okresním věstníku není ještě nic proti kampani v celostátních novinách a televizi

Offline notna
9142 příspěvků moje polička 31. května 2022 12:58

barbucha Lilly_Ku Taky jsem zaznamenala Feriho už jako regionálního politika. Díky jeho mladi a exotickému zjevu se o něm psalo i v celonárodním zpravodajství dost.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 31. května 2022 13:02

2014 Idnes a článků o něm vyšlo už tehdy dost. 2016 vydal první knihu.

https://www.idnes.cz/usti/zpravy/dominik-feri-on-line-rozhovor-osmnactilety-radni-teplic.A141113_115742_usti-zpravy_alh

Offline Klara
493 příspěvků moje polička 31. května 2022 13:05

barbucha Tak minimálně z mladých ho znaj fakt skoro všichni už dlouho, možná tím to bude :)

Offline Isca
4874 příspěvků moje polička 31. května 2022 13:14

barbucha Hlásím, že o lokálním Ferim jsem už tak před pěti lety měla jakýsi povědomí dokonce i v Brně!

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 31. května 2022 13:21

Povědomí o Ferim měl kdekdo díky jeho vizáži. Vsadím se, že bejt to připlešlej ajťák, tak ho i s mandátem zná tak každej desátej. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 31. května 2022 13:35

Ten Ferry, jak dostal předloni po papuli na tom koštu vín, na Moravě, nevrkal on tam náhodou do nějaké děvuchy?

Offline Jos
příspěvků moje polička 31. května 2022 13:41

barbucha To ze nebyl znamy v Praze je celkem jedno ne. Byl znamy tam, kde se zil a pohyboval se v politice. I ty Teplice jako rybnicek jsou celkem velke a clovek muze nabyt dojmu, ze je nekdo. No a celkem rychle se dostal do povedomi i ve zbytku republiky. 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 31. května 2022 13:52

Isca jo jo, on totiž myslím měl chvíli nějakej románek s dcerou starosty Židlochovic, tak byl v Brně a okolí pečenej vařenej, už mě pak docela dráždil, jak si to začal na sockách tak trochu přivlastňovat, neustále se fotil někde ve vyšívané košili u cimbálu se slivovicou a měl takový debilní komentáře k tomu, no nepřekvapilo mě, že pak v tom Staráku nebo kde dostal po tlamě, jestli se tam takhle předváděl

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 31. května 2022 13:52

Kan no jo, kupodivu byl

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 31. května 2022 13:54
Reakce na stes:

Povědomí o Ferim měl kdekdo díky jeho vizáži. Vsadím se, že bejt to připlešlej ajťák, tak ho i s mandátem zná tak každej desátej. 

​Protože jste všichni rasýsti! To my, barvoslepí, na nějakou vizáž nedáme!

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 31. května 2022 13:55
Reakce na Karoleena:

Isca jo jo, on totiž myslím měl chvíli nějakej románek s dcerou starosty Židlochovic, tak byl v Brně a okolí pečenej vařenej, už mě pak docela dráždil, jak si to začal na sockách tak trochu přivlastňovat, neustále se fotil někde ve vyšívané košili u cimbálu se slivovicou a měl takový debilní komentáře k tomu, no nepřekvapilo mě, že pak v tom Staráku nebo kde dostal po tlamě, jestli se tam takhle předváděl

​Já myslela že tam dělal kampáň jako Schillerová...

Offline OliveOyl
1956 příspěvků moje polička 31. května 2022 14:16
Reakce na Lilly_Ku:

barbucha meri ma ale pravdu, ze byl znamej uz jako teplickej radni. pamatuju si na nej i ja, a to jsem uz bydlela v zahranici.

​jj, Kubera byl hodně výrazná postava i jako lokální politik a Feri byl jeho korunní princ. Já si ho pamatuju taky jako teplickýho radního.

Offline Pinot Noir
29391 příspěvků moje polička 31. května 2022 14:34

Haha, nebyl známý, protože my v Praze jsme ho neznali, je jak z vtipu o Pražácích.