Pinot Noir ja sú z prahy, kdo je vic![]()
VIP zjevy
Tak Betty vsak ja jsem na tom stejne, do voleb (predvolebniho deni) mi to jmeno nic nerikalo.
Haha, nebyl známý, protože my v Praze jsme ho neznali, je jak z vtipu o Pražácích.
![]()
![]()
no a já ho teda znala taky od děcek![]()
Já si Feriho teda taky pamatuju už jako zastupitele Teplic od toho roku 2014 (stal se tenkrát historicky nejmladším radním), no a Kubera - vždyť ten tam dělal starostu/primátora přes 20 let!
Do statistiky: Feriho si pamatuji už jako radního, i když bydlím v Praze
.
Ptala jsem se našich. Rodiče z Ostravy si ho taky pamatují. Hodně sleduji ČT 24, a byly tam s ním už tehdy rozhovory.
Do statistiky (a jsembarbucha věk)- Feriho jsem zaznamenala už kdysi v jeho teen věku, a přiznám se, že i díky jisté "rozpoznatelnosti". Docela mě loni, když aféra propukla, překvapilo, že je mu tak "málo". Jo a líto mi ho tedy moc není - spíš soucítím třeba s jeho mami, dalšími blízkými. On si to prostě po.ral - šanci by dostat měl, a to dokázat, že se z toho průšvihu poučil a začne jinak. V politice je myslím odepsaný.
To muselo být divadlo
https://www.expres.cz/celebrity/jordan-haj-emma-smetana-letadlo-milano-wizzair-about-you-awards.A220525_141656_dx-celebrity_amh?zdroj=EX_vybava_expres
Aneb jak udělat z jednoduchého zpoždění letadla tragédii světových rozměrů ![]()
JanieB já vím proč ten expres nectu. Ten článek je katastrofa.
Ale popravdě, pokud to letadlo meškalo devět hodin, aerolinka má vůči cestujícím nějaké povinnosti. Nejenom kompenzaci, ale taky měli dostat najíst ( a ne opravdu po nich nestačí hodit jednu bagetu), v prípade, že je to přes noc, tak i ubytovat. Ten hotel je takový problematický, protože se samozřejmě ještě o půlnoci doufá, že letadlo odletí.
Dělat z toho tóčo na sociálních sítích není asi nutné, ale taky bych se to neznažila vydávat za běžnou a normální věc, protože není cílem nikoho bydlet na letišti. Takže vyčítat, že se někdo domáhal svých práv vůči aerolince je takové úsměvné. Jen houšt a větší kapky.
continuity To každopádně! Sama jsem v té situaci několikrát byla. Ale dá se to asertivně řešit a ne si zlost vylévat na lidech, co za to nemůžou, a dělat z toho divadlo pro půl instáče :)
JanieB asi tak
Tak Johnny to vyhrál! Amber se prohne ![]()
Já vůbec nevím, co si o tom případu myslet. Respektuju rozhodnutí soudu, ale po poslechnuti nějakých podcastů a přečtení článků si myslím, že Depp je pěknej magor, soužití s nim muselo být peklo a víceméně se mu opravdu daří tím vším proplouvat bez ztráty kytičky jenom kvůli tomu, že má charisma až na půdu. U soudu teda přehrával o level líp než Amber, nicméně stejně se tam choval jak v reality show.
MP Meri no, nevím, bez ztráty kytičky. Od té doby nedostal žádnou roli, ne? Pokud se to děje na základě jejích lží, tak bez ohledu na to, jaký magor je on, to není správné.
Dadoozrovna to ctu a zlepsilo mi to den.![]()
MP Meri ja si z tech podcastu a clanku vzala,ze Amber byla agresor a jestli neco schytala tal na oplatku,cemuz se nedivim.
A kdyby dala po rozvodu pokoj k tomuto vubec nemuselo dojit.
MP Meri Mne prijde, ze se potkali dva psychopati se sklonem k navykovym latkam. A ze Amber je z nich ta horsi, takova histrionska porucha osobnosti. A jsem rada, ze ji to neproslo. Ale neco ma platit i Depp, takze myslim, ze zas tak vyvineny neni ani on.
Pinot Noir Já nemyslela po tom nařčení (tu ztrátu kytičky). To spíš v minulosti, v průběhu toho společného soužití. Ten předchozí soud jejich život dohromady rozebíral celkem podrobně a bylo to teda ... uf. No na mě to celé dělalo dojem, že se chovali oba jako totální vyfetovaní magoři, jen u něj to spolupracovníci, bodyguardi atd. spíš akceptovali, protože pan Depp je prostě frajer, kdežto Amber arogantní čúza (což nezpochybňuju).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje