VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline stes
8882 příspěvků moje polička 31. května 2022 15:07

Pinot Noir ja sú z prahy, kdo je vic

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 31. května 2022 15:50
Reakce na Klara:

Tak minimálně z mladých ho znaj fakt skoro všichni už dlouho, možná tím to bude :)

barbucha a máš to, vrať se do hrobu!

Offline Tak Betty
5973 příspěvků moje polička 31. května 2022 15:56
Reakce na Kokoska:

​něco   na tom bude,  taky jsem ho zaregistrovala až na popud dcery.

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 31. května 2022 16:17

Tak Betty vsak ja jsem na tom stejne, do voleb (predvolebniho deni) mi to jmeno nic nerikalo.

Offline viktorka_od splavu
48923 příspěvků moje polička 31. května 2022 20:28
Reakce na Pinot Noir:

Haha, nebyl známý, protože my v Praze jsme ho neznali, je jak z vtipu o Pražácích. 

no a já ho teda znala taky od děcek

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 31. května 2022 22:00
Reakce na Kokoska:

​Tak já jdu

Ale asi ho fakt sledovali jen mladý... zjevně politicky uvědomělí! 

Offline luciole
1207 příspěvků moje polička 01. června 2022 00:19

Já si Feriho teda taky pamatuju už jako zastupitele Teplic od toho roku 2014 (stal se tenkrát historicky nejmladším radním), no a Kubera - vždyť ten tam dělal starostu/primátora přes 20 let!

Offline Malvin
1642 příspěvků moje polička 01. června 2022 08:27

Do statistiky: Feriho si pamatuji už jako radního, i když bydlím v Praze

Ptala jsem se našich. Rodiče z Ostravy si ho taky pamatují. Hodně sleduji ČT 24, a byly tam s ním už tehdy rozhovory.

Offline Hanka H
2912 příspěvků moje polička 01. června 2022 08:56

Do statistiky (a jsembarbucha věk)- Feriho jsem zaznamenala už kdysi v jeho teen věku, a přiznám se, že i díky jisté "rozpoznatelnosti". Docela mě loni, když aféra propukla, překvapilo, že je mu tak "málo". Jo a líto mi ho tedy moc není - spíš soucítím třeba s jeho mami, dalšími blízkými. On si to prostě po.ral - šanci by dostat měl, a to dokázat, že se z toho průšvihu poučil a začne jinak. V politice je myslím odepsaný.

Offline JanieB
541 příspěvků moje polička 01. června 2022 13:27

To muselo být divadlo https://www.expres.cz/celebrity/jordan-haj-emma-smetana-letadlo-milano-wizzair-about-you-awards.A220525_141656_dx-celebrity_amh?zdroj=EX_vybava_expres

Aneb jak udělat z jednoduchého zpoždění letadla tragédii světových rozměrů

Offline continuity
41790 příspěvků moje polička 01. června 2022 13:39

JanieB já vím proč ten expres nectu. Ten článek je katastrofa. 

Ale popravdě, pokud to letadlo meškalo devět hodin, aerolinka má vůči cestujícím nějaké povinnosti.  Nejenom kompenzaci, ale taky měli dostat najíst ( a ne opravdu po nich nestačí hodit jednu bagetu), v prípade, že je to přes noc, tak i ubytovat. Ten hotel je takový problematický, protože se samozřejmě ještě o půlnoci doufá, že letadlo odletí. 

Dělat z toho tóčo na sociálních sítích není asi nutné, ale taky bych se to neznažila vydávat za běžnou a normální věc, protože není cílem nikoho bydlet na letišti. Takže vyčítat, že se někdo domáhal svých práv vůči aerolince je takové úsměvné. Jen houšt a větší kapky. 

Offline JanieB
541 příspěvků moje polička 01. června 2022 13:44

continuity To každopádně! Sama jsem v té situaci několikrát byla. Ale dá se to asertivně řešit a ne si zlost vylévat na lidech, co za to nemůžou, a dělat z toho divadlo pro půl instáče :)

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 01. června 2022 14:23

JanieB asi tak

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 01. června 2022 22:02
Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 02. června 2022 08:15

Já vůbec nevím, co si o tom případu myslet. Respektuju rozhodnutí soudu, ale po poslechnuti nějakých podcastů a přečtení článků si myslím, že Depp je pěknej magor, soužití s nim muselo být peklo a víceméně se mu opravdu daří tím vším proplouvat bez ztráty kytičky jenom kvůli tomu, že má charisma až na půdu. U soudu teda přehrával o level líp než Amber, nicméně stejně se tam choval jak v reality show. 

Offline Pinot Noir
29391 příspěvků moje polička 02. června 2022 08:25

MP Meri no, nevím, bez ztráty kytičky. Od té doby nedostal žádnou roli, ne? Pokud se to děje na základě jejích lží, tak bez ohledu na to, jaký magor je on, to není správné.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 02. června 2022 08:44

Dadoozrovna to ctu a zlepsilo mi to den.

Pinot Noir

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 02. června 2022 08:54

MP Meri ja si z tech podcastu a clanku vzala,ze Amber byla agresor a jestli neco schytala tal na oplatku,cemuz se nedivim.

A kdyby dala po rozvodu pokoj k tomuto vubec nemuselo dojit.

Offline Jos
příspěvků moje polička 02. června 2022 09:08

MP Meri Mne prijde, ze se potkali dva psychopati se sklonem k navykovym latkam. A ze Amber je z nich ta horsi, takova histrionska porucha osobnosti. A jsem rada, ze ji to neproslo. Ale neco ma platit i Depp, takze myslim, ze zas tak vyvineny neni ani on. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 02. června 2022 09:17

Pinot Noir Já nemyslela po tom nařčení (tu ztrátu kytičky). To spíš v minulosti, v průběhu toho společného soužití. Ten předchozí soud jejich život dohromady rozebíral celkem podrobně a bylo to teda ... uf. No na mě to celé dělalo dojem, že se chovali oba jako totální vyfetovaní magoři, jen u něj to spolupracovníci, bodyguardi atd. spíš akceptovali, protože pan Depp je prostě frajer, kdežto Amber arogantní čúza (což nezpochybňuju).