Garfie Já se ho taky nezastávám, jen prostě ... je mu 25, no. Mám trochu slitování a doufám, že trest adekvátní, nikoli exemplární.
VIP zjevy
MP Meri Garfie já se ho taky zastávat nechci, ale mám pocit, že se u něj v té době nešťastně sešla kombinace popularity, nezkušenosti a nevybouřenosti mládí a většího ega. A to podpořeno alkoholem dalo vzniknout pocitu neohroženosti. U nás na vsi, když jsem chodila blahé paměti na zábavy, taky pár takových týpků bylo. A vyrostlo z toho. A věřím tomu, že kdyby ta Feriho vlna popularity přišla později, nechoval by se jako prase. NIcméně stalo se a musí přijmout trest. Ale je mi ho svým způsobem líto a jsem pro druhou šanci.
Mně ho líto není ani trochu, nebylo mu proboha šestnáct!!
Tak Betty Taky bych tak řekla. Plus on nebyl ,,pouze,, sexuálně hrubej, ale dle těch výpovědi i k velmi mladým dívkám hrubej, vulgární, ponižujícíje. Při své inteligenci musel vědět co dělá, ale přišlo mu to v pořádku, ke svým kolegyním se tak asi nechoval, takže je to prostě debil. Rozhodně bych ho neoznačila jako devkare, co překročil hranice a vyrostl by z toho.
Osobně mám názor k tomu břišnímu zranění, že to asi bylo vyústění nějakých psychických problémů (jak tu někdo psal nad zvláštně zvoleným způsobem sebevraždy). Líto mi ho není ani trochu.
bram Souhlasím.
bram Já si teda neumím představit, že by se kdy ještě objevil v politice, když třeba pominu nějakou komunální politiku menšího významu. Na alkohol bych to nesvadela, vždyť on se tak choval i za střízliva, to jeho chatování dost za hranou, že si vyhlídl středoškolačku na přednášce, že na procházce dívky urážel....jste moc měkký na něj.
Taky si myslím, že u něj omluv není třeba. To bylo prostě opojení mocí a nulová sebereflexe. Řekla bych, že svůj podíl na tom má i postoj jeho spolustraníků, který ilustrují třeba Kalouskovy tweety v téhle věci. Že mu nikdo z nich neřekl, ať brzdí.
bram Já znám pár holek, co je setkání s podobným predátorem dost poznamenalo a perou se s tím potom roky. Tak nějak sice věřím na druhou šanci, ale líto mi ho není.
Karja no do vrcholné politiky se určitě nedostane, ale nevidím důvod, proč by se po absolvování trestu nemohl zařadit do normálního života a objevit se jako řadový člen zrovna někde v té komunální politice. Má ale velkou nevýhodu vzhledu a jména, je zapamatovatelný. A tím bude víc na očích, každý jeho sebemenší přešlap bude hned vidět.No bude to mít chlapec hodně hodně težký a může si za to sám..
dzizisketa Asi tak. A prostě neomlouvala bych ho. Já jsem třeba zadnyho takovyhodle debila nikdy nepotkala, neřekla bych, že jsou jich všude kolem kvanta a vyrostou z toho. Mně na tom hrozně vadí to, že on si to dovolil k těm mladinkejm holkám, a před Pekarovou Adamovou jistě soupal nohama, prostě takovej vycuranek, dobře věděl co dělá.
DruI líto mi ho taky není, ale doufám, že dostane druhou šanci. (A nepodělá to)
DruI mně ho není líto v pravém slova smyslu, ale spíš je mi líto toho promarněného talentu. Měl drive, byl pracovitý a inteligentní. Bohužel neustál slávu a podělal to.
bram Jo, to jsi napsala hezky.
Karja souhlasím s tebou.
Mně ho lito neni ani omylem. To co delal je neomluvitelny a trestny, tudiz mu fakt preju, aby se na chvili do chladku podival. Ten pocit bezmoci, co mely ty holky, jinak nezazije. Druhou sanci si muze vybojovat pak,ale pevne doufam, ze v politice vcetne komunální, skoncil.
DruI mně ho není líto v pravém slova smyslu, ale spíš je mi líto toho promarněného talentu. Měl drive, byl pracovitý a inteligentní. Bohužel neustál slávu a podělal to.
To je přesný!
Já s tímhle tedy nesouhlasím. S tím, že neustál slávu. Co to má společného s tím, že je prasák, dotěrný loudil a ponižuje holky? To je povaha a byl by podle mě stejný, i kdyby pracoval v zastrčené účtárně v Horní Dolní.
Mně je líto, že mi ho není líto. Nesoudím.
Pinot Noir ta popularita mu možná jen přidala k pocitu neohroženosti. Ty holky z toho taky nevyrostou, nějak to poznamená každou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje