Řvousenka Nohy do x nejsou překážka, naopak podporujou diverzitu. ![]()
VIP zjevy
Řvousenka ok. Chtela jsem proste najit nejaky pozitivum,ale vidim,ze marne![]()
Mňo, ale ono to vybočení z davu jaksi nesmí mít pachuť trapnosti a maloměstského nevkusu, že.. Když už mám potřebu na sledované akci tlačit na pilu a ukázat maximum kůže, měla by to být luxusní záležitost. Viz např.Emilio Pucci

Treštíková byla podle mě dost mimo a teď se z toho snaží udělat cnost.
Řvousenka Nohy do x nejsou překážka, naopak podporujou diverzitu.
Tak ještě že nemá dvě hlavy![]()
999 Radka má ještě co dohánět, našla jsem jí inspiraci na příště:

Luna Ona má to poo spíš v hlavě :-).
Zrovna jsem dosmažila tisící palačinku. Jsem sexy. ![]()
Do statistik: Mišík mi nevadí, možná je jinak hodnej, vynáší odpadky, neomlouvá mamince, dobře se učí... Kolik mu vlastně je?
Teď jsem si to zjistila, on klame tělem, já myslela tak o deset míň.
No hlavně v tom článku o Mišíkovi je v Galerii Emma Smetana a Jordan....wtf wtf wtf. Myslím si, že má na sobě plisovanou sukni. On
stes Má už dlouho, ale když ji požádáš, přijme tě do davu. :-)
Garfie kuš....budu doufat,ze ty nejchytrejsi prispevky sem nekdo dá, jako kdysi treba Káťu Blažkovou
Karja jezis no jo....ja byla tak okouzlená mejkapem Mišika, ze mi tohle uniklo![]()
Karja asi mu ztratili kufry (viz jiný vlákno) a z Emmy kufru mu seděla jen ta sukně do gumy v pase. ![]()
Ona má teda nádherný nohy.
999 kdyby si byla tak jistá, tak si mysli svý a nebude ten neúspěch tak okecavat.
Sukně mi nevadí. Ale ty vysoké ponožky ano.
Karja vcera sem tady v KV videla typka v plizovany sukni a bylo to husty a dobry.
Tak Třeštíková další díl :-). Srovnává ubrus s tímhle.
haaaaa hahahaha, no ta me dojala teda! Poo v hlave by odpovidalo. Fakt je mimo.
Sukne Jordana s emi libi, Emma je skoro vzdycky krasna. Ten par pod nima, to lurex sako pana, oufff.
999 Haha, tak jsem jí poslala žádost (ze školního účtu) a mám ji tam! Teda, to je tak na otevření vína, jak je to zábavné.![]()
A mě se ten lehce androgynní Mišík líbí. Za manžela bych ho nechtěla, ale to zas žádného z nich bez ohledu na ochoz.
Jinak mi teda nic neříká, musela jsem si dohledat, jestli je to opravdu starého Mišíka syn. ![]()
Mišíka beru s určitým nadhledem, je to stalizace, vím, že srovnávám nesrovnatelné, ale vzpomínám na podoby Davida Bowieho
. Pokud bych měla dceru a ta s ním navázala vztah, řekla bych jí asi nětc v tom smyslu: "Tak si s ním klidně pár týdnů choď, ale domů mi to vodit nemusíš!"![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje