Žilková by hlavne nemela mluvit...obsah ani nekomentuju,ale ten priserny hlas. Coz je u herecky dost podstatne....ona muze fakt hrat jen dryacnice z OSPODu, viz. teď v Jitrni zari. Tam je velmi uveritelna. Jinak zjevem, kor kdyz je upravena, je pekna a moc ji slusi cervena..rtenky i saty.
VIP zjevy
barbucha to mě napadlo jako první, ještě jak si ji pořád drží za ruku...
To je snad nějaká fotomontáž
Podhursky má teda vytříbený vkus....

LadyMary strasny...ale ty pán taky, mi prijde odjakziva jak vyžilej smažka, nemůžu si pomoct
LadyMary Já především nechápu ten jeho účes, jak to má podholeny u ty kotlety, vypadá to děsně a nosí to tak furt.
Karja A hlavně se furt stejně tváří, to snad ani není možný mít takhle neměnnej výraz.
Karja ja vcera videla film z roku 1986, kde stropnickej hral a sluselo mu to tam. A moada zilkova byla taky pekna :)

razorblade Jo. Teď mi večer říká sambo ,,ty jo, ta Kordula je docela dobra,, ,,hele je ji 16, v tvém věku už tyhle řeči můžou znít dost divne,, ,,ježíšmarja, cože, co to ta matka dělá,,.
Máš pravdu oci má asi po ní.
LadyMary a to jsem ještě nekde četla dost ekl pribeh, jak se seznámili, něco jako ze si ji nekde vyhlídl a přemlouval ji na focení, jí v té době bylo nějakých 18 nebo tak něco... ![]()
razorblade Podle mě ale Žilková vypadá dobře pořád, asi by mi nevadilo vypadat jako ona. A Stropnický se mi vlastně taky líbí.
LadyMary u ty pani je fascinujici, jak je jednobarevna![]()
razorblade teď jsem to chtěla napsat- dokonale monochronatická, že to snad ani není možný.
Karja Ona se o Kordule vyjádřila i Agata, už kdysi dávno, že jí roste konkurence. Předvídala jí v modelingu úspěch. Počítám, že ji na to rodina pěstovala
rozarka Ja zase ted v bulvaru cetla, ze Zilkova by chtela, aby Kordula delala modelku, ale ta prej nechce, ze ji bavi neco jinyho.
Sexi model Lejchtové...
Liesel nejhorsi je, ze ja ji tam potkala s detma na hristi a ona vubec neni nazivo takhle oplacana. Je takova uplne normalni, hezka, jen strasne nevkusne oblecena
i na tom hristi mela nejaky straslivy saty s potiskem Van Gogha
nechapu vubec proc si tohle dobrovolne dela
Liesel mě to nepřijde úplně špatný, vlastně kdyby to měla o 10-15cm výše, tak by se mi to dost líbilo.
Jakoze principiálně dobrý. Ale ty šaty ji brutálně neseděj a jenom fotkou to určitě nebude.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje