VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Kora
příspěvků moje polička 07. července 2022 21:35

Karja zapomněla jsi na telefon   tam by se jí vešla i pevná linka

Offline Kora
příspěvků moje polička 07. července 2022 21:36

Hanka H netuším, kdo je ta druhá 

Offline pecka
6155 příspěvků moje polička 07. července 2022 21:38
Reakce na Kora:

Karja zapomněla jsi na telefon   tam by se jí vešla i pevná linka

Offline Vari
2164 příspěvků moje polička 07. července 2022 21:41

Me na super.cz pobavil clanek, ve kterym si Stropnicka stezovala, ze jim do Varu nevyslo pocasi, takze dcerka musi mit teplakovku. A na fotkach ma Kordula na sobe neco, z ceho ji cumi cely bricho, ja bych tom umrzla. :-D Ale musim rict, ze ta holka je fakt moc hezka.

Online rozarka
4198 příspěvků moje polička 09. července 2022 15:49

Kora to by mě zajímalo, jakým vchodem mohla jít ona. To i personal musel valit oči.

Offline Pinot Noir
29392 příspěvků moje polička 09. července 2022 16:04

rozarka nějaký vchod pro uklízečky a údržbáře tam určitě mají.

Offline Karja
43819 příspěvků moje polička 09. července 2022 16:40

Vari jj zrovna na těch fotkách z Varů to moc nebiniklo, že já vazne ta Kordula hezká a teda i dost zajímavá. Jako malá nebyla moc roztomilé dítě, ale teď jsem ji párkrát viděla a říkala jsem si, jak vůbec může být jejich dítě:-D:-D 

Offline Nadja Kochanski
příspěvků moje polička 09. července 2022 17:47

Karja Mě Kordula přišla pěkná i jako malá holka, ale teď je fakt nádherná a taky mi přijde zajímavá. Chtěla bych ji vidět na jedné fotce vedle mladé Kubelkové- Jiráskové

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 09. července 2022 18:24

Nadja Kochanski presne....to by byl nebetycny rozdil. Ale na protekci by to bylo 1..1. Mimochodem, uz se bulvaru a na IG pani Kubelková zminila, zda jiz probehla deflorace..

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 09. července 2022 19:16

Karja No ja si zas myslim, ze Zilkova i Stropnicky jsou fakt hezci lidi, hodnotim pouze vzhled!!! Takze me neprekvapuje, ze ta Kordulka vypada dobre. Zato Agata se mi teda nelibila nikdy, nevim, jak to dela, ale vypada ve vsem strasne "trashy".

Offline Mrs.Robinson
579 příspěvků moje polička 09. července 2022 20:52

Korčula mi na fotce z Varů přijde hodně podobná na Lily-Rose Depp před několika lety

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 09. července 2022 20:56

Kordula je opravdu moc hezká, na 16 let teda vybraly s máti hodně odvážný model... a ty Žilkové boty, to bych na ní teda nečekala. Ale jinak jí to sluší.

Offline Beranka
414 příspěvků moje polička 09. července 2022 21:40

Tak jsem se podívala Kubelkový na IG, o odpaněný dcerce jsem se nic nedozvěděla, ale Kubelková v každým příspěvku používá VIDÍME SE (zítra, večer apod.), to je mi tak protivný, že uz ji neotevřu.

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 09. července 2022 22:07

Ava o Kordule budeme ešte počuť....

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 10. července 2022 08:12
Reakce na Tak Betty:

Tak Bydžovská byla vždycky takovej přírodní člověk.  Hadry, móda, není nic co by ji zajímalo. 

​A přitom by byla, kdyby ji někdo slušně upravil, velmi krásná. Hrozná škoda, že na sebe tak kašle.

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 10. července 2022 08:14
Reakce na milacka:

Ava o Kordule budeme ešte počuť....

​To určitě budeme. Žilková mi trochu připomíná bordelmamá, jak se odjakživa snaží "prodat" obě dcery.

Offline SunEclipse
3410 příspěvků moje polička 10. července 2022 09:16

barbucha velmi krasna? to mi teda nikdy neprisla, ac ji samozrejme osobni a herecke kvality neupiram

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 10. července 2022 10:15

barbucha krásná Žilková nikdy nebyla. Má spíš vizáž tutovy, hodný holky odvedle.

Vždycky mi přišla taková až moc dryjáčnická, taková urputna sebeprezentace.

Kdysi mi vyprávěl její bratr, žijící v Paname, že nechápe co lidi mají proti Agate. Že je děsně domacký typ. Taková kvocnovita. To má asi s matkou společné.

Edit.. Haha.. Koukám, že vy o voze a já o koze.

Bydžovská má asi více tváří. Někdy až krásná, takovým drsným způsobem, většinou ale až nehezka. Škoda, že o sebe tak málo dbá. U ní to ale není póza.

Ona je trochu šílená.. To jako fakt. Trochu blázen. Hodně svá a neodhadnutelna. 

Offline Kora
příspěvků moje polička 10. července 2022 10:22

barbucha SunEclipse mě ona někdy přišla vyloženě krásná a někdy vyloženě ošklivá.  Ale mohla by vypadat super,  rozhodně zajímavě a netuctove. Škoda. 

Offline Řvousenka
1011 příspěvků moje polička 10. července 2022 10:50

barbucha Pro mě je Bydžovská ženská verze Schmitzera a tím je mi sympatická.