Karja zapomněla jsi na telefon tam by se jí vešla i pevná linka ![]()
VIP zjevy
Hanka H netuším, kdo je ta druhá
Me na super.cz pobavil clanek, ve kterym si Stropnicka stezovala, ze jim do Varu nevyslo pocasi, takze dcerka musi mit teplakovku. A na fotkach ma Kordula na sobe neco, z ceho ji cumi cely bricho, ja bych tom umrzla. :-D Ale musim rict, ze ta holka je fakt moc hezka.
Kora to by mě zajímalo, jakým vchodem mohla jít ona. To i personal musel valit oči.
rozarka nějaký vchod pro uklízečky a údržbáře tam určitě mají.
Vari jj zrovna na těch fotkách z Varů to moc nebiniklo, že já vazne ta Kordula hezká a teda i dost zajímavá. Jako malá nebyla moc roztomilé dítě, ale teď jsem ji párkrát viděla a říkala jsem si, jak vůbec může být jejich dítě:-D:-D
Karja Mě Kordula přišla pěkná i jako malá holka, ale teď je fakt nádherná a taky mi přijde zajímavá. Chtěla bych ji vidět na jedné fotce vedle mladé Kubelkové- Jiráskové![]()
Nadja Kochanski presne....to by byl nebetycny rozdil. Ale na protekci by to bylo 1..1. Mimochodem, uz se bulvaru a na IG pani Kubelková zminila, zda jiz probehla deflorace..
Karja No ja si zas myslim, ze Zilkova i Stropnicky jsou fakt hezci lidi, hodnotim pouze vzhled!!!
Takze me neprekvapuje, ze ta Kordulka vypada dobre. Zato Agata se mi teda nelibila nikdy, nevim, jak to dela, ale vypada ve vsem strasne "trashy".
Korčula mi na fotce z Varů přijde hodně podobná na Lily-Rose Depp před několika lety
Kordula je opravdu moc hezká, na 16 let teda vybraly s máti hodně odvážný model... a ty Žilkové boty, to bych na ní teda nečekala. Ale jinak jí to sluší.

Tak jsem se podívala Kubelkový na IG, o odpaněný dcerce jsem se nic nedozvěděla, ale Kubelková v každým příspěvku používá VIDÍME SE (zítra, večer apod.), to je mi tak protivný, že uz ji neotevřu.
Ava o Kordule budeme ešte počuť....
Tak Bydžovská byla vždycky takovej přírodní člověk. Hadry, móda, není nic co by ji zajímalo.
A přitom by byla, kdyby ji někdo slušně upravil, velmi krásná. Hrozná škoda, že na sebe tak kašle.
Ava o Kordule budeme ešte počuť....
To určitě budeme. Žilková mi trochu připomíná bordelmamá, jak se odjakživa snaží "prodat" obě dcery.
barbucha velmi krasna? to mi teda nikdy neprisla, ac ji samozrejme osobni a herecke kvality neupiram ![]()
barbucha krásná Žilková nikdy nebyla. Má spíš vizáž tutovy, hodný holky odvedle.
Vždycky mi přišla taková až moc dryjáčnická, taková urputna sebeprezentace.
Kdysi mi vyprávěl její bratr, žijící v Paname, že nechápe co lidi mají proti Agate. Že je děsně domacký typ. Taková kvocnovita. To má asi s matkou společné.
Edit.. Haha.. Koukám, že vy o voze a já o koze. ![]()
Bydžovská má asi více tváří. Někdy až krásná, takovým drsným způsobem, většinou ale až nehezka. Škoda, že o sebe tak málo dbá. U ní to ale není póza.
Ona je trochu šílená.. To jako fakt. Trochu blázen. Hodně svá a neodhadnutelna.
barbucha SunEclipse mě ona někdy přišla vyloženě krásná a někdy vyloženě ošklivá. Ale mohla by vypadat super, rozhodně zajímavě a netuctove. Škoda.
barbucha Pro mě je Bydžovská ženská verze Schmitzera a tím je mi sympatická.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje