VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline andulka01
12686 příspěvků moje polička 11. července 2022 13:41

razorblade Tak jest. Mám to taky tak. Prostě i když se každé ráno osprchuju, mám zcela čisté věci a ani se nezpotím, často si připadám taková oválená, ublemcaná. Měla jsem kolegyni, která ráno přišla jako z cukru a stejná odpoledne odcházela, byla celá taková furt nažehlená!

Offline SunEclipse
3410 příspěvků moje polička 11. července 2022 13:53

pamatujete, jak se tu probiraly saty pani starostky?  razorblade po nich patrala - tak jsme je potkaly

Online Garfie
28025 příspěvků moje polička 11. července 2022 13:55

Sweet Potato Jo, to jsem zrovna chtěla napsat, Agáta někde říkala, že ji máma naučila jíst čokoládu tak, že ji rozkouše a vyplivne.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 11. července 2022 14:34

andulka01 u me tomu pomaha treba rtenka... jak pres den mluvim, piju, jim... tak se mi rozblemca. A nepomuzou ani upravy, to mam pocit, ze je to jeste horsi a horai. Musela bych proste uplne odznovu. Umyt a odlicit celej oblicej a namalovat si ho znova.

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 11. července 2022 14:36

Garfie Jo, ale to, že před Markétou Fišerovou dají přednost nevýrazným máňám je ze života, takhle to fakt je!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. července 2022 14:37

razorblade já to na sobě taky pociťuju, si nemysli;) Ale právě mi přijde, že lepší je moc netlačit na pilu, femme fatale holt nikdy nebudu. Na té kočárkové fotce vypadá úplně normálně vzhledem k situaci, akorát vyměnit ty šaty.

Offline Karja
43819 příspěvků moje polička 11. července 2022 14:37

razorblade Tohle mám taky no, jakože vylezou beďary, oči se rozpiji, vlasy plihnou...:-D Jenže ono hodně lidí se jako tak průběžně během dne upravuje a kontroluje a mně je to asi jedno. Možná tak v práci v kanclu jsem to občas přepudrila z nudy, ale to fakt člověk na to musí mít buď náturu a mít to zautomatizované nebo vyloženě tu nudu. 

Offline andulka01
12686 příspěvků moje polička 11. července 2022 14:39

razorblade Tak s mejkapem mám jistotu uválenosti 100%. Hodně si sahám na obličej i pusu, takže vlastně nosím jen řasenku a minimální stíny a to ještě jen někdy. Rtěnku vůbec. Prostě cuchta, no

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. července 2022 14:46

Karja nejhorší to bylo, když jsem měla ofinu. Slušela mi, ale pěkná byla tak dvě hodiny Ale někdo to má víc v sobě, vypadá dobře i když si po půl dni na lyžích sundá helmu a tak.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 11. července 2022 14:47

S věkem na líčení pořád ubírám. Ale občas se hecnu a něco si koupím (aby mě to bavilo). Na stíny už kašlu, páč mi padají víka. Make-up jsem přestala nosit s rouškou. Na rtěnku si vzpomenu max. ráno. Ale začala jsem používat rozjasňovač a mám teď docela dobrou řasenku.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 11. července 2022 14:48

razorblade Já zas během dne úplně scvrknou na vysušenou mrtvolu. Je fuk, ze ráno mám pleť naducanou krémem, naruzovelou a vypnutou, dostatecne piju a spím 8 hodin ... během dne vyschnu a je ze mě mumie  Já bych trochu ublemcanosti i brala.

Offline RoSa
9966 příspěvků moje polička 11. července 2022 14:54

SunEclipse ty Gucci tenisky Dáda byla asi taky nakupovat v Turecku...

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 11. července 2022 15:33

Nejhorsi upachtenost vznika z vedra a vlhka...ta ulepenost je vrazedna. Ale kdo v tomhle pocasi nemel starecky navaly, tak jeste neni, co pravá ulepenost je

Offline baltik
4952 příspěvků moje polička 11. července 2022 16:47

Garfie jo, taky jsem ji slysela rikat, ze uz se xy let nenajedla, je vlastne stabilne hladova, to je bezva poselstvi dceram

Offline berush
445 příspěvků moje polička 11. července 2022 17:00

rozarka já jak blbě vidím bez brýlí na mobilu, jsem si říkala, že teda není moc vkusné dávat sem fotku někoho evidentně po onkologické léčbě, oteklého, bez vlasů... no pak jsem si to patřičně zvětšila

Offline Mha
příspěvků moje polička 11. července 2022 18:09

MP Meri

Taky mumie

A nejhorší je, když fouká vítr, to je jako by mě právě objevil Howard Carter.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 11. července 2022 18:25

Mha Ježíš vítr ... na podzim a v zimě vždycky v průběhu dne zestárnu tak o 10 let. Večer jsem jak když na mě pouzijes takovou tu zestařovací aplikaci

Offline Mha
příspěvků moje polička 11. července 2022 18:45

MP Meri

Teda jsem ráda, že v tom nejsem sama, jenom abys věděla, věkem se to nelepší

Offline Sweet Potato
39677 příspěvků moje polička 11. července 2022 18:45

Mha Zakládám kategorii ublemcaná mumie.

Offline Mha
příspěvků moje polička 11. července 2022 18:49

Sweet Potato

Dolož fotografiemi, jsme světaznalé osoby a všemu jen tak neuvěříme.

A nemusíš se stydět, třeba trenky tvého manžela jsme už viděly všechny