razorblade Tak jest. Mám to taky tak. Prostě i když se každé ráno osprchuju, mám zcela čisté věci a ani se nezpotím, často si připadám taková oválená, ublemcaná. Měla jsem kolegyni, která ráno přišla jako z cukru a stejná odpoledne odcházela, byla celá taková furt nažehlená!
VIP zjevy
pamatujete, jak se tu probiraly saty pani starostky? razorblade po nich patrala - tak jsme je potkaly ![]()

Sweet Potato Jo, to jsem zrovna chtěla napsat, Agáta někde říkala, že ji máma naučila jíst čokoládu tak, že ji rozkouše a vyplivne.
andulka01 u me tomu pomaha treba rtenka... jak pres den mluvim, piju, jim... tak se mi rozblemca. A nepomuzou ani upravy, to mam pocit, ze je to jeste horsi a horai. Musela bych proste uplne odznovu. Umyt a odlicit celej oblicej a namalovat si ho znova.![]()
Garfie Jo, ale to, že před Markétou Fišerovou dají přednost nevýrazným máňám je ze života, takhle to fakt je! ![]()
razorblade já to na sobě taky pociťuju, si nemysli;) Ale právě mi přijde, že lepší je moc netlačit na pilu, femme fatale holt nikdy nebudu. Na té kočárkové fotce vypadá úplně normálně vzhledem k situaci, akorát vyměnit ty šaty.
razorblade Tohle mám taky no, jakože vylezou beďary, oči se rozpiji, vlasy plihnou...:-D Jenže ono hodně lidí se jako tak průběžně během dne upravuje a kontroluje a mně je to asi jedno. Možná tak v práci v kanclu jsem to občas přepudrila z nudy, ale to fakt člověk na to musí mít buď náturu a mít to zautomatizované nebo vyloženě tu nudu.
razorblade Tak s mejkapem mám jistotu uválenosti 100%. Hodně si sahám na obličej i pusu, takže vlastně nosím jen řasenku a minimální stíny a to ještě jen někdy. Rtěnku vůbec. Prostě cuchta, no ![]()
Karja nejhorší to bylo, když jsem měla ofinu. Slušela mi, ale pěkná byla tak dvě hodiny
Ale někdo to má víc v sobě, vypadá dobře i když si po půl dni na lyžích sundá helmu a tak.
S věkem na líčení pořád ubírám. Ale občas se hecnu a něco si koupím (aby mě to bavilo). Na stíny už kašlu, páč mi padají víka. Make-up jsem přestala nosit s rouškou. Na rtěnku si vzpomenu max. ráno. Ale začala jsem používat rozjasňovač a mám teď docela dobrou řasenku.
razorblade Já zas během dne úplně scvrknou na vysušenou mrtvolu. Je fuk, ze ráno mám pleť naducanou krémem, naruzovelou a vypnutou, dostatecne piju a spím 8 hodin ... během dne vyschnu a je ze mě mumie
Já bych trochu ublemcanosti i brala.
SunEclipse ty Gucci tenisky
Dáda byla asi taky nakupovat v Turecku...
Nejhorsi upachtenost vznika z vedra a vlhka...ta ulepenost je vrazedna. Ale kdo v tomhle pocasi nemel starecky navaly, tak jeste neni, co pravá ulepenost je![]()
Garfie jo, taky jsem ji slysela rikat, ze uz se xy let nenajedla, je vlastne stabilne hladova, to je bezva poselstvi dceram
rozarka já jak blbě vidím bez brýlí na mobilu, jsem si říkala, že teda není moc vkusné dávat sem fotku někoho evidentně po onkologické léčbě, oteklého, bez vlasů... no pak jsem si to patřičně zvětšila ![]()
Mha Ježíš vítr ... na podzim a v zimě vždycky v průběhu dne zestárnu tak o 10 let. Večer jsem jak když na mě pouzijes takovou tu zestařovací aplikaci ![]()
Teda jsem ráda, že v tom nejsem sama, jenom abys věděla, věkem se to nelepší ![]()
Mha Zakládám kategorii ublemcaná mumie.
Dolož fotografiemi, jsme světaznalé osoby a všemu jen tak neuvěříme. ![]()
A nemusíš se stydět, třeba trenky tvého manžela jsme už viděly všechny![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje