Sweet Potato
tak oni řeší péči o dceru do ROZVODU a ona chudák malá nebohá je celá překvapená z toho, že on podal návrh na ten ROZVOD. Kdyby to nebylo tak ubohé, tak bych se tu smála až bych se za břicho popadala. Jinak teda určitě vykládá blbosti, protože není jediný smysluplný důvod, proč to tam včera neprojednali rovnou, jednak dobu DO rozvodu a mohli k tomu přidat rovnou i dobu PO rozvodu. Nějaké kecy o tom, že podal návrh na rozvod a tím pádem není o čem jednat, jsou samozřejmě úplně mimo, však rozvedeni nejsou (ani být nemohou), tudíž jsme stále v době DO rozvodu. To je tak na úrovni soudkyně Barbary!
VIP zjevy
Malenge nevím, jestli tohle Stropnický čekal, ale je mi ho trochu líto.
Evaeva Žilková mi přišla praštěná vždycky. Stropnický snad musel vědět, do čeho jde. Líto mi ho není. On mi byl vždycky sympatický, ale asi taky musí být trochu praštěný, když si ji vzal. Mě to tehdy teda dost překvapilo.
notna stejně je ho líto, no.
Shodou okolností jsem teď byla rozhovoru na téma "proč to ty lidi těm ubohejm dětem dělaj" účastna. Nebyl v tom žádný posměch vůči těm dětem, jen nepochopení a neznalost a předjímání téhož u ostatních. A já se tomu vlastně nedivím. Taky mne přivádějí v úžas i pobavení různí Šanelové.
Podle mě by si ctění rodičové měli taky uvědomit, že ne každý jméno se hodí ke každýmu příjmení, a nějakej Vopička kvůli exotickýmu křestnímu jménu světovější (ani významnější) nebude.
Mně se jméno Tristan líbí moc, ale dala bych ho asi spíš k nějakýmu germánskýmu příjmení (nebo kdyby byl "Foret" bez toho "j"). Nathaniel Krásný se mi nelíbí, ale s tím příjmením se asi nedá moc dělat ![]()
Žilková by mohla zfleku dělat - a úspěšně - bordelmamá. Jako prodává ty dcerunky docela slušně
A já nezapomněla ani to, jak se lísala k Babišovi, když šlo Stropnickýmu vo flek... jak umlčovala protestující na těch mítinkách... to byl takovej hnus! Stejně tak se teď lísá k Soukupovi, když z toho může něco kápnout...
A řekněte mi někdo, že v tom podpaží vidim jen stín!
A není to ten bájný muffin, co ho hledali a nenalezli v jiném vlakne?![]()
Jinak vidím jen podpaží.
myslím barbucha , že není
....
barbuchahovno stín, má tam buš..... ![]()
barbucha zvykej si, az ti s tim prijde vnucka, je to in![]()
viktorka_od splavu potvrzuji, dcery na to taky kašlou
.
Pche, ta si ode mě už půjčovala škrabku na holení
(depilátor odmítla s příšerným šklebem
)
Mirka jo, prekvapilo me to ted u bratrance, ze jejich deti holeni podpazi ani nohou fakt neresi. A uprimne, tohle co je na fotce, me fakt nepohorsuje:)
barbucha to není záruka toho, že se to za pár let nezmění.
Penelopku teda nechápu. Kdysi chodila s jedním Čechem, asistentem... jezdila za ním občas na plac (dokonce ji ze srandy dali jednou do komparsu na nádraží, pak to ale vystřihli, asi jim to zatrhla manažerka) a byla to taková pěkná, apetitlich osůbka... ![]()
711990 starší se dřív holila, teď možná podpaží? Mladší dřív podpaží, teď už pár let nic. Největší holátko jsem doma já![]()
Nestraš ![]()
Já teď viděla slečnu taky ještě náctiletou, neměla oholené nohy. Měla úplně světlé chlupy a vypadalo to hezky. Holení je prostě osobní volba, asi jako lakování a délka nehtů nebo vlasů.
711990 Mně tahle fotka taky žíly netrhá. Ale přiznávám, že pro holení podpaží jsem, estetika je každýho věc, ale ten pot, co se na chlupech drží a rozkládá, už úplně ne. Stačí říct v práci dejte ruce nad hlavu a pak ještě sundejte si boty![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY