Ounz no jestli doteď nevyskakovaly, tak teď už začnou :)
VIP zjevy
Já Teda hlásím setrvalé reklamy na pachové ohradníky. ![]()
Mha a nemáš nastěhovanou kunu, o které ještě nevíš? To jsme někde četla, že marketingový algoritmus začal holce posílat slevy na věci pro miminka, když ještě ani nevěděla, že je těhotná ![]()
SunEclipse tak teď jsem se docela vyděsila, protože mi dnes na střídačku vyskakujou reklamy na Autovraky, ekologická likvidace vašeho vozidla a Auto Palace Spořilov, bonus k nákupu nového vozidla
Asi zavolám muži, jestli v pořádku dorazil do práce..
Maruška to zase o kousek vylepšila. ![]()

Kora to vypadá jak chemlonová party paruka ![]()
Kora
píšou ze je to puvabna morska panna Ariel..
Tak zadny posmivani
Kora To máš z toho, že nehledíš do jejího nitra.
stes To ale měla smůlu, že tam kde byla, zrovna havaroval tanker a ji zasáhla ropná skvrna. ![]()
Sweet Potato tak teď už snad musí pochopit úplně každý, že nemůže sedět za kasou v Lidlu, že potřebuje nějakou práci na úrovni. ![]()
Dadoo mohla by se zivit upravama fotek, to umi skvele. "Jak byste vypadala, kdybyste byla panenka Barbie? Na prani ozdobime ouskama, srdickama a trpytkama, jedna fotka se slevou za 1250!"
Sweet Potato Me pobavil komentar, ze Vladimir by si mel Marusku ted vic hlidat, aby mu ji neprebral Vemola.![]()
Luna ajaj, true..! ![]()
Sweet Potato a mě baví, jak si zapomněla vyzehlit tu ruku u ucha, jediná část těla, která vypada, ze by mohla patřit živému člověku.
Sweet Potato nekde s ni byl rozhovor, ale uz je to davno, a vypadala teda bez tech filtru uplne jinak, i v obliceji takova oplacanejsi.
Kokoska To bylo hodně vidět na těch fotkách z letiště.
Sweet Potato jo, to taky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY