Podle mě pach s chlupy vůbec nesouvisí. Taky se dají umýt. Je to o hygieně.
VIP zjevy
notna Taky si myslím. Já si je zkracuju, ale neholím dohladka, protože mi přijde, že to se jen ještě víc potím. Nohy si teda holím... a prakticky vždycky se pořežu ![]()
mirajo Máš pravdu, že toho tolik není a hlavně se prodávají většinou jen taková malá balení, spíš cestovní. Ale používají hodně různé vlhčené kapesníčky a podobně. A neexistuje jít 2x ve stejném oblečení, to si u nás pochvaluje Japonka, že to nikdo neřeší. :-)
Potrefenáhusa No víš co, z toho já mám docela trauma, protože ručníky už se mi moc nedaří sušit, i tu zatuchlinu musím z domu vyhánět, pořád fanaticky větrám....to co říkáš je logické, ale zatím jsem nic takového nezažila, vlastně jednou jo, v narvaným metru za deště, to se vznášel takový ten odér mokrých deštníků.
Aranel zkrácené jsou podle mě z hlediska hygieny stejné jako oholené, ale ty dlouhé jsou blbé.
711990 Taky to mám tak různě podle nálady. A podle sebe soudím, že je ta hygiena potřeba si e náročnější/častější, ale jinak rozdíl nevidím. Vlasy si taky mají myju nadvakrát. U sebe bych pocení spíš odvozovala podle cyklu než podle délky porostu.
Prý Peklo Jaromíra Soukupa

Sweet Potato Nic si nepřeju víc, než stavit se na hodinu u Agáty a Soukupa!! ![]()
Aranel Možná přijde i Žilková
![]()
Sweet Potato A jeste by Agate mohla Soukupa prebrat, to myslim jeste nebylo.![]()
![]()
Luna To by byl twist!
Vykaslete se už na to pocení a zatuchlinu! 
Luna Myslíš já?? Děkuji, snad ani ne ![]()
Já jsem se včera na whatsappu zmínila, že je švagr se synovci na dovolené v mexiku a od té doby mi všude vyskakujou reklamy na eshopy s mexickejma potravinama :)
bram no tak to mně na základě stesku ve stěžovacím vlákně začnou vyskakovat reklamy na kbelíky a na cd s Wagnerem? ![]()
Ounz No, tak ja mam zasekany mobil Agatou a Soukupem, dobre mne tak!![]()
Hlásím, že na mě vyskakují utěrky, ručníky, zástěry a jiný domácí textil.
tzaziki lepší než Soukup
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY