mirajo Češi bohužel smrdí a ne/holení s tím souvisí okrajově.
VIP zjevy
mirajo jo tak s tim naprosto souhlasim! Nepohorsuje me to, ale ted smrad je pak obvykle vyzivnej!
viktorka_od splavu dcera antiperspirant používá, chlupy nechlupy
viktorka_od splavuSama celkem potivá jsem, tak si pamatuju, jaká to byla změna, když jsem se kdysi dávno v podpaží holit začala, hygiena se udržuje mnohem snáz. Kdo se nemeje, tak samozřejmě bude smrdět i oholenej.
Pokud není venku bláto, tak lidi na sonu nezouvám
A jasně, že chápu lidi nemocný, imobilní, ale kolikrát stařík je vyvoněnej a někdo mladej zdravej je za trest.
letfenixa máš štestí na kolektiv a rodiče. Já z blízka vím o holce, která měla opravdu nehezký příjmení a dostávala to sežrat. Před učitelkou pochopitelně ne.
Ještě k tomu pocení - že Češi smrdí je imho dané i stravou a zdravotním stavem. Což teda můžeme čekat, že bude v nejbližší době spíš horší. Já to teď vidím sama na sobě, potím se víc a rychleji a víc čpím, je to dané hormony a nedělám s tím nic. Bylo to tak i poprvé.
Ta penelope je tmavá, podle mě je tohle vidět klidne za den
ale krásná je porad strašně moc
Potrefenáhusa Jo, myslím, že máš pravdu, to není žádné neholené chroští.
To zvracení a omdlívání nad neholením mi přijde obzvlášť praštěné. Ještěže už to asi fakt odchází do zapomnění.
dzizisketa jo, to jsem měla taky! Celé kojení. Částečně je to (doufám;)) dáno i zbystřeným čichem.
dzizisketa Evaeva Ja to mela taky. A kdyz kamaradka porodila, taky mi volala a ptala se, jestli je to normalni.
To je zajímavý, nikdy mě nenapadlo, že zápach je nějak spojený s národností, ale vzpomněla jsem si na Betty McDonaldovou a její japonskou kamarádku Kimi, která říkala "my Japonci si myslíme, že nesmrdíme vůbec" a uvědomila si, že jsem fakt ještě nezažila žádné smradlavé Japonce, ani v natřískaným metru v parném létě!
Kapusta je stlašná lék?![]()
Garfie prosím te a já zas měla známou japanolozku, která rikala, ze všichni Japonci smrdí zvlášť v zimě vlhkou zatuchlinou, protože není kde poradne usušit pradlo
A řekněte mi někdo, že v tom podpaží vidim jen stín!
Jsem tmavý typ a tohle v období, kdy mi vlasy a chlupy rostou tychle, mám v podpaží za 12 hodin. Na ty vlasy je to super, ale jinak to bylo dřív fakt peklo. Teď už si z toho taky až tak moc nedělám. Já jsem ráda, že se to v tomhle směru dost uvolnilo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY