Já jsem to číst nechtěla, ale zaujal mě ten obrázek. Oni mu zřejmě to břicho vystínovali makeupem? (Nebo tak něčím)
VIP zjevy
Ounz no jasne! Normalni contouring!![]()
Ounz to je teda exemplář neapetitlich chlapa
711990 koukám, že mám velký rezervy ve vzdělání!
Ounz To je strašně strašný. Od namalovaných břišáků přes výraz obličeje až po "národní" kostým.
Ounz to pořádal nějakej tamní místní deník Bobkové listy? strašný, všecko ![]()
Ounz oblíbila si ho i Zuzana Bubílková! ![]()
Já teda nevim, ale tohle je nejhezčí muž planety? Asi si jdu najít i ty ostatní finalisty..
Proč má na té poslední fotce o dvě čísla menší košili? Došla látka? ![]()
Penelopku teda nechápu. Kdysi chodila s jedním Čechem, asistentem... jezdila za ním občas na plac (dokonce ji ze srandy dali jednou do komparsu na nádraží, pak to ale vystřihli, asi jim to zatrhla manažerka) a byla to taková pěkná, apetitlich osůbka...
S kým že to chodila a kdy? Naznač aspoň
. A na jakým filmu?
Lenka22 Ta historka o comparsu je z filmu Všichni moji blízcí. Režisér prý nevěděl, že je tak známá, o roli ho požádal její přítel. :-) Vystřihl to nakonec editor, který ji poznal a prý by strhla pozornost nežádoucím směrem. S tím asistentem chodila docela dlouho, dva roky určitě. Pamatuju si, že jsem to kdysi četla, mluvila o ní i Tereza Brodská, určitě to snadno dohledáš.
continuity ano, na tak neuskutecne muzne telo neni nikdy dost latky![]()
bram ty soutěže jdou hrozně nesmyslný (a zbytečný)
Jak se tady řešilo zhubnutí Tomicové a ze ji opustil muž, tak podle titulku Blesk to asi bude pravda
Candance me bavi ty clanky. Nedriv byla uzasne zhublá a ve Varech zarila a podle jineho uz ve Varech byla strhana a bylo ji videt na ocich, jak je nestastna.
Kokoska tak jak kecala ona,tak ted melou plesky a spol....
stes Tak ono se asi lze zároveň hroutit z rozchodu i radovat ze zhubnutí.
Sweet Potato no jasně, proč by nešlo...nic takového jsm nerozporovala
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY