Beranka Ten hospodyňskej pořad je btw jedna z nejpříšernějších věcí televizní tvorby co jsem kdy viděla, doufám, že ty kreace z pořadu má Kociánová doopravdy doma a Malý si to tam s těma svícínkama z použitejch kapslí od kafe a lustrem z rozstříhanejch CDček pořádně užije
VIP zjevy
Karoleena Sakra, koukám, že mám velké mezery v bydlenkovstvi.
Karoleena jo ten pořad je hodně dobrej
a myslím si, že to ty herečky fakt mají doma, těch moderátorek je víc, mám pocit.
Ten pořad je děsný, děsný, a zrovna tahle moderátorka k jeho děsivosti hodně přispívá. A to jsem viděla všehovšudy čtvrt hodiny.
Jak se ten pořad prosím jmenuje? Chci se pokochat.
Teď jsem náhodou narazila na něco jako seriál asi z roku 2012. Ententyky, neznáte to někdo? Prý o strastech na rodicaku:-D.
Karja zname. Mne to bavilo :) jestli nemas alergii na chinaski nebo krystofa nebo kdo zpiva tu uvodni znelku. A je tam teda trochu brutalni product placement
Karja všechno, co mám ráda nebo tak nějak. A užij si to ![]()
moora Dobrý, no toho já si asi ani nevšimne:-D. Možná teď když si mi to řekla;-)
Karja Všechno co mám ráda na ČTčku, otevři si víno, dej si tak jeden dva díly z iVysílání, a pak nám přijď říct, jak se ti to líbilo a co ses nového naučila!
Karja hele vsimnes, je fakt brutal :) ale schneiderovy ty desigual kabaty slusej
Karoleena Tak to jsem viděla, ale když to začínalo, moderovala to jedna kudrnatá neznámá paní a to byl úlet všech úletu!!!:-D Vždycky jak tam začala něco vyprávět...
Karja Jo, ony se tam ty ženský střídají, jedna vyšinutější než druhá teda, je to fakt masakr, a to mi ještě nedávno v trafice padlo oko na jakýsi bydlenkovský čtivo stejnýho jména, ono to má i vlastní časopis!!
Karoleena Já si myslím, že jsme se na to dívali fakt před lety, když to začínaloa to moderovala každý týden ta stejná pani. Ta náplň nebyla zas tak debilni, zasadila levandulí a upekla koláč, ale ty zblebty a vzdychy do toho:-D:-D
Karja No je to tak, to seš pamětnice, já jsem asi naskočila někdy tak po dvacáté epizodě, kdy už jich tam v jednom dílu bylo klidně i víc najednou, což bohužel vytvářelo hodně prostoru pro velice přirozený a nenucený dialogy
Karoleena Jo nenucený, to je to správný slovo:-D celý to bylo hodně nenucený:-D
Karja a laskavý hlasy included?
Karoleena Sakra, koukám, že mám velké mezery v bydlenkovstvi.
až budeš mít barák hotovej, tak to doukoukas a dovybavíš se. ![]()
Moderátorka a herečka Eva Decastelo (43) jenom kvete. Ačkoliv se kráska rozhovorům v poslední době vyhýbá, pracovní povinnosti nepočkají a my jsme ji potkali na módním veletrhu Styl a Kabo v Brně. Tuhle charismatickou krásku jednoduše nešlo přehlédnout.
Já nevím, no. Mně přijde nehezká, ale to je věc názoru, ale charisma teda nemá, nemá, nemá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY