stes tydle mi teda pripadaly velmi neladici (takovy ten spolecny rozhovor paru v 7. padu Honzy Dedka)
VIP zjevy
stes no nerozlučně... Myslím, že jsem četla, že jsou spolu tři roky a dítěti jsou dva. Takže je klidně možné, že bez něj by byli dávno od sebe. Na mě teda Kolečko působí jako hrozný floutek, tak jsem asi zaujatá.
Tak já je nikdy neviděla neslyšela, takže mi tak připadali možná jen díky bombastickým velebícím titulkům ![]()
Simvás, kdykoli se chci na českých bulvárech pokochat krasavicemi, vybafne na mne nějaká shopaholicadele, co to zas je?
Sweet Potato no to jsem se chtěla tuhle taky zeptat...vypadá jako fetka a nechce se mi to číst, páč už zabírá bulvár asi 10 dni...
baltik Jako ty jejich společný rozhovory byly hrozne, právě jsem si říkala že se k sobě vůbec nehodí a oba dva byli hrozně protivni! Ale ona si určitě polepší, takhle měla ještě dvě děti na víkendy, určitě si nabrnkne někoho bez minulosti:-D
stes Kazdopadne ta Slunecna, to je teda peknej hanbinec!![]()
Kolečko mi přijde vizuelně jako prototyp antimuže
mirajo jojo, taky mi to napadlo, se snad začnu dívat :-)...jak se říká, že v seriálu kámen ..cá cihlu, tak tady to bude i zákulisí
stes no to není jen ve Slunečné, ale může se to stát i na jakémkoliv jiném natáčení. Ono je to hodně intenzivní, štáb a herci spolu tráví hodně času, od rána do noci a poměrně dlouhou dobu a tak tam mohou vzniknout mnohá přátelství :)
stes "něco čerstveho a krasneho" s tou novou. Takze az to prestane byt cerstve, tak zas popojede? Tyhle kecy jsiu strasny.
Sweet Potato stes ha a to si představte, ze já na ten bulvár až a výjimky nelezu a taky o ní vím.
Ve zkratce: Nemůže pracovat, páč má nějaké záchvaty. Takže se živí asi takto. ![]()
Kokoskahrozný tohle, no...přibudou děti, pomine čerstvá zamilovanost a šup pryč
continuity nechápu ten důvod jí popřávat tolik pozornosti, byť pofidérní...no zjevně jí to živí velmi dobře...
bram To je skoro jak v nemocnicích!![]()
Simvás, kdykoli se chci na českých bulvárech pokochat krasavicemi, vybafne na mne nějaká shopaholicadele, co to zas je?
To je zjev z TikToku. Jednoduše mentálně slabší pani, která si hraje na influencerku a internet z ni má prdel.
Nahodou to dopracovala na expresu do sekce premium, clovek si ty jeji vyplody ani nemuze precist!
MP Meri Není to nějaká sestra (?) Shopaholic Nicol?
Aranel Neni, ale prej se pri tvoreni prezdivky inspirovala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY