Sweet Potato MP Meri A já si myslela, že ta shopaholic je jedna. A teď je nějaká nemocná
Ale já neznám ani jednu, jen odtud a z nějakých titulků vím, že existuje nějaká shop...
VIP zjevy
To je zjev z TikToku. Jednoduše mentálně slabší pani, která si hraje na influencerku a internet z ni má prdel.
Ale evidentně to funguje. Je z ní celebríta, aspoň na chvíli.
Prapůvodně to zkoušela přes Superstar. Tam kralovala hvězdné pěchotě.
https://www.idnes.cz/zpravy/mediahub/jaromir-soukup-agata-hanychova-reality-show.A220818_110103_mediahub_jpl
Další série prý bude Veronika Jaromíra Soukupa, muhehe.
Já nevím, no. Mně přijde nehezká, ale to je věc názoru, ale charisma teda nemá, nemá, nemá.
ona naživo ale hezká je, potkala jsem ji jednou v nějakým obchodaku, tak charisma neposoudim, ale je hodně drobná a vypadá o dost mladší než na fotkách
ona naživo ale hezká je, potkala jsem ji jednou v nějakým obchodaku, tak charisma neposoudim, ale je hodně drobná a vypadá o dost mladší než na fotkách
Podle mě nesmí promluvit.
Beranka ani se fotit![]()
Beranka o tom nepochybuju
stes pana rezisera neznam, ale teda prototyp nepritazlivyho chlapa, koukala jsem, ze je mu jen 38...
0zero7 Mám pocit, že je to takový nepřitažlivý klučina, u kterého se čeká až z vyroste. A ono nic.
brrr Me se prave zda ze vypada mnohem starsi nez je, klucina wannabe ![]()
0zero7 Ne vůbec, já jsem třeba tak tři díly kdysi videla, netřeba připomínat, fakt je to blbý:-D
Mně připomíná Zoru Jandovou, podobný typ. Hodně se zlepšila, dřív na mě působila nějak vulgárně.
Já nevím, no. Mně přijde nehezká, ale to je věc názoru, ale charisma teda nemá, nemá, nemá.
Charisma nemá a vulgárně vypadá furt. I kdybych nevěděla o těch extempore s okurkama
tak si snad nic jinýho při pohledu na ni ani nepředstavím.
Navíc je to zoufalec. Jak ta se vtírá každýmu, z koho by moh kápnout nějakej kšeft... kdyby si dotyčnej poručil lízat botky, udělá to. Je prostě taková vstřícná ![]()
barbucha já si nic jinýho prostě nevybavím, když padne její jméno![]()
Me u tehle Decastelo, Hanychovejch apod. vzdycky jen napadne, jestli se do tech roli blbek jen stylizujou nebo jsou to fakt takove blbeny.
čte se to tu často, tak proto dávám sem - zemřela Hana Zagorová![]()
stes Ale ne. ![]()
stes Jo, ted jsem to cetla.![]()
Já jí tedy nemusela, nikdy, rádio ztlumuju, když jí hrají...ale myslím, že to byla velmi pozitivní paní, který si uměla užívat život a že tedy neměla, aspoň co se zdraví týká, na růžích ustláno
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY