VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Karja
44905 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 10:47

Candance Jo,my to nevnímáme, ale asi ten západní svět jo. Oni asi jak jsou ti bývalí kolonisti a tak, tak to vidí jinak tyhlety rasové veci z hlediska jejich historie...Ale jako je to takový přehráváný v jejím případě. 

Offline barbucha blogger
36103 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 10:57

Karja 

Ale vždyť je způlky bílá! Přece nejlepší kombinace, má od každýho trochu! Sjednocení národů (teda ras) v praxi! Jenom se ale točí jen na tý druhý půlce, po matce - protože opačně by se jí těžko stěžovalo, že jo.

A jako jo, v Americe to samozřejmě pořád rezonuje, ale zas na druhou stranu v Británii to nikoho nezajímá bych řekla, nemaj tam takový problémy a lidi s jinou barvou pleti se tam normálně začleňujou, pročež nikoho nenapadne se jejich barvou zabejvat, nedejbože se na ni vymlouvat (jako amíci). A určitě by to nenapadlo ani nikoho ve "firmě" (to jest královský rodině), a kdyby už přece, tak by o tom zrovna oni nahlas neřekli ani slovo. Tomu vůbec nevěřím a jak o tom Harry s tou krasavou neustále melou, ale zdroj (těch jakože rasistickejch) poznámek neřeknou, to mě jen utvrzuje v tom, že lžou až se hory zelenaj. Spíš bych řekla že to kdysi jen tak vypustili aby doložili ty zločiny vůči nim, a těžko z toho teď vycouvat...

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 11:57

A tohle ja tedy nepovazuju za stezovani...

Offline Candance
5635 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 12:18

Zarinya ale stejne tak muze Kate rict,ze Maghan na ni skocila a porusila osobni zonu? A ani se neobula na prvni veceri. Jeji bose nohy jsou ok ale ze to nekdo ma jinak nejak nevzala v uvahu. Proste jeji nazor je ten spravny. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 12:40

Candance Muze,proc by nemohla?ja to vidim jinak,proste to jen rekla a jeste se tim i dost ztrapnila,ze vlastne podcenila Kate s W.....

Ja proste nevidim nic spatneho na tom,ze si reknou svoji verzi

Pravda bude nekde uprostred no.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 12:41

Candance a ze si nevzala boty,sama priznala,ze to byla chyba

....tak fakt nevim co z toho chces vydolovat no.

Offline continuity
43562 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 12:58
Reakce na Zarinya:

Karja lidi udelaji horsi veci za daleko min penez a zatohle pry 2miliardy....

​Hm, to za ke mohli radši natočit další sérii Sandmana. 

Offline Kokoska
35154 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 13:11

barbucha ted byla zas afera s tou starou dvorni damou, ktera si dovolila zeptat se cernosky, odkud pochazi. Kdyby ji ta nana rekla, ze jeji rodina neni z Afriky, ale z Karibiku, mohly mit klid obe, ale asi je lepsi to rozmaznout. To se ti cernosi za svoje koreny stydi nebo proc je hanba se jich zeptat?

Offline brrr
12390 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 13:19

Zarinya Mi třeba vadí pokračování toho vyjádření "....formálnost, která se projevuje na venek, se promíta i dovnitř". Chápu to tak, že díky tomu, že se musí chovat formalně, jsou psí čumáci a že si tím Meghan do Kate docela šťourla.

Offline Karja
44905 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 13:29

Kokoska Ty jo, k tomu jsem si četla něco víc na Twitteru a jako to bylo takové dost neohrabané to chovaní. Ono když to pak bylo v článku na idnes, tak to bylo zestručněné. Ale celé mi to připadalo s prominutím, že jako senilní babka už prostě neví jak se chovat. Mě by se to na místě té dotazovane taky dotklo. 

Offline barbucha blogger
36103 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 13:32

Kokoska 

No, narodila se v Anglii, cejtí se Angličankou... by se mi chtělo říct, ovšem kdyby ta dobrá žena nezvolila na recepci v Buckinghamským paláci róbu a styling v nejlepším duchu tradic domorodých Afričanů:

To se pak nemůže divit, že se jí ptají odkud je... a kterej kmen zastupuje

Offline barbucha blogger
36103 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 13:39

A máme tu další případ urputnýho rasismu.

Ano, spoustě lidí jde tady ten "šaman" na nervy. Překvapivě ale ne proto, že je černej, leč proto, že je to idiot a podvodník. Jak lze snadno poznat z vyjádření...  "že člověk dokáže využít své energie k dosažení jakéhokoli cíle. Tvrdí tak například, že rakovina je otázkou volby, a učí cvičení, díky nimž se ženy mohou zbavit „otisků“, které v nich zanechali předchozí sexuální partneři. Prodává také přívěsky, o nichž tvrdí, že pomáhají zotavit se z koronaviru."

Zejména za tu rakovinu bych mu roztrhla hubu hákem.

Navíc je to hochštapler, kterej se na tu prostoduchou nebožačku pověsil hned jak zavětřil příležitost, a kterej celou dobu zdůrazňuje svoje styky s princeznou i svoji oblíbenost v její rodině (v jinejch médiích se o něm/nich píše už dlouho).

Ovšem všichni, kdo ho nežerou a netleskaj, jsou rasisti. No co už.

https://www.novinky.cz/clanek/zena-princezna-a-saman-slechticna-se-vzdala-kralovskych-povinnosti-40416001

Offline notna
9533 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 13:45

Na dokument se dívat nebudu, ač teda Netflix slušně tlačí. Stačí číst jen titulky v médiích a asi jsem informovaná dostatečně. Harry a Meghan budou zdroje zábavy asi na dlouho. Někde jsem zahlídla, že má vyjít i jeho kniha pamětí.

Někde psali, že se snad Meghan posmívá i tomu, že se musela uklonit královně. Předpokládám teda, že to byl jen nafouknutý titulek. Protože jestli jo, tak Harry je fakt debil.

A s tím objímáním. My jsme teda hodně kontaktní famílie. Obejmeme se, políbíme atd. Ale nikdy nikoho cizího. S přítelem od neteře jsem se obejmuli při setkání poprvé cca po 3 letech, kdy naznačil, že chce. A když začaly v rodině dorůstat děti do puberty, tak se jich každý zeptá, zda se ještě chtějí nechat obejmout atd. Mi netvrďte, že se v americe nechá každý obejmout.

Offline Candance
5635 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 14:23
Reakce na Zarinya:

Candance a ze si nevzala boty,sama priznala,ze to byla chyba

....tak fakt nevim co z toho chces vydolovat no.

​JA si z toho vydolovala, ze Kate je studena a upjata, protoze neni tak free

Offline stes
9430 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 14:26

Kokoska protože cíleně a urputně hledají rasismus všude. Stačí říct,že sníh je krásně bílý a je zle. Rasistickej sníh. Tuhle byla nějaká kauza,že běloši s rasta copánky teda ne ne ne....a co černoši na blond, v pořádku,no ni

Offline Candance
5635 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 15:27

Leny toto byl dost trapny moment. Co dodat... Je to vysmech. Briti musi byt nadseni. A Harry utoci na cely svuj dosavadni zivot. Na svoji babicku. Na dedecka pri nejake vzpomince 

Offline rozarka
4226 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 15:50

Kokoska zrovna tak se mohl někdo během těhotenství Meghan nahlas zamyslet, zda dítě bude mít rezavé vlasy nebo černé. Urazilo by to Harryho spíš než Meghan? A je to naprosto totéž. Koho nenapadne, jestli očekávané dítě bude po tátovi vysoké, nebo po babičce modrooké... fakt se hledá důvod, proč být uražen a nepochopen. A přesně, jak tu někdo psal, zajímala by se Meghan o Harryho, kdyby byl vychován v běžné rodině, třebaže se tam rádi objímají?

Offline Leny
265 příspěvků moje polička 09. prosince 2022 15:51

Candance Harry je zřejmě podpantoflák, ji snad nebudu ani hodnotit.