VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline notna
9533 příspěvků moje polička 18. prosince 2022 08:33
Reakce na Zarinya:

Antje jenze tak to ve skutecnosti vubec nebylo strih dokaze divy.A o kralovne mluvila jen s uctou.

​A jak to bylo? Já viděla ukázku, kde parodovala tu poklonu až někam skoro k zemi.

Já s nimi souhlasím, že ten život je hrozný pod dozorem bulváru. A určitě to měli těžký. Ale to jak z toho profitují je hnus. A kdysi jsem viděla dokument o Kate a bulvár ji naháněl kde mohl, dostala přezdívku waitie Katie /či jak to bylo/ a po svatbě všude bylo , jak ji zastínila sestra, protože má hezčí zadek. A tihle dva se prezentují jako největší mučedníci.

Offline Torrah
3418 příspěvků moje polička 18. prosince 2022 08:59

jak psala milacka , když se chci stáhnout do ústraní a žít klidný život, tak pak musím za těžký prachy prodat všechno, co vím, včetně sdílení osobních věcí? Vždyť je nechali odejít, tak co jim bránilo žít si svůj klidný, běžný život, bez toho, aby je novináři pronásledovali a tolik jim ubližovali? Takhle to teď mají lepší? Přetvářka, pokrytectví.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 18. prosince 2022 09:46

notna vis mne se nejak tady nechce vysvetlovat co v dokumentu bylo nekomu kdo videl jen ukazky a uz to odsoudil.

Uz treba jen ten dalsi odstavec co pises (o Kate)ze to taky mela tezky.....H tam treba vysvetluje(ne primo to co jsi zminila,ale v globalu)

Offline Malenge
4857 příspěvků moje polička 18. prosince 2022 09:48

Tak jsem se na to vrhla, když je to teď takové téma, chybí mi zkouknout poslední díl a můj nejsilnější dojem je: to je taková! nuda. Furt dokola, první dva díly jsem to chtěla vypnout, ale vydržela jsem. Ale nuda, nuda, kňučení a stěžování, nuda, rasismus a woman of color. Ke složitému tématu rasismu a kolonialismu se vyjadřovat nebudu, jen mi přijde lehce pokrytecké, jak o sobě neustále prohlašuje, že je typická černoška a vypadá jako většina obyvatel commonwealthu a přitom se stylizuje tak, aby černošku nepřipomínala ani trochu (narovnané vlasy, plastika nosu, světlý makeup), ale to není podstatné, asi se tak sama sobě víc líbí.

S tím purkletem je to přesně tak, jak to vyznívá z ukázek, pro mě osobně to byla jedna z nejhorších scén, trapností mi zatrnulo a jsem ráda, že se toho královna nedožila. Dokonce bych řekla, že jak sedí Harry vedle a kouká, že je mu to hooodně nepříjemné, měl takový dost nepřítomný výraz.

Jinak třeba ty popisy soukromí a lásky a vývoje vztahu jsou takové milé, pokud se drží v té soukromé rovině. A překvapilo mě, že mají fotky, kde se líbají, objímají atd. a očividně to nejsou selfie, tak by mě zajímalo, kdo s nimi neustále je, aby je v buši fotil při polibku v západu slunce, možná stativ no, nevím.

Těžké to Meghan určitě měla, ale to Kate taky, ostatně i všechny Harryho bývalé přítelkyně, provdat se do královské rodiny je náročné ažaž. Že netušila, do čeho leze, jí prostě věřit nemůžu. Kate to zvládla se ctí, i poté, co se s W. rozešli, i poté, co se jí novináři vysmívali, že je waitie Katie, že se žádosti o ruku nikdy nedočká atd. No a že má Meghan ziskuchtivé a slávychtivé příbuzné paktující se s bulvárem, to je holt jen smutné.

A volání po soukromí a normálním životě bez pozornosti, po finanční nezávislosti na instituci a klidu, které vyřeším smlouvou s netflixem za pár miliard, kde to soukromí prodám a finanční nezávislosti na instituci docílím tím, že tu instituci (a své nejbližší pokrevní příbuzné) pomluvím horem dolem, je pro mě prostě wtf.

Offline Catherinne
10881 příspěvků moje polička 18. prosince 2022 09:57

Malenge ač jsem nic neviděla a ani neuvidím, s tím posledním ( a asi i předposledním) odstavcem souhlasím do posledního písmenka. 

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 18. prosince 2022 10:00

Evidentně se ten dokument povedl a plní svůj účel. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 18. prosince 2022 10:12
Reakce na Catherinne:

Malenge ač jsem nic neviděla a ani neuvidím, s tím posledním ( a asi i předposledním) odstavcem souhlasím do posledního písmenka. 

​ja to videla a mam z toho uplne jiny dojem,bohuzel nejsem dobry psavec tak se tu nevyjadrim uplne o vsem,ale....

prvni odstavec nesouhlasim,protoze K a M jsou kazda,ale uplne kazda jina a uz jen fakt,ze K je anglicanka a tudiz vyrustala v prostredi je uplne o necem jinem

Druhy odstavec mne staci vysvetleni ktere je hned na zacatku....dokument vznikl proto,ze se o nich pise bez nich

tak se chteji vyjadrit svym pohledem.A proc ne?

jinak nejaky hrozny pomlouvani jsem tam tedy neslysela a,ze se H nepohodl s otcem a bratrem?a?

proc by to v kralovske rodine melo byt jinak?

ja se mu vubec nedivim,ze sel pryc.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 18. prosince 2022 10:19

A vlastne s Malenge souhlasim,ze v celku nuda takze fakt nechapu to strasny pomlouvani tech dvouch.

To uz samo o sobe vypovida,ze tam nic tak strasnyho o nikom nerikali,vlastne jde jen o bulvar.

Offline Antje
příspěvků moje polička 18. prosince 2022 10:57

Zarinya  nj, ja vim. Ta ukazka je hrozna. K tomu jsem nejak ve zpravach zahlidla setkani kralovske rodiny pred svatky a opakujici se zaber Kate delajici pukrle pred Charlesem. Nevim,no. 
hlasat na vsechny strany jak chci mit klid a pritom... 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 18. prosince 2022 11:06

Antje oni to chteli vysvetlit z jejich strany coz nechapu proc by nemohli?i vrah dostava sanci se obhajit.

Tak rekli,pomlouvani kralovske rodiny jsem tam nepostrehla vzali 2mld a zijou si v klidu.

Za me dobrej tah.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 18. prosince 2022 11:20

Antje priznam se,ze jsem si tu scenu s pukrle znovu vyhledala a jeste k tomu se vyjadrim a pak uz koncim,zas tak zajimavy to fakt nebylo abych si tim ,,kazila,, volno ,ktereho mam jak safranu.

Uznavam,ze kdo tam chce videt neuctu tak ji tam uvidi,ale ona popisovala jak to bylo.....Vidim chybu v H,ze ji nepripravil za vcasu....rekl ji to chvilku pred tim,ze tam prijde babicka....a jen jakoby nic prohodil-umis pukrle,ne?

Ona neni anglicanka a kdo vi,treba si myslela,ze v soukromi to nedelaji,co ja vim.Hlavne po tom jsem si to sama zkousela a fakt je to komicky,nikdy jsem se nikomu neklonila natoz kralovne a fakt mi prijde,ze to brala takhle...panika,rychle se to naucit....fakt v tom neuctu nevidim.

A ruku na srdce kdo by se umel spravne zachovat kdyby za vama dosla za hodinu kralovna?Ja tedy urcite ne....

Offline barbucha blogger
36103 příspěvků moje polička 18. prosince 2022 11:21
Reakce na 999:

barbucha Já si myslím, že ženskost znamená něco jiného než podpatky a obtažené šaty. 

​To jistě, ale a) jak pro koho a b) je to nejviditelnější a tudíž nejjednodušší "poselství" (zejména když cílíš na jednoduššího "diváka" ).

Offline Antje
příspěvků moje polička 18. prosince 2022 11:25

Zarinya ted lituju ze jsem to nevidela, jak je ted finale be fotbalu ani nectu program.

Tak jak to popisujes to vyzniva uplne jinak!

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 18. prosince 2022 11:27

Antje to je na netflixu.

Offline Tak Betty
6195 příspěvků moje polička 18. prosince 2022 11:27

Já nechápu tu posedlost kralovskou rodinou a monarchii. Tolik vášně.

Offline Antje
příspěvků moje polička 18. prosince 2022 11:38

Zarinya aha, to si porad chceme koupit a jeste jsme to neudelali.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 18. prosince 2022 11:45
Reakce na Tak Betty:

Já nechápu tu posedlost kralovskou rodinou a monarchii. Tolik vášně.

​ja taky ne,proto jim fandim,ze sli od toho....a jak tu kazdej vi co je spravne chovani pred kr.rodinou a kazdy by to mel hned umet.

Antje tam to bude furt tak az se jednou rozhodnete.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 18. prosince 2022 12:06

Zarinya ja nevim, videla jsem spoustu zaberu v tv, jak to vypada, kdyz je nekdo u kralovny, predpokladam, ze i ona, nemohlo pro ni bejt prekvapeni, ze se musi poklonit? Pro me osobne by to teda byla pocta:-) 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 18. prosince 2022 12:10

711990 tak nejsou vsichni lidi stejny....nastesti.:-)

Offline SunEclipse
3506 příspěvků moje polička 18. prosince 2022 12:16

přeju Harrymu a Meghan do Nového roku, aby se jim splnilo jejich přání = aby se o ně už nikdo nezajímal