Kan pointa je ta, že napřed autorka textu zmiňuje přečtené recenze v bulváru a na konci to uzavře větou, že bulvár nečte. ![]()
VIP zjevy
Tabea A nečte ho, protože ji zároveň pobuřuje a nudí. ![]()
notna Tak oni možná musej mít ten klidný život, kdyz nad nima visí ty podmínky nebo co to vyfasovali:-D
nevím no...tenhle článek, resp. titulek, se vzhledem k obsahu taky příliš nepovedl
notna Tak oni možná musej mít ten klidný život, kdyz nad nima visí ty podmínky nebo co to vyfasovali:-D
Tak to já vubec nevím. Jsem si říkala, ti se ale uklidnili... a oni to mají soudně :-DD
stes No, ale ona teď vypadá mnohem líp než dřív. Za mlada vypadala no, no jako teď, jen mladší:-D.Ale v nějakém rozhovoru říkala, že je hrozně nefotogenicka a nevypadá dobře na kamere, že ji lidi co jí potkaji v reálu, říkají že jsou překvapeni, že je hezká:-D:-D Já ji to i věřím:-D
notna No já teď taky nevím, ale něco dostali:-D
A čím se živěj?
barbucha Jo to já nevím, třeba ničím, aby nemuseli splácet ty pokuty:-D. (to jsou jen řečnický připomínky, já nevím co dělají, ani jak to s nima dopadlo, ale Řepku si občas zvou do nějakých diskuzních pořadu o fotbale a jako ty jo, on začíná vypadat docela dobře:-D)
Tomu nevěřim. Dostal nový zuby? ![]()
Ale by mě zajímalo, jak je to s jejich velkomožným životem, kterým se Kristelová neustále chlubila... jestli mají aspoň na jeho alimenty ![]()

Není to trošku moc?
rocky Řekla si o to![]()
slniecko hele, a cestovala jsi po tech statech co zminujes? To rozdeleni na pruderni Jih, brutalne nabozenske staty, NY a Cal... chapu, ze to je zjednoduseni, nicmene tohle zjednodusovani a zobecnovani je docela blby. Ono to uz zdaleka tolik neplati jak driv. Treba Amish komunity ziji ted i hodne blizko Kanadsko-US hranic, protoze jim lezli v Utah do zeli moc. To je jen priklad, ta geografie proste uz nefunguje tak jak driv, plus vetsi mesta jsou na tom "lip" at jsou kde jsou. Me tohle "zobecneni" proste drasa. Kdyz cestuju v US je docela dost videt, ze je to promichany daleko vic nez driv.
Šmarjá ano, jasné.
(Tam hore to nie sú skôr Mennoniti, než Amiši?)
Mňa štvalo zjednodušenie "tá amerika", tak som to aspoň trochu chcela "rozdrobiť", no, aj keď aj to je zjednodušovanie. Veď to aj tam píšem.
Asi som mala skôr podtrhnúť ten poznatok, že vo veľkej väčšine prípadov by sme v USA skôr my pôsobili exoticky, príliš namaľovane, príliš krátke sukne, príliš obtiahnuté šaty, saká....a že tie extrémy naopak sú bežnejšie skôr miestne.
A veď tam aj výslovne píšem, že v princípe je všade všetko.
Mňa proste drásala tá predstava, že z USA sa prášia trblietky ako z čínskych vianočných dekorácií, keď v podstate vo valnej väčšine prípadov je to tam ďaleko umiernenejšie ako tu.
ale to je šikovný tohle. Stačí zastrčit plajzák a může v civilu splynout s davem.
![]()
rocky a kde je páv?
Šmarjá ano, jasné.
Asi som mala skôr podtrhnúť ten poznatok, že vo veľkej väčšine prípadov by sme v USA skôr my pôsobili exoticky, príliš namaľovane, príliš krátke sukne, príliš obtiahnuté šaty, saká....a že tie extrémy naopak sú bežnejšie skôr miestne.
To jsme tady teda zvláštní sociální bublina, která z nás by tam asi tak působila? Žádnou takovou si nedokážu vybavit
Ono ten tvůj názor pramení spíš v tom, že těm krátkejm sukním, výraznějšímu makeupu atd. totiž jakože tomu "ženskýmu stylu" dávají přednost víc Slovenky než Češky, ne? My jsme tu (až na občasný excesy mládeže nebo nejrůznější Kočkovy
) umírněný až dost, řekla bych.
slniecko Nemyslím, že se všichni aneričani trblietajú (to je tak krásné slovo). Ale možná i právě proto se jim to líbí na celebritách?
Nejkratsi a nejtrpytivejsi sukne a nejvetsi vystrihy mely tlusty zensky v Las Vegas ![]()
To jsme tady teda zvláštní sociální bublina, která z nás by tam asi tak působila? Žádnou takovou si nedokážu vybavit
Ono ten tvůj názor pramení spíš v tom, že těm krátkejm sukním, výraznějšímu makeupu atd. totiž jakože tomu "ženskýmu stylu" dávají přednost víc Slovenky než Češky, ne? My jsme tu (až na občasný excesy mládeže nebo nejrůznější Kočkovy
) umírněný až dost, řekla bych.
Ja by som nepovedala, že sú v Čechách nejaké umiernenejšie štandardy, skôr tam vidím omnoho viac totálne zanedbaných, alebo "dohabaných" = (zle oblečených) ľudí. Hej, jasné, tu je to bublina. Niekedy je mi to až ľúto. Ale také, že by niekto riešil minisukňu na pubiške...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY