VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Online Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 14. prosince 2022 08:56

Anička dušička Možná to tak nazvala sama dotyčná? Oni si to často nejvíc pletou ti rodiče.

Offline Karja
44908 příspěvků moje polička 14. prosince 2022 08:59

Sweet Potato Aha, dekuju. Jo do tehle outfitu jsem nechodila, myslela jsem, že přispívala normálně do vlákna,to jsem se divila, že by zrovna mně něco uniklo:-D

Offline Lilly_Ku
4574 příspěvků moje polička 14. prosince 2022 08:59

omg outfity jsou na alex ten naprosto nejmensi problem, navic to vlastne zadnej problem neni, jsou zabavny a vtipny. za hranou, ale no a co, v bulvaru se vykozuje jakoze sexy kdejaka pipina, alex to aspon pojima vtipne.

prej drogy, tak to urcite, ona nepije ani alkohol, proste nema problem se odvazat.

bohuzel siri dost bludy, coz je ten hlavni problem, fakt ne jeji obleceni.

Offline Garfie
28627 příspěvků moje polička 14. prosince 2022 09:30

Sweet Potato Jako je trochu za hranou, ale baví mě. Ovšem ten její týpek víc!

Offline Garfie
28627 příspěvků moje polička 14. prosince 2022 09:31

Mimochodem, nevíte co je s Třeštíkovou? Ona je takové moje guilty pleasure, po nějaké době jsem ji šla omrknout na Instagram a ona zmizela? Nebo se mi to zdá? MP Meri?

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 14. prosince 2022 09:35

Garfie Třeštíková se hodila do klidu, páč neunesla lásku ex s Evou, kteří si vyznávají lásku přes instagram. Konečně jsem šťastný! a tak. Jo a už nenapíše ani fŇ. Strašná škoda pro národ.

Online Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 14. prosince 2022 09:37

Garfie Já jsem holt stará, takže by mne to bavilo bez té podle mne zbytečné nahoty a vulgarity. To asi nejen pro mne zastíní případnou vtipnost zbytku.

Takže týpek je dobrej. (Dokud taky něco nevystrčí)

Offline Garfie
28627 příspěvků moje polička 14. prosince 2022 09:37

Kan Jakože kvůli tomu zrušila profil? To moc nedává smysl, ale tak jo, no. :-) Myslela jsem, že se na něj vybodla ona, i když to vlastně neznamená, že jí nevadí jeho nová lovestory, to je fakt. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 14. prosince 2022 09:42

Garfie Ber mě s rezervou, mám to z bulváru. 

Offline Garfie
28627 příspěvků moje polička 14. prosince 2022 09:43

Kan  Jasně! 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 14. prosince 2022 09:47

Tak Alex je celkem zjev a moudrost z ni taky zrovna neprýští, ale usuzovat z toho souvislost s výchovou, drogama nebo nedejboze pohlavníma nemocema ... je teda hodně mimo

Garfie Ona to dělá furt dokola. Maže všechny příspěvky na IG, pak je zase obnovuje v různým set upu, kterej jakoze ladí s její náladou. Pak to zase maže ... jsem v klidu, určitě se vrátí, možná jako Madonna rovnou na TikTok  Jinak poslední, co jsem zaznamenala, byl nějaký příspěvek o tom, že u sexu mysli na kostým dětí do školy nebo co, předpokládám, že moc tleskánků za to nedostala a musela si dat zase pauzu. 

Offline notna
9533 příspěvků moje polička 14. prosince 2022 09:49

Asi následkem čtení při fotbalu, který sledoval muž, mi do snu vlezl Řepka! Muž u snídaně málem upad, když jsem mu to líčila. Já mu totiž "vyčítala", že to bylo kvůli němu, protože sledoval ten fotbal a pak mi fotbal leze do snů. Načež muž řekl, že příště ať mi tam vleze aspoň Čech, ať to má nějakou úroveň :-D

Ale proč to píšu. Jsem si říkala, že se tady Řepka a Kristelová dlouho neobjevili. Tak jsme mrkla na IG a oni jsou furt spolu a asi si žijí docela klidný život. To mě teda překvapilo! Kdo by to byl do nich řekl...

Online Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 14. prosince 2022 09:50
Reakce na Garfie:

Kan Jakože kvůli tomu zrušila profil? To moc nedává smysl, ale tak jo, no. :-) 

​Asi jí tam lezli lidi.

Offline Tabea
8263 příspěvků moje polička 14. prosince 2022 09:54
Reakce na Emerald:

Renusatko Etnikum a oblast puvodu ( ne stat, ale str. Evropa, Balkan apod.... ) jsme zaskrtavali i v Londyne, kdyz jsme se kvuli plaveckym kurzum museli stat cleny sportovniho centra.... Mne to tehdy prislo vlastne komicky.

​já mám ve souhrnný zprávě z porodnice napsáno u prvního porodu (2014) "národnost:CZ", ve zprávě z 2017 už národnost není, je tam země původu a tam napsali východní Evropa.
Oba porody ve stejné porodnici v Bavorsku. 

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 14. prosince 2022 10:02

Karja ona přispívala myslím převážně do těch outfitů, co schvalovala ta...vedoucí (jméno?) na nástěnku..

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 14. prosince 2022 10:06

MP Meri Hele to psala ona sama, že měla jako malá rakovinu a rodiče jí všechno dovolili, v botičkách do postýlky, čajík jen z hrníčku se slonem. Ne není ta správná odpověď. Takže tak hodně mimo to zas není. Na instáči prý kritiku a jiný názor maže. Osobně ji teda neznám.

Offline notna
9533 příspěvků moje polička 14. prosince 2022 10:08
Reakce na Sweet Potato:

Karja Dá se tam vyhledat, vidím outfity hlavně z r.2015. Sasa888
https://www.modnipeklo.cz/inspirace/3092/

​Ta teda prošla pořádnou proměnou!

Online Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 14. prosince 2022 10:10

Když už jsem na tom mp byla, koukla jsem do diskuze, na pekelné celebrity. Tohle mne rozesmálo:

Viděla jsem první 3 díly, nejdříve jsem shlédla asi 15 minut prvního dílu a zavřela to, je to dost nudné. Pak jsem teda četla různé bulvární vývařovny z toho (je s podivem, co všechno jsou ochotní lidi dělat, třeba psát referáty z dokumentu a vydávat to za žurnalistiku, a ještě jim za to někdo platí) a rozhodla se, že se na to podívám. Jak už jsem zmínila, je to nudné a moc nechápu, proč to budí takové vášně V kostce je to vysvětlení, proč udělali to, co udělali, a mně to dává smysl. Předesílám, že bulvár z principu nečtu, protože mě pobuřuje a nudí.

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 14. prosince 2022 10:11
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 14. prosince 2022 10:14

Sweet Potato Neznám souvislosti, bych se náležitě pohoršila a odplivla! :D