VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline slniecko admin
19648 příspěvků moje polička 15. prosince 2022 18:08
Reakce na Kokoska:

Nejkratsi a nejtrpytivejsi sukne a nejvetsi vystrihy mely tlusty zensky v Las Vegas

​No tak keď už, tak už !!!

Offline slniecko admin
19648 příspěvků moje polička 15. prosince 2022 18:12
Reakce na Sweet Potato:

slniecko Nemyslím, že se všichni aneričani  trblietajú (to je tak krásné slovo). Ale možná i právě proto se jim to líbí na celebritách?

​Neviem...je fakt, že celebrity prakticky nesledujem, môj hlavný zdroj sú tutok VIP zjevy...

Z tých by sa dalo usúdiť čo...že bežná Češka/Slovenka ma prifúknuté kozy a pery a vlasy buď odfarbené na blond, alebo naopak zafarbená na indiánsku čiernu?

Alebo naopak, že si málokto trúfne dať nejako "vypomôcť" ?

No, máš asi pravdu, skôr to evokuje to druhé...

Online Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 15. prosince 2022 18:17

slniecko Mně tenhle rozpor takhle aspoň vysvětlovala jedna Američanka, která si strašně pochvalovala, jak je v Evropě všechno strašně free. Ona tedy pocházela z nějakého zapadákova, to si asi neumíme představit, jak se tam žije. Ale pak žila i ve Washingtonu.

Offline barbucha blogger
36103 příspěvků moje polička 15. prosince 2022 23:06
Reakce na slniecko:

​Ja by som nepovedala, že sú v Čechách nejaké umiernenejšie štandardy, skôr tam vidím omnoho viac totálne zanedbaných, alebo "dohabaných" = (zle oblečených) ľudí. Hej, jasné, tu je to bublina. Niekedy je mi to až ľúto. Ale také, že by niekto riešil minisukňu na pubiške...

​Víc než kde? Než na Slovensku?  Jen se ptám, nechci zakládat nějakou bojovnou debatu my vs. vy

Jen se mi vždycky zdálo, že Slovenky sázej víc na dejme tomu sexy zjev, než Češky, to je vše... Nevím jak jinde, ale v Praze poslední dobou vídám hodně pěkně oblečenejch lidí, a nejen v úplným centru - skoro se mi zdá že zmizela spousta těch jednoznačně oblíkanejch ve vietnamský tržnici, že se to nějak rychle vylepšilo... a těch co rezignovali zjevně už na všechno, je viditelně míň. A to i u nás na periférii, v mhd... Nevím, je to můj pocit... možná se to zas změní, až bude teplo - slušnej kabát skryje mnoho

Ty "umírněnější český standardy" vidím spíš v tom zmíněným rozdílu, že my jsme (obecně,  samozřejmě) nikdy tak moc neinklinovali (neinklinovaly) k příliš ženskýmu stylu, kterej představujou obtáhnutý šaty a vysoký štekle, případně blond hříva

Offline rocky
203 příspěvků moje polička 16. prosince 2022 22:23

Řvousenka Kokoska článek jsem nečetla, jen jsem zahlédla fotku a lekla jsem se, že ona se doopravdy vyfotila polonahá. Až dnes jsem zjistila, že je to fotomontáž, tak se omlouvám. 

Offline slniecko admin
19648 příspěvků moje polička 16. prosince 2022 23:44
Reakce na Sweet Potato:

slniecko Mně tenhle rozpor takhle aspoň vysvětlovala jedna Američanka, která si strašně pochvalovala, jak je v Evropě všechno strašně free. Ona tedy pocházela z nějakého zapadákova, to si asi neumíme představit, jak se tam žije. Ale pak žila i ve Washingtonu.

​Môže byť...a áno, my sme tu pre nich strašne free.

Offline slniecko admin
19648 příspěvků moje polička 17. prosince 2022 00:11

barbucha vieš čo, ja nemyslím upravených ľudí, ako keď je už niekto upravený, tak elegantne, ja skôr mám pocit, že ich tam vídam ďaleko viac neupravených. Proste že tu nestretnem toľko nesediacich riflí/outdoorových gatí s teniskami/outdoorovými topánkami, a ...ou...outdoorovým ruksakom....a to ani v Tatrách....

...kks, nesnažíte sa nejako dohnať tie naše Tatry

Ale nie, schválne preháňam ....proste je možné, že u vás hrá viac rolu praktičnosť a pohodlie než konečný dojem ako u nás.

Akože taký parfumácky zraz sa dá vidieť na kilometre...a to nie sú dámy ani obtiahnuté, ani na šteklách, len vkusne upravené.

Obtiahnuté šaty, štekle a blond hrivu som videla naposledy minulý týždeň v kaderníctve, ale to bolo presne to prifúknuté a vybotoxované a boyfriend v teplákoch a so šiltovkou (v decembri..), ktorú ho vôbec nenapadlo dať si v interiéri dole incl.....to za normu nepovažujem.

....ale pri tých vlasoch ma napadá, že trebárs krátke/dlhé vlasy...tu vídam častejšie dlhé, v Čechách častejšie krátke strihy.

Určite sa dajú nájsť rozdiely. Ale na rozdieloch nie je nič zlé.

Offline barbucha blogger
36103 příspěvků moje polička 17. prosince 2022 11:29
Reakce na slniecko:

Ale nie, schválne preháňam ....proste je možné, že u vás hrá viac rolu praktičnosť a pohodlie než konečný dojem ako u nás.

....ale pri tých vlasoch ma napadá, že trebárs krátke/dlhé vlasy...tu vídam častejšie dlhé, v Čechách častejšie krátke strihy.

​Ano, je to jedno s druhým, a souhlasím. To jsem myslela pod tou "ženskostí", u nás na to tolik nehrajeme

Offline Řvousenka
1043 příspěvků moje polička 17. prosince 2022 18:33

Offline Řvousenka
1043 příspěvků moje polička 17. prosince 2022 18:34

Nějaký hvězdný večírek. Zpěvačka Genny Ciatti ( slyším prvně ) velmi vkusná černobílá kombinace, Michaela Nosková s tím ujetým okem na levé noze zdatně sekunduje

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 17. prosince 2022 19:54

dokoukala jsem dokument Harry a Meghan....za mne dobry,fandim jim a verim jim to.Nic odsouzeni hodneho jsem tam nepostrehla.

Co ty Candance ?

Offline Sedmá z devíti
příspěvků moje polička 17. prosince 2022 20:00

Zarinya Meghan: Kňú, kňú, brek, brek, já jsem tak úžasná hérečka, viďte

Offline Candance
5635 příspěvků moje polička 17. prosince 2022 20:18

Zarinyajeste jsem nevidela. Ale  z upoutavek mam pocit - stezujeme si a placeme nad svym tezkym zivotem. Chceme zit v klidu bez novinaru a proto vam ted vsechno ukazeme, i ty soukrome fotky. 

Ja jsem jim fandila ale uz nefandim. Hrozne mi vadi, jak kydaji na H.rodinu. Uvidim, az to uvidim.

Offline 999
19894 příspěvků moje polička 17. prosince 2022 21:06

barbucha Já si myslím, že ženskost znamená něco jiného než podpatky a obtažené šaty. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 17. prosince 2022 21:59

Candance dobre,nebudu ti spojlerovat.

Offline milacka
5891 příspěvků moje polička 17. prosince 2022 22:34

Meghan je z môjho pohľadu dokonalá manipulátorka a Harry jej to žerie. Taký poslušný psík. Nie som jej fanda.

Offline Antje
příspěvků moje polička 17. prosince 2022 22:38

milacka ja to vidim stejne. Me se libi William a Kate. 

Offline Antje
příspěvků moje polička 17. prosince 2022 22:43

Zarinya videla jsem jen ukazku, jak se vysmivala uklone kralovne.

Prece musela vedet kam se vdava, jak to u dvora chodi. 
Prislo mi to neuctive a cele takove smutne.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 18. prosince 2022 06:58

Antje jenze tak to ve skutecnosti vubec nebylo strih dokaze divy.A o kralovne mluvila jen s uctou.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 18. prosince 2022 07:04

Antje ze ty zrovna das jen na ukazky nebo co se pise v bulvaru bych nerekla.