VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Online mirajo
2635 příspěvků moje polička 08. ledna 2023 14:48

Sweet Potato DekujuUz verim, ze se dostanu nekdy zase na sraz;)

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 08. ledna 2023 14:51

Mha A přitom takový zajímavý téma, by to bylo. :D

Offline stes
9095 příspěvků moje polička 08. ledna 2023 15:13
Reakce na barbucha:

Kammila 

Reagovala jsem na příspěvek, který jsem i citovala. Snad vidíš, co je tam napsáno.

Ale je to jedno, vždyť se nemusíme shodnout. Já bych jen ještě podotkla, že pokud někdo ve své performanci nebo jiném uměleckém vyjádření vytáhne poněkud silnější (a neváhala bych říct že i poměrně neslušný) kalibr, za což tedy osobně vystrkování holé zadnice i přirození, házení kozama incl. pokládám, tak holt se ty komentáře pak logicky nesou ve stejném duchu. 

Až bude někdo vydávat za umění, pokud se odpuštením vysere na chodník, budeš očekávat, že laskavý divák pronese jenom "Jejda, promiňte, ale takové umění se mi moc nelíbí"? 

Pohoršovat (a někdy i inzultovat) okolí si může dovolit pouze umělec? 

Umělcovo hovno

V roce 1961 zorganizoval akci Artist’s shit (Umělcovo hovno), kdy vytvořil devadesát kusů plechovek o rozměrech 48 x 65 x 65 mm s nápisem ,,Artis’t shit“ na obale v několika jazycích (italštině, francouzštině, angličtině a němčině).[3]  Vrcholem Manzoniho provokace byl prodej vlastních zakonzervovaných exkrementů za váhu obsahu plechovek ve zlatě. V roce 1962 prodal Manzoni plechovku Albertu Luciovi za třicet gramů osmnácti karátového zlata. V roce 2015 se jedna z plechovek prodala v aukční síni Christie’s v přepočtu téměř za šest milionů korun. Co se ale skutečně skrývá uvnitř, zůstává otázkou, protože otevření plechovky by nenávratně zničilo nejen konkrétní exemplář, ale i celý umělecký koncept, proto si dosud nikdo nedovolil žádnou z nich otevřít.[4]

Offline stes
9095 příspěvků moje polička 08. ledna 2023 15:14

.....není zač.  Blijici smajlici povoleny.

Offline 999
19680 příspěvků moje polička 08. ledna 2023 15:28

barbucha Víš co je vtipný? Že já pisoár viděla 2x. V San Francisku a v New Yorku. Duchamp se s tím nemazal, první exponát přežil v řádu měsíců, zůstala jen fotka, tak začal v druhé polovině 20. století sekat další fontány :-). Poprvé si říkám, ty jo, vidím to na vlastní oči, podruhé wtf, to si půjčili? 

A Duchampova lopata (Dříve než zlomená ruka) to je kapitola sama pro sebe .

Offline Vari
2206 příspěvků moje polička 08. ledna 2023 15:43

Ja rok koukala na koleji na plakat my spolubydlici, na kterym byla krabice od bot, v ni bylo hovno a pod tim napis Hruby domaci produkt. Asi nejsem uplne cilovka podobnyho umeni.

Online Sweet Potato
40075 příspěvků moje polička 08. ledna 2023 15:47

stes 

Holt všechno už tu bylo.

Offline dzizisketa
8910 příspěvků moje polička 08. ledna 2023 15:58
Reakce na Vari:

Ja rok koukala na koleji na plakat my spolubydlici, na kterym byla krabice od bot, v ni bylo hovno a pod tim napis Hruby domaci produkt. Asi nejsem uplne cilovka podobnyho umeni.

​Ale tohle zní skvěle

Offline whiskas
20923 příspěvků moje polička 08. ledna 2023 16:05

VariDoufám, že spolubydlící nebyla vizionářka

Offline martek01
1439 příspěvků moje polička 08. ledna 2023 16:24

mitford sister od neteře partner je členem a občas nás vyveze za kulturou. a ten gin s ledovým čajem je bezkonkurenční ;-)

ty jsi teda členka?

Offline Vari
2206 příspěvků moje polička 08. ledna 2023 16:36

whiskas Evidentne jo, tohle bylo v roce 2007 :-D.

Offline mitford sister
1701 příspěvků moje polička 08. ledna 2023 17:00

martek01 "za kulturou" :)) a že zrovna sliz :)

jo, jsem členka. ale jak jsem psala, moc se tam nevyskytuju. mám to daleko. no ale zrovna jsem tam byla na silvestra a předevčírem :))

Offline Mha
příspěvků moje polička 08. ledna 2023 17:07

Kan

A nechceš toto téma znovu nadhodit, třeba fotografickou dokumentací? 

Ale zatím mi přijde, že nad přirozením prince Harryho vítězí nejen Kateřina, ale i exkrement

Online Sweet Potato
40075 příspěvků moje polička 08. ledna 2023 17:26

Mha

Online mirajo
2635 příspěvků moje polička 08. ledna 2023 17:39

Mha Treba Harry v pametech prozradi neco i na tohle tema

Offline barbucha blogger
35581 příspěvků moje polička 08. ledna 2023 18:21

stes 

Ale tý plechovce celkem rozumim a nijak mě nepohoršuje. Čert ví co je vevnitř, a nápis je vtipnej... některejm lidem stačí fakt i to umělcovo hovno, hlavně když je to známá značka. I hrubý domácí produkt ( Vari ) neni špatnej ale nebejt těch titulků tak je to k ničemu. 

Ovšem zjevně jsem teda Ameriku neobjevila

999 

Tak pro velký úspěch... pisoárů není nikdy dost!

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 08. ledna 2023 18:21

Z urcite perverznosti sleduju profil poslankyne ano pestove. Dneska se chtela oprit do Fialovy manzelky a zkritizovala ji za to, ze je oblecena jak sicilska vdova, aniz by si nastudovala, v jakem obleceni se k papezi chodi. (Fialova ma outfit podle protokolu.) A hykajici dav pdomprispevkem se ztrapnuje spolu s ni. V tehle pripdech lituju, ze tyhle politicky profily nemuzu komentovat...

Offline martek01
1439 příspěvků moje polička 08. ledna 2023 19:03

mitford sister no my jo vzali do Národního na Maryšu a on nás na sliz

Online Sweet Potato
40075 příspěvků moje polička 08. ledna 2023 19:06

razorblade Ale my můžeme, že?

Offline Černá kočka
1748 příspěvků moje polička 08. ledna 2023 19:22

razorblade Me by nejvic zajimalo na co myslí papež a za druhe jestli to zvladl Jurečkuv knoflik u saka.