VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Online Evaeva
příspěvků moje polička 09. ledna 2023 09:23

Karja mně to nenaštve od někoho, kdo si umí že sebe udělat legraci (a samozřejmě to nemyslí vážně). Ale použít se to tak dá akorát u někoho, koho dobře znáš a víš, že mu to nebude vadit. Takže jsem ochotná věřit, že to M. nemyslela zle, ale prostě šlápla vedle. Ale pak bych o tom radši pomlčela.

Offline Sweet Potato
40074 příspěvků moje polička 09. ledna 2023 09:31

Kdysi tady Marge dostala strašnou čočku za to, že tipla Meghan na hraničářku. Ta neschopnost vidět a uznat vlastní chybu k téhle diagnóze neoddělitelně patří. 

Offline Tak Betty
6074 příspěvků moje polička 09. ledna 2023 10:01

Výraz mléko na mozku jsem četla poprvé nedávno od nějakých hereček v rozhovorech. Mluvily tak tedy sami o sobě,  ale i tak mi to přišlo hloupé. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 09. ledna 2023 10:39
Reakce na Garfie:

MP Meri Candance Já myslím, že ten nedostatek instrukcí je možná taky Harryho vina. Podle mě vůbec nedomyslel, co všechno může Meghan dělat problém, přece jen vyrostl v prostředí, kde je spousta věcí (myslím tím především formality) normální. A Kate navíc znala Williama dlouho, byli spolužáci, leccos určitě slyšela už předem. Oni ti Američani jsou i proti nám obecně méně formální a proti britské aristokracii tím tuplem! :-) 

Jo a vykojený mozek by se mě v této souvislosti asi dotkl dost, i když bych to pravděpodobně nedala najevo. Mně můj gynekolog na prohlídce po šestinedělí řekl něco v tom smyslu, že mi to na novopečenou matku neuvěřitelně rychle myslí, tak to bylo taky na hraně, ale přece jen to byla aspoň lichotka.  Mlíko na mozku lichotka teda není ani vzdáleně. 

​Já si spíš myslím, že v Harrym je zamčená nějaká velká křivda a v Meghan má spojence, konečně někoho, kdo ho chápe. Ale můžu se mýlit, samozřejmě. Doufám, že všichni najdou společnou řeč.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 09. ledna 2023 11:04

Kan mladší bratr a ještě v královské rodině...tam křivd asi bude 

Offline Garfie
28399 příspěvků moje polička 09. ledna 2023 11:08

Kan Tak ono se to vzájemně nevylučuje. Každopádně je mi ho líto, jednoduchý to určitě neměl. 

Offline Malvin
1644 příspěvků moje polička 09. ledna 2023 11:10

U četbě o Meghan v paláci si často vzpomenu na příběh Sissi. Volnomyslenkarska princezna, která před španělskou dvorní etiketou raději utekla na cesty. 

Meghan si asi myslela, že za zdmi paláců fungují jako normální rodina. A ne že i tam vládne protokol. 

Mně překvapilo, že i v soukromí dělají pukrlata. 

Offline SunEclipse
3461 příspěvků moje polička 09. ledna 2023 11:17

Malvin řekla bych, že nad tím nepřemýšlejí, pro ně je to automatika. Je to i pro ně jednodušší, pak se nestane, že by zapomněly. Ale mám pocit, že jsem někde četla, že to král chce zrušit.

btw. je to nezvyk, celý život jsem byla zvyklá na královnu - a najednou král

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 09. ledna 2023 12:04
Reakce na Garfie:

Kan Tak ono se to vzájemně nevylučuje. Každopádně je mi ho líto, jednoduchý to určitě neměl. 

​Jj, taky  je mi ho líto a je mi teda o dost víc sympatičtější, než jeho bratr. Takovej rebel.

Offline rozarka
4201 příspěvků moje polička 09. ledna 2023 12:13

Garfie to jistě ne. Ale ani prvorozený W. to nemá lehké. Zas z jiných důvodů

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 09. ledna 2023 12:21

Ukňouraný rebel není rebel, ale ublížená fňukna. Rebel je hrdý.

Online mirajo
2635 příspěvků moje polička 09. ledna 2023 12:25

Dadoo Taky si rebela představuju jako někoho, kdo odejde, řekne proč, začne si žít po svým a už se k tomu nevrací. 

Offline Malvin
1644 příspěvků moje polička 09. ledna 2023 12:26

SunEclipse pro ty zvenčí to určitě není automatika. 

Taky jsem někde zaslechla, že to pro vybrané členy chce zrušit. Což znamená, že některým členům to chce zachovat.

Offline JanieB
541 příspěvků moje polička 09. ledna 2023 12:26

Mně přijde, že se Meghan hodně stylizuje do role nic nevědoucí nevinné bezbranné chudinky, která tak strašně chtěla a oni jí všichni ublížili. Jenže jí nebylo 18 jako ze začátku Dianě, ale skoro 40 a měla za sebou dlouhá léta v tvrdém showbusinessu, určitě už měla spoustu zkušeností v jednání s lidmi, a to různých národností. S médii dtto. Pochybuju, že by nevěděla, co to znamená slušné chování. Kdyby jí šlo např. o roli, tak by si výroky podobného rázu jako "mléko na mozku" před nějakým režisérem nebo producentem určitě rozmyslela ;-) 

Navíc při fact checkingu jejich interviews, knih apod. vždycky vyjdou najevo rozpory a někdy i vyložené lži, takže i když mi byl Harry vždycky sympatický a Meghan zpočátku taky, teď je beru dost s rezervou. Přeju jim jejich život mimo královskou rodinu, ať jsou fakt spokojení... ale imho by už mohli po několika letech přestat jen se stěžováním a spíš si najít seberealizaci v oboru, který se netýká očerňování královské rodiny.

Offline SunEclipse
3461 příspěvků moje polička 09. ledna 2023 12:33

Malvin tak ale zase ty zvenčí se nedostanou do soukromí, ne? Já myslela, že hovoříš o rodině, jakože před matkou/tetou/babičkou se neklaním..

Offline Malvin
1644 příspěvků moje polička 09. ledna 2023 12:36

mirajo mne přijde, že to tak původně chtěl. Možná i si tím nemluvenim držel otevřená vrátka pro návrat do rodiny. 

Vůbec nevíme, co se tam děje a proč změnil strategii. Nyní mi přijde, že si ten odchod potřebuje obhájit před sebou, pred veřejnosti. 

Místním bulvarem nám je to posouvání jako fnukani a královská rodina vychází jako ta lepší strana, ale pravda bude nekde uprostred.

Ono být druhy musí být těžké postavení. Viz treba nyni i danští princove. A to dánská královská rodina nemá dosah tě britské.

Offline Malvin
1644 příspěvků moje polička 09. ledna 2023 12:38

SunEclipseto si myslim, ze Meghan nepochopila, ze tam se ta pukrlata delaji i za zavrenymi dvermi bez verejnosti. 

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 09. ledna 2023 12:46
Online mirajo
2635 příspěvků moje polička 09. ledna 2023 12:59

Malvin Ja mam spis pocit, ze od puvodni rodiny odejit nechtel, jen s Meghan to souziti proste nebylo mozny /a muzeme se prit o to, jestli je bezprostredni a rebelka nebo nevyrovnana manipulatorka nebo jeste neco jinyho/. Vybral si zenu, to je prirozeny, ale stastnej z jejiho chovani mnohdy nebyl a neni, tak si to rozhodnuti a ztratu musi nejak sam pred sebou ospravedlnovat. Plus generovat penize, kterych ona asi potrebuje dost. 

Ze bych palacovej zivot nechtela mozna ani zkusit, o tom nepochybuju. 

Offline clothilde
2040 příspěvků moje polička 09. ledna 2023 13:18
Reakce na Kokoska:

razorblade dress code sice dodrzela, ale je to divne, hlavne ten zavoj. A tema botama s paseckem pres kotniky to zazdila tady i v tom bilem u Zemana, ale kdo vi, treba ma ten typ nohy, ze ktere klasicke lodicky padaji.

Holky Trumpovy to teda zvladly o hodne lip.

​Ad zavoj, spíš mantila na hlave paní Fialové. Myslím, že je to předepsaná soucast oděvu ženy, která je na audienci u papeže. 

A kromě výjimek, jako je třeba belgická, italská,spanelska královna a lucemburska velkovévodkyně, které můžou mít oděv v bílé barvě, ostatní mají předepsanou černouInfo zde