Tak Betty mrkla jsem k ni na IG, ze by pouzila takova slova, v souvislosti s jejim vzhledem ...
Nepsala, pouze ze nepouzila filtr , priprava na vecer.
Me to nijak nepoburuje, vlastne je to docela umirnene![]()
Tak Betty mrkla jsem k ni na IG, ze by pouzila takova slova, v souvislosti s jejim vzhledem ...
Nepsala, pouze ze nepouzila filtr , priprava na vecer.
Me to nijak nepoburuje, vlastne je to docela umirnene![]()
Mynářová je poslední dobou taky fakt slušnej zjev. To ty důry neviděj, že po těch plastikách vypadaj hůř?
Nebo že by to byl záměr - jdou pod kudlu, aby svou krásou příliš neoslňovaly? ![]()
barbucha bejvala tak krásná. zase kloubouček dolů, že si nevymazala ty syslí tvařičky. Ale čert vem tohle, ale jak může žít s takovou mentální kreaturou...
barbucha proc nadavas, s cim sla podle tebe pod kudlu ?
Tak kreatura to všechno platí
barbucha tak to já vím, ale to bych nedala, nenene![]()
Ani já. Teda mezi náma - každej má svoji cenu, ne že ne. Ale to se Alex dala dost lacino bych řekla... kdyby vlekař nekradl a nepodváděl, tak si na tu honoraci ani hrát nemůžou.
barbucha kdyby mu aspon dali k uhrade tu zver postrilenou na panstvi Lany. Ale pocitam, ze odejde stredem s pocitem, jak to zas jednou vyhral.
barbucha Jde na karneval za Nývlta?
barbucha Výzor nehodnotím, ale na rádiu dvojka ty rozhovory co dělá, to je strašný jaký pokládá otázky. Jakej šel, takovou potkal.
Kokoska já mám tohle blbý tušení taky, čím větší zloděj, tím menší trest....pro Česko naprosto typickej rys
Myslím že teď ale nemá lehký spaní. Ty audity... a s tou dotací to taky nevypadá růžově... a co pak? Jestli se vyhne kriminálu a finačnímu postihu, tak bude trčet v Osvětimanech, žádnej VIP hradní pán. A to víš, jak si jednou člověk zvykne na určitý postavení, a taky se k němu hlásej významný osoby... teď bude zase nula, po který pes neštěkne. A milostivá paní ho vodkopne, vo tom žádná. Já bych neřekla, že bude mít vítěznej pocit ![]()
To jsem nikdy neposlouchala, z profesionální stránky nemůžu hodnotit.
barbucha A Alex v Osvětimanech trčet nehodlá.
Jo, zaznamenala jsem. Prej že "z Osvětiman přišel sám, a stejně tak se tam vrátí". No smála jsem se moc!
Pustila jsem si tu tolik propíranou Dádu ve Snídani s Novou. Moderátoři si hezky popovídali, ale vzhledem k tomu poprasku jsem to čekala mnohem horší.
Antje Necháme se překvapit:
Styl elegance se mi líbí, cítím se v něm skvěle. Stará Lela nadobro odešla, já už jiná nebudu. Budu ubírat. Mám ještě něco, co potřebuju spravit. Potřebuju spravit věci, které se nepovedly. Všem ženám radím, aby si pečlivě vybíraly doktory, ke kterým půjdou," řekla Super.cz Lela.
barbucha tak on teď zná spoustu lidí, buď si najde nějaké lukrativní místečko v nějaké radě nebo bude v něčem podnikat, za chvíli bude mít vilu v Praze... tihle lidi nezalezou do lesa.
Sweet Potato to napsala k tem kratasum a topu s masli ?
Tak to se omlouvam, to jsem tam necetla.
Tenhle obleček me nijak nepoburuje, tady si holky ze Shein objednavaji odvaznejsi topiky a chodi v tom do prace ![]()
Taky jsem zjev a dura co sla nedavno pod kudlu na plastiku a citim se lip.
Musim si dat pozor az se budu plizit do COS , abych nikoho nepotkala ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.