barbucha podbradok sa nemusi len odsavat, da sa aj opichat a tym sa tuk rozpusti. A je to navzdy. Bola na tom kamaratka a neuveritelne jej to pomohlo vizualne. Nie je tlsta, ma pred sestdesiatkou a bola tusim na trikrat si to pichnut a fakt vyborny vysledok. Takze az by som mala mat krk pri pohlade zboku taky ze brada bude splyvat s krkom , kludne na to pojdem.
VIP zjevy
Antje chodim po 3 tydnech. Ale minule jsem taky mela strasnou reakci, u me je to zpusobeny tim, kdyz mi behem aplikace zacnou slzet oci a smicha se to tim padem s vyparama z lepidla. Ale pomaha nakapat potom doma ocuflash a do druhyho dne je to ok. Ale mela jsem to fakt zoufaly, uplne zalepeny oci, v noci sem si napul poslepu z rohliku objednavala ten ocuflash![]()
barbucha ja prave rasenku nesnesu. Hned mi slzej oci, vubec to nejde. Tohle zavres oci a hodinu lezis:D nijak neprijemny to neni.
Na nehty chodím snad 30 let. Svoje mám strašně, velmi krátká lůžka a jako z papíru. Ale mám je kratší a kulaté. Z těch dlouhých a špičatých se mi navazuje, ty bych nesnesla.
Na řasy chodím pár let a už bych se k rasence vrátit nechtěla.
Ke kadeřnici asi 2x ročně.
A teď mám cerstve obočí, ještě mě čeká opravna korekce a už teď ho miluju.
Řasy a obočí jsem si nechala udělat z lenosti. Nebaví mě každé ráno si to malovat.
Teď mi ranní úprava trvá skutečně tak 2-3 minuty. Prelitnu obličej highlighterem pro zjasneni pleti, 4 Tahy tvarenkou a rtěnka. Toť vše.
711990 Máš to krásné, ať je to co je to. To jdou řasy jen nabarvené nebo i dolepené?
Já hrozně špatně snáším, když mi někdo hrabe do očí, dokonce i já sama, namalovat horní linku v podstatě nesnesu. Dělá mi zle, jen o tom píšu.
Sweet Potato to sou prave nalepeny umely, rasa na rasu. Moje sou neviditelny a kratky:D tohle se fakt dela zvrchu, mas u toho oci zavreny.
razorblade prave, podle me to umi bejt docela dobry, kdyz je to udelany v nejakejch rozumnejch rozmerech:D a nemusim se pak vubec malovat!
(se teda domnivam haha)
barbucha Tak málokdy mi vyjde, že nevylezu za celý den z domu. Ale teď někdy jdu třeba nenamalovana odvézt dítě do školky, ale to fakt jdu z nouze a radost z toho nemám. Ale i na doma se maluju, když třeba vím, že stejně hned někam nepůjdu, tak se namaluju. Já teda i odpoledne přidávám druhou vrstvu:-D. Pocit vrstev moc nemám, na mně nic nedrží, mně to všechno tak jako sleze během dne samo, asi to dělám blbě.
711990 Jako máš to hezké, ale na můj vkus jsou přece jen moc dlouhé.
711990 je to krasne, i kdyz ta uzasna delka by mi asi napovedela. No ale nic to nemeni ma tom, ze to je moc hezke a chtela bych to taky:)
Praktikujes to dlouho? Nezatezuje to ty vlastni rasy? Musim rict, ze me to zacalo zajimat... Ja minuly tyden zjistila, ze skoro nemam rasy! Vzdy jsem mela dlouhe huste kartace, kolikrat jsem ani nemusela pouzit rasenku. A ted jsem si vsimla, ze ty rady nekam zmizely. Mam jich min a jsou kratke a slabe. Pritom jsem nezaregistrovala nejake masivni vypadavani. Trochu me to stve, jsem cela takova nevyrazna a tohle na mne bylo jako jedno z mala zajimavy![]()
711990 takhle jsou řasy moc hezky udělaný.
Já si vždycky říkám, jestli ty smetaky zákaznice vyzadujou nebo je ty kosmetičky dělají jak na běžícím páse.
Tak děkuji, jdu hledat podbradek, určitě ho mám taky. Já tyhle věci jako kruhy pod očima a tak na druhých ani sobě, pokud to není fakt extrém, nějak nevidím, potřebovala bych názorné příklady
.
711990 prosim te, jak to vypada zblizka? Je videt nejake to lepidlo nebo tak neco? To je asi spatne udelane doufam. Jak chodim uspavat obcas na plastiku, tak skoro kazda druha ma umele rasy s takovymi cucky tesne u oka. Vypada to jako lepidlo nebo mozna se jeste lici rasenkou a dela to takove hroudy. Uz jsme to tam zkoumali kolikrat a nemam se koho zeptat. Ale ta "nase" klientela z velke casti zahranicni jsou takove ty damy, co na to v UK nemaji, tak litaji k nam. Vetsina ma rasy jak smetaky, nalepene drapy (jinak se tomu rikat neda), pak prsa a liposukci a po 40ce prijdou na facelift ![]()
JankaM Kruhy pod očima na sobě bohužel vidím už na fotkách z mateřské školky. Ale třeba ty operace víček - kolem mne na to chodí i spousta o hodně mladších - nepotřebuju já to vlastně taky a jenom o tom nevím?
A o podbradku jsem do teď nepřemýšlela - běda vám, jestli ho najdu!
Sweet Potato kdybys ta víčka potřebovala, tak o tom víš
.
Makara No jenom aby. Předevčírem jsem vyšla z veřejných toalet se sukní zastrčenou za pasem a taky jsem o tom nevěděla! ![]()
Sweet Potato To je pro to, že nosíš bombardéry a punčocháče, kdybys vyrazila na ostro, tak se ti to nestane. Já to měla jednou taky tak.
Tak ale když se ten tuk podbradku rozpustí, zůstane tam prázdnej pytlík, ne? No poptám se na to...
Řasenku já můžu jen od Clinique, ale nejradši jsem úplně bez. Ty řasy asi nedám, ani se zavřenejma očima ![]()
Ty víčka ještě nepotřebuješ bych řekla. Já časem půjdu asi podruhý, mám to nějakejch pět let... ty si klidně můžeš ještě počkat.
Kan Punčocháče připouštím, ale proti bombardérům se důrazně ohrazuji! ![]()
711990 Máš to krásné, ale chodit co tři týdny by mě asi zabilo! Jinak já teda chodím ke kadeřníkovi cca co šest týdnů, rovnou se objednávám na příště. A tak co dva měsíce na nehty, ale teď nechodím nikam a žádnou újmu necítím.
Jinak na víčka bych měla a na nos chtěla, ale asi se nedokopu nikdy! Přitom mám i kamarádku očařku, která víčka dělá, najít si čas a objednat se je problém! :-)
Nejhorší je, jak se člověk začne pozorovat!! To je jak číst si v Domácím lékaři, najdete si cokoli! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025