VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline marieu
5150 příspěvků moje polička 03. března 2023 13:30

barbucha Sweet Potato myslím, že Osvětimany nehrozí, anžto už před drahnými lety koupil a zrekonstruoval prvorepublikovou vilu ve Strašnicích, to byla taky kauza... od podezřelýho nákupu za šesták, až po rekonstrukci s přestavbou bez povolení. Totiž s dodatečným povolením. Barák bych teď nepoznala- s mužem jsme bydleli nedaleko, když jsem byla v Praze na škole.

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 03. března 2023 13:39

marieu barák je to pěknej a na super místě, z něj bych se taky nehnula :)) pred časem jsme šli kolem procházkou a hradní pán si to zrovna přifičel dom. 

Offline Sweet Potato
39999 příspěvků moje polička 03. března 2023 13:55

Antje https://www.super.cz/1091533-promluvila-o-zpackanych-plastikach-lela-ceterova-konci-s-umelosti-a-bere-zpatecku-co-na-to-milovnik-silikonu-karlos.html

Ano. Mně ten model taky přijde ok. A psst, důra jsem taky, tyjo už čtvrt století, uf. Ale asi to není úplně totéž, plastika a nebo x plastik a vylepšení, předělávky předělávek...

Offline Antje
příspěvků moje polička 03. března 2023 14:36

Sweet Potato to ano, nekoho to uplne pohlti.

Taky je nebezpecne , kolik je tzv. Kosmetolog , ktere upravuji rty a pichaji botox bez VS vzdelani . Nevim jak to je mozne, ale maji inzeraty a funguji verejne.

Tady ta zminovana Alex ale tolik tech uprav nema. Mozna neco malo, ale ona byla vzdy vyrazny typ s velkou pusou.

Ze chovani a vystupovani jeji i jejiho manzela davno prekonalo hranice slusneho chovani , to je nam jasne vsem.
netreba se nadavanim snizovat tam, kde nas chteji mit ! 

Offline Kokoska
34485 příspěvků moje polička 03. března 2023 14:51

marieu nojo vlastně, vždyť se o tom tenkrát psalo, že to koupil podivně levně.

Offline Sweet Potato
39999 příspěvků moje polička 03. března 2023 14:52

Antje Souhlasím ve všech bodech. Jen jsem o těch předělávkách cílila spíš na Lelu. Alex mi taky přijde celkem nezměněná, ale fakt ji nemám nakoukanou.

S těmi kosmetology je to zvláštní. Měla jsem ubytovanou lékařku - kosmetoložku(nevím, jak to lépe nazvat), svoje povolání tu vykonávat nemohla. A tihle můžou?

Offline Antje
příspěvků moje polička 03. března 2023 15:20

Sweet Potato Muzou , treba lipsin.cz nebo staci si najit russian lips.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 03. března 2023 16:35

marieu vilu koupil za málo, ale kompletní rekonstrukce (v podstatě přestavba) musela stát balík. Píšou hodnota 30mil, no to by museli přidat. Místo je super, ale po rekonstrukci uz nemají téměř žádnou zahradu. https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/mynar-vila-kancler-praha-obchod-reality-strasnice.A180412_115649_domaci_ksu

Offline marieu
5150 příspěvků moje polička 03. března 2023 16:41

crazydaisy mně to přestalo zajímat už někdy po tý výhodný koupi, jen jsem si na to vzpomněla, protože jsme často chodili okolo.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 03. března 2023 16:59

marieu já jsem taky chodila často kolem a teprve když začala rekontrukce, tak jsem se náhodou dověděla, komu to patří.

Online stes
9059 příspěvků moje polička 03. března 2023 17:02

marieu kdopak tu přestavbu asi financoval,co

Offline marieu
5150 příspěvků moje polička 03. března 2023 17:04

stes spousta z nás. Já teda bezpečně vím, že z peněz za období, kdy jsem byla v práci špatně zařazená, jsem zafinancovala výměnu pěkných pár oken u nás v práci . Teď už je to k smíchu. Ale tehdy...

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 03. března 2023 18:25

OTyhle upravy a vyplne uz snad zacinaj bejt uplnej mainstream driv jsme si kvuli jim delali srandu z pochybnejch celebrit, ale ted to potkavam na kazdym kroku. A uz to mam i v rodine neter, ktery je 22, pracuje jako kadernice, tak uz ma necim napichanou pusu a nedavno si nechavala odsavat podbradek. Pro me je to nepochopitelny.

Offline Karja
44300 příspěvků moje polička 03. března 2023 18:34

razorblade Hele a myslíš, že je ten podbradek trvalej? Není ne, vždyť se to tam musí zase usadit.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 03. března 2023 18:43

razorblade Já si myslím, že to tak bude. Akorát holky budou dost univerzální a všechny stejné. Je to dostupné, reklama všude. Nejdřiv to byly spíš nehty, vlasy, řasy, což už je teď téměř 100% nutnost. Teď rty, vše možné v obličeji, prsa, liposukce, zadky a ceny klesají.

Online notna
9288 příspěvků moje polička 03. března 2023 20:45

razorblade Renusatko Vůbec nechápu tu snahu vypadat unifikovaně. Já se taky snažím vypadat dobře, ale že bych chtěla vypadat jako x dalších, by mě nenapadlo. Mě spíš štve, když potkám někoho, kdo má stejnou věc jako já :⁠-⁠D

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 03. března 2023 20:52

Karja ja si taky myslim. A ja si hlavne myslim, ze kdyz nechci mit podbradek, tak bych asi mela zhubnout. Vlaszne jsem ani do ty doby nevedela, ze se podbradek odsava, myslela jsem, ze se to dela jen u bricha a stehen

Offline 999
19634 příspěvků moje polička 03. března 2023 20:55

razorblade Ale jestli to funguje jako u břicha a stehen, tak se tam ten tuk už nevytvoří. Zato o centimetr vedle :-).

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 03. března 2023 20:59

Renusatko jak nehty, rasy, vlasy nutnost? Ja nechodim ani jedno! 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 03. března 2023 21:00

999 ech :D chudak neter, doufam, ze ji to vydrzi