VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline continuity
42408 příspěvků moje polička 03. března 2023 21:03
Reakce na razorblade:

Renusatko jak nehty, rasy, vlasy nutnost? Ja nechodim ani jedno! 

Včera jsem teda byla u kadeřníka a dalšího čtvrt roku se tam nechystám. Mě to všechno pečování tak příšerně otravuje!

Dělám, co musím, abych mohla na ulici, ale nebaví mě to ani trochu.

Offline 999
19634 příspěvků moje polička 03. března 2023 21:11

continuity Tak ke kadeřnici se těším :-). Ale dělám si srandu, že je to pro mě jako sezení u psychologa. Chodím k ní 22 let. A tím s opečováváním skoro končím. Ještě se mi líbí olejové masáže v Tawanu, tam teda taky občas zajdu.

Offline Karja
44300 příspěvků moje polička 03. března 2023 21:15

razorblade Jo aha, tak to mě nenapadlo, že má nadváhu, myslela jsem, že má prostě tak daný obličej. No to je tedy pěkná blbost.

Offline Karja
44300 příspěvků moje polička 03. března 2023 21:18

continuity Mě to taky otravuje, chtěla bych moct být hnusná a aby mi to bylo jedno! Prostě jako rezignovat a aby to všem včetně mě bylo ukradený. Takhle se denně maluju, protože mám hnusnou plet, líčim si oči, protože nemám skoro řasy...prostě trapárna. A taky by se mi líbílo se trochu rozežrat! Bohužel mi to jedno není.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 03. března 2023 21:32

Jezis, já chci taky odsat podbradek (to btw bohuzel fakt není o váze)! Jdu si to vyhledat, slíbila sem si za kazdy dítě plastiku.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. března 2023 21:40

continuity čtvrt roku je dobrý, já chodím tak jednou za 3/4Mně jsou ty procedury jako takové příjemné, ale nebaví mě se objednávat, vyhrazovat si ten čas (+hlídání).

Offline dorota
1223 příspěvků moje polička 03. března 2023 21:45

Evaeva Ja chodím ku kaderníčke cca raz za rok/rok a pol. Aj to iba na skrátenie dĺžky.

Offline Karja
44300 příspěvků moje polička 03. března 2023 21:58

MP Meri A co bude ta druhá? Evaeva ty procedury navíc začínají být dost drahé! Sambo se teda nechal ostříhat v Praze za 190,- tak tomu jsem se hodně smála, navíc s jeho řepou, to jsem mu říkala, že za 190 nejde ostříhat ani drápky psovi dnes, ale skutečně tolik platil.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. března 2023 22:01

Karja ví, kam jítdrahé to je, ale muž platí za stříhání půlku, co já, a chodí každé dva měsíce, takže dobrý 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 03. března 2023 22:36

Karja Za první jsem byla na víčkách, takže podbradek by byla druhá.

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 03. března 2023 22:45

razorblade Prosimte ja taky ne. Treba nehet mne jeden odrusta a odchlipuje, pac jsem si ho blba pribouchla do dveri u auta a co...Chodim s černým prasklym nehtem. A rasy? Ja jsem snad nikdy nevidela dobre udelane rasy, zatim jsem to poznala vzdycky. 

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 03. března 2023 22:47

999 ble, jako kdyz si necham neco odsat, tak se to vyvali na jinym miste? Dost desna predstava.

Ja uvazuju uz skoro 30 let o plastice nosu, ale tim, ze jsem to nikdy neudelala, vlastne znamena, ze to asi udelat nechci.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 03. března 2023 22:47
Reakce na razorblade:

​Já myslím ale tak generací mých dětí, 18, 20, 25

Offline 711990
18298 příspěvků moje polička 03. března 2023 23:02

Luna sem jasna potrefena husa, ale podle me mam tentokrat udelany rasy fakt hodne prirozene

Offline Antje
příspěvků moje polička 03. března 2023 23:17

711990 to mas krasne! 
Me se rasarka odstehovala a u jine jsem mela uplne strasnou alergickou reakci, tak ted rasy nemam a neni to ono.

Mas to moc pekne, prirozene. Jak casto chodis doplnovat ?

Online Tak Betty
6050 příspěvků moje polička 03. března 2023 23:26

711990 nerozumím tomu, ale líbí se mi to.

Offline barbucha blogger
35534 příspěvků moje polička 04. března 2023 00:53
Reakce na razorblade:

​Protože to nepotřebuješ! 

Offline barbucha blogger
35534 příspěvků moje polička 04. března 2023 00:58
Reakce na Karja:

continuity Mě to taky otravuje, chtěla bych moct být hnusná a aby mi to bylo jedno! Prostě jako rezignovat a aby to všem včetně mě bylo ukradený. Takhle se denně maluju, protože mám hnusnou plet, líčim si oči, protože nemám skoro řasy...prostě trapárna. A taky by se mi líbílo se trochu rozežrat! Bohužel mi to jedno není.

​Denně se maluješ? I doma?! Já se vždycky těším na víkend, když nemám žádnej program t.j. nejdu mezi lidi, že se nemusím patlat... já to úplně nesnáším, ten pocit kolika vrstev na ksichtě, a ihned po příchodu z práce se meju... čoklovi je jedno jak vypadám a milostpán je poloslepej

Offline barbucha blogger
35534 příspěvků moje polička 04. března 2023 01:02

711990 

Pěkný to máš!

Mně tak strašně slzej oči pořád, že nepoužívám většinou ani řasenku, všechno mě dráždí a představa jak mi někdo připichuje řasu za řasou mě naprosto děsí. Závidím všem, kdo to dokáže absolvovat (a ještě s dobrým výsledkem, to jest bez kartáčů).

Offline barbucha blogger
35534 příspěvků moje polička 04. března 2023 01:22

Jinak já bych se nezříkala resp. neodsuzovala úpravy, pokud jde o korekci nějakýho nedostatku, sama mám za sebou už dávno víčka plus odstranění různejch neplech... s tím podbradkem jste mě teda nalomily jsem netušila že to jde odsát...

Ale nejsem zastáncem takovýho zásahu, že pak člověk vypadá že by ho vlastní matka nepoznala, a navíc v poslední době, jak už tu bylo řečeno, se vyrojilo spousta podivnejch postaviček - jako by je sestavovali někde na pásu v továrně, všechny podle stejný formy. Pysky vzor havajskej domovník, ať už má dotyčná k tomu adekvátní obličej nebo ne... kozy jak vozy který se pnou špičkou nahoru i vleže a blond navazovaný vlasy a la chemlon. U starších generací tváře jak jablíčka, obličej bez výrazu, a pod tím želví krk a žilnatý ruce - tady se ten věk ještě zapřít nedá... Nevím co je špatnýho na tom, když člověk vypadá přirozeně (a tím nemyslím zrovna zarostlý lesany). Možná je to ale záměr, aby ty úpravy byly vidět - jako že na to dotyčná "má", něco jako nošení viditelnýho loga na každičké součásti oděvu, nejlépe Guess