Jinak já bych se nezříkala resp. neodsuzovala úpravy, pokud jde o korekci nějakýho nedostatku, sama mám za sebou už dávno víčka plus odstranění různejch neplech... s tím podbradkem jste mě teda nalomily
jsem netušila že to jde odsát...
Ale nejsem zastáncem takovýho zásahu, že pak člověk vypadá že by ho vlastní matka nepoznala, a navíc v poslední době, jak už tu bylo řečeno, se vyrojilo spousta podivnejch postaviček - jako by je sestavovali někde na pásu v továrně, všechny podle stejný formy. Pysky vzor havajskej domovník, ať už má dotyčná k tomu adekvátní obličej nebo ne... kozy jak vozy který se pnou špičkou nahoru i vleže
a blond navazovaný vlasy a la chemlon. U starších generací tváře jak jablíčka, obličej bez výrazu, a pod tím želví krk a žilnatý ruce - tady se ten věk ještě zapřít nedá... Nevím co je špatnýho na tom, když člověk vypadá přirozeně (a tím nemyslím zrovna zarostlý lesany). Možná je to ale záměr, aby ty úpravy byly vidět - jako že na to dotyčná "má", něco jako nošení viditelnýho loga na každičké součásti oděvu, nejlépe Guess