Sweet Potato šiš![]()
VIP zjevy
Sweet Potato když otevře pusu, bude to tohle:
Já mám Farnou moc ráda, i mi přijde krásná i s těmi kily, i vím, že se je nesnaží "maskovat" a nosí si, co chce, proto jsem se k té minulé fotce nevyjadřovala. Ale proč si pod to probůh vzala černou podprsenku?

Sweet Potato Já myslím že ona, a asi hodně umělců ty outfity řeší na poslední chvíli, pořádně si to nezkusí, někoho delegují, podprdu zapomene a s takovouhle fakt asi na poslední chvíli nesežene:-D....jen jsou tyhle přešlapy u celebrit dost vidět no!
nechápem, prečo si krásne ženy takto ubližujú a prečo nedokážu starnúť s noblesou.
Sweet Potatoach ne. Taková to byla pěkná zenska
...vypadá tak trochu jak v jisté fázi Mickey Rourke
milacka Pojmem "stárnout s noblesou" se zrovna ohánějí v tom článku výše. A mluví teda o ageismu. :-)) Je ale celkem k zamyšlení, kde má kdo ty hranice, jaká vylepšení ještě ano a jaká už ne.
Miru Jo!
nechápem, prečo si krásne ženy takto ubližujú a prečo nedokážu starnúť s noblesou.
Já to taky nechápu. Za nás ošklivější chápu, když se budeme chtít udělat hezčí (v jakémkoli věku), ale když má někdo od přírody takhle parádně naděleno jako Kim a pod., ty si jen pohorší.
Marbuša To asi zrovna chápu. My ošklivější s věkem o tolik nepřicházíme. Naopak, my zrajeme!
Marbuša jo, ono to asi pro ty krasky je tezsi videt se starnout
Marbuša To asi zrovna chápu. My ošklivější s věkem o tolik nepřicházíme. Naopak, my zrajeme!
zrajeme ako víno![]()
Miru a ja že koho mi pripomína![]()
...líbí se mi, co napsala Věra Chytilová(vůbec měla dobré hlášky):
"„Ti nestárnou. Šediny je zdobí, brýle jim svědčí, vrásky jsou sexy. Žádné křečové žíly. Žádná celulitida. Ale pak najednou... Zdechnou“
Omluva za OT
Sweet Potato Četla jsem ten článek před pár dny. A jsem z něj docela rozpačitá, jak podává ageismus. Názor, že se mi Madonna nelíbí vzhledově ani svým počínáním na sítích, rozhodně nepovažuji za ageismus. Takto upravená a lízající wc mísu, nebo co to tam předvádí, neviděla jsem, jen četla, by se mi nelíbilo ani kdyby jí bylo 16.
baltik určite je to ťažšie, ja im to verím, ale toto? Veď sa musia vidieť v zrkadle. Alebo je to návykové a potrebujú neustále pridávať? Už som to počula aj s perami, prifúknu prvýkrát, efekt prirodzený, pery krásne zhydratované, neskôr sa majiteľke zdajú primalé, prifúknu viac a viac a kačica je na svete. Poznám však aj estetické lekárky, ktoré kačacie pery odmietajú prifukovať.
notna Oni tím míní, že Madonna dělá jen to, co na tiktoku všichni, a jen jí je to vytýkáno, kvůli věku. Souhlasím s tím jen částečně.
A pak ta poznámka, že herečky po 30 v Hollywoodu přicházejí o nabídky. To bezpochyby. Ale taky bych to brala jako síto, které oddělí dobré herečky a ty, co jsou jen krásné.
Miru to bolo o mužoch.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025