Mně se Morávková tady líbí.
VIP zjevy
Tak Betty já mám Farnou to ráda a její postava mě nepohoršuje,ale při pohledu na tuhle fotku mi blesklo -Droběna
Tak Betty Proč ach jo. Já mám Farnou ráda.
Mně je Farna jedno, v tomhle vlákně hodnotíme outfity.
Vlm Nehodnotím postavu, pouze outfit!!
Tak outfit Farné je opravdu katastrofalni. Jako prakticky pokazdy.
Zuzuli Účes blbej, oblečení za mne dobrý. Líbilo se mi to víc na jiných fotkách, rozepnuté. Hodně to kazej ty knoflíky. Chtěla jsem teď vyhledat nějakou další fotku, po zadání jejího jména to nabídne hromadu sexy fotek v dekoltech a saténu, prosím, ať je radši pořád jakože elegantní!
Zuzuli Morávková se mi asi nelíbí nikdy, ale tohle mi přijde k dané příležitosti naprosto v pohodě. Až na vlasy, nějaký hladký drdol byl byl lepší, toho pankace vepředu jsem nějak nepochopila. ![]()
Moc se mi líbila Dagmar Havlová.
Tak Betty Farna je na hadry prostě marná.
Zuzuli Morávkovou pochválil i Filip Vaněk, to je co říct. Mně se v tom tedy líbí.
Mně se k dané příležitosti líbila, takové ála Alžběta to bylo! :-) Ten účes byl trochu zvláštní, ale proč ne.
Podle mě nejhorší outfit zvolila ta mladá žena v první řadě, asi dcera pani Pavlové. To bylo fakt strašný. A to na tý fotce nejsou vidět boty.

999 myslíš tu myslivkyni?
Ounz Přesně tohle slovo jsem hledala :-)).
999 Není to manželka jeho syna? Mám dojem, že takovyhle podobný typ byla. No blbý.
Morávková se mi líbí, ten účes je teda straslivej, navíc to muselo dát neskutečný práce aby to drzelo, vůbec nechápu, jak na to přišli, proč tohle vytvořit!
Karja Mi účes Moravkové připadá jako by zapomněli sundat natáčky.
Myslím, že Pavlův syn s manželkou vyl na fotkách, když přijeli na hrad a paní měla nějaké šaty, taková světlá starorůžová to myslím byla.
A na inauguraci se mi nejvíc líbil dětský koutek. T9 byl dobrý nápad.
brrr no, vždyť jde vidět skrz ty kudrdliny a byla s tím i venku, jako to musel být zblízka vyzivnej účes:-D
999 je to dcera paní Pavlové, Eva Friedlová. Taky jsem přemýšlela, proč je tak oblečená![]()
Kammila mne prijde, ze je to okopcenej model vevodkyne Kate, nezda se vam? Akorat proste tak nejak po nasem:D
711990 říkala jsem si, že jsem to někde viděla.... sako se mi náhodou líbí:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025