Mně se Moravkova zda cim dal tim horsi, tedy ten ohoz. Fakt na prvni dobrou pani z Narpy. Rolincova tradicne jako vyslouzila madam od tyče.
![]()
A Rolincová ještě ten zarputile sexy výraz! Tvl pámbu s námi a zlý pryč ![]()
Mně se Moravkova zda cim dal tim horsi, tedy ten ohoz. Fakt na prvni dobrou pani z Narpy. Rolincova tradicne jako vyslouzila madam od tyče.
![]()
A Rolincová ještě ten zarputile sexy výraz! Tvl pámbu s námi a zlý pryč ![]()
...já vím. Ale líbilo se mi to. V kontextu toho, že málokterá ženská je se sebou spokojená, o to víc, když stárne a začne hekat právě o celulitidě, vráskách, atd. ...![]()
barbucha tie tvoje hlášky
, kam na ne chodíš? A nepochudla nám Darinka? V určitom veku je to kontraproduktívne, istia to už len jej prifúknuté kozy.
Miru jej hlášky však nemajú chybu, boli trefné![]()
Sweet Potato Já s tím právě nesouhlasím. Více celebrit je na tik toku a není jim to vytýkáno nebo na to poukazováno. Stejně tak s tou úpravou vzhledu. Nic proti úpravám, ale ona po nich občas nevypadá ani trochu dobře. To není o věku. S ageismem u Madonny začala myslím právě ona sama, kdy ty její upravy nebyly v nímány pozitivně. Určitě souhlasím, že některé příspěvky jsou nevhodné a poukazují na její věk. Ale zrovna u ní to podle mě ageismus ve většině není. Co jsem četla, tak po tom jejím posledním oteklém obličeji, tak ty články byly v duchu, že je oteklá, zákrok nepovedený apod. nic souvisejícího s věkem.
Nevím jestli pochudla, ale rozhodně ty kozy píchla ![]()
Je to tak. Ale dneska nesmíš kritizovat vůbec nic. Tady poukážeš na to, že dotyčná (i dotyčný viz Mickey Rourke např.) vypadá jak strašidlo, nijak si nepomohla... a hned se dopouštíš ageismu. Je to to samý jako když o afroamerickým vrahovi řekneš, že je vrah. Rasismus jak vyšitej!
Nebo že je Farna tlustá... a máš na triku bodyshaming jak náleží, protože ona chuděra přece není tlustá, jen váží asi dvěstě kilo...
notna Sweet Potato já si myslím, že ne vše je prostě většinou akceptováno právě vzhledem k věku. Ať si každej dělá co chce, myslím ted zrovna úlety na TT a spol, ale zase zrovna tak se může každej vyjádřit, že se mu to nelíbí. A k těm po 30...zase spoustu nad 40 hraje role pomalu 25, což někdy působí fakt divně, ač na to dotyčná na první dobrou s pomocí maskérů vypadá. Takže zrovna že by tahle věková kategorie 30-40 neměla role, se mi nezdá.
Málo platný, Alenka se umí oblíknout!

barbucha já vždy přemýšlím, jestli má doma zrcadlo nebo zásadně kouká na nějaké přefiltrovane fotky.
barbucha kolik jsi napočítala těch podprsenek? já tři...
Kokoska kdo to je?
Lilly_Ku ze pry Kim Basinger
barbucha kolik jsi napočítala těch podprsenek? já tři...
Tak to víš, Alča si jich může dovolit víc než běžná socka!
(prasátko dobrý, já si vzpomněla na kuřecí roládu!)
Tak teď, když už nemá (námi) placenýho fotografa, může to holt dopadnout všelijak...
Nové kancléřce by taky prospěl delší háv.

Tak Betty Ty jo, tetování. Nohy dobré, ale kombinace téhle sukně a kabátu vypadá trochu legračně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.