Tak Betty ona už říkala, že bude potrebovať doplnit šatník, že to doteď nepotrebovala. Teď předpokládám, že má jiné starosti než se všichni "zabydlí".
VIP zjevy
continuity tak ona už předtím byla ve vysoke funkci. Vedoucí kanceláře Senatu, to už je nějaká pozice.
barbucha pritom alena je opravdu pekna zenska, tenhle uces ji moc slusi a celkove je hodne upravena a pestena. Kdyz si vezme splyvavejsi saty, je opravdu hodne sik. Neni tak tlusta, jak nekdy z fotek nebo videi pusobi. Bohuzel tema upletama si casto skodi :/
Tak Betty uffff, na ty fotce kanclerka vypada jako kdyby si zapomnela vzit sukni pod kabat![]()
razorblade Přesně, to bylo to první co mě napadlo, ta fotka je strašná. Asi marně doufám, že ve skutečnosti vypadala kancléřka líp? ![]()
Byla jsem včera v Lucerně na premiéře Služky. Film se mi dost líbil, asi doporučuju. Ale. Před filmem nástup autorů a hvězd před oponou, představování, děkování a tak podobně. A Geislerová si na tom pódiu vytáhne mobil a fotí selfíčka. To je teď normální?
Sweet Potato Když je normální dělat si selfíčka při inauguraci prezidenta ve Vladislavském sále...
Nové kancléřce by taky prospěl delší háv.
Jí by hlavně prospěl někdo, kdo jí vyháže celej šatník a pořídí něco příčetnýho (a vezme ji ke kadeřníkovi).
A tiskovou mluvčí by mohli vzít s sebou... ![]()
999 No, asi bychom si měli zvyknout. Ale až si je začne dělat i ten inaugurovaný, chci vystoupit.
Léta stejný peklo![]()

Sweet Potato Když je normální dělat si selfíčka při inauguraci prezidenta ve Vladislavském sále...
Přesně. Z toho jsem taky byla dost překvapená.
Jsem si říkala, kdo je takový de.bil. a pak mi s tím vyskočila Holubová na IG. Se musela pochlubit. A ještě napraskat, že kamarádi taky vytáhli mobily ![]()
Zuzana Mauréry je skvělá herečka, ale včera jí k tomuhle modelu (ve skutečnosti zelená barva) chyběl jen mop.

notna A to podle lidí, kteří tam byli, před začátkem všechny upozorňovali, ať nevytahují mobily.
notna A to podle lidí, kteří tam byli, před začátkem všechny upozorňovali, ať nevyžadují mobily.
Nemám slov
A pak ještě mávají jak prasteni z okna hradu.
Přesně tak. Jsem si pouštěla ten Pavlův projev o důchodech, a teda hrůza děs. Ta by šla především k tomu kadeřníkovi, pak s pytlem hadrů do spalovny, a pak by si mohla udělat kolečko po sekáčích (dražší hadry jsou pro ni škoda anžto ji nemám ráda
).
Spolu s tou kancléřkou by se mohly vzít za ruce, takový venkovský mařeny... kde jim například nakukali, že sukně dle oficiálního hradního dress kódu musí bejt rovná černá a nad kolena, na postavu ani věk nehledě? Jakože takhle choděj pravý dámy? ![]()
Třeba jsou neposlušný resp. mají svoji hlavu/představu
A přesně, s paní Pavlovou asi moc práce ta návrhářka neměla, vypadala normálně i předtím... moc nechápu paní kancléřku, která se přece toho postu neujala po opuštění pozice (s prominutím) pokladní Lidlu... a mluvčí je kapitola sama pro sebe, ta si toho diblika nenechá vzít ani násilím, obávám se.
stes kdo to je ?
notna A to podle lidí, kteří tam byli, před začátkem všechny upozorňovali, ať nevytahují mobily.
To myslíš vážně? Já u té mobilové fotky málem praskla, přijde mi že lidi fakt nemají základní vychování, nebo co?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025